Carl Zeiss Vision – Fiți siguri că veți primi ceva în plus de fiecare dată

De mai bine de 160 de ani, ambiția inovativă a Carl Zeiss a impulsionat îmbunătățirea lumii opticii

De la depărtare la apropiere; de la telescoape folosite în spațiu în sateliții Google Earth la Microscoape electronice folosite în cercetare; de la precizie la fiabilitate maximă; de la fiabilitatea tehnologiei pentru camerele de filmat profesionale la obiectivele foto integrate în telefoanele mobile Nokia: Inovația a deschis drumul în istoria companiei Carl Zeiss. În mod evident, acest lucru este valabil și pentru dezvoltarea tehnologiei ochelarilor, producției, dispozitivelor de măsurare a vederii și elementelor vizuale ajutătoare.

Unii ar putea crede că toate perechile de ochelari sunt identice. Ei bine, s-ar înșela amarnic, deoarece există numeroase mici detalii - precum precizia măsurătorilor și a fabricației, materialele de calitate, tehnologiile de ultimă generație și controalele de calitate - care sunt necesare pentru a garanta că o pereche de ochelari este instrumentul pe care utilizatorul se poate baza în orice situație.
 first Din acest motiv, istoria diviziei de producere a ochelarilor a companiei Carl Zeiss a stabilit numeroase puncte de reper prin dezvoltarea a numeroase soluții inovative. În 1937, Carl Zeiss a inventat lentilele polarizate, iar compania a produs primele lentile pentru ochelari polarizate în 1959.
În anul 1983, Carl Zeiss a introdus lumii primele lentile progresive pentru vederea binoculară, permițându-le astfel utilizatorilor să se bucure de o vedere clară atât la apropiere cât și la distanță printr-o singură pereche de ochelari.

Carl Zeiss este și primul producător de ochelari din Europa care a produs lentile dintr-un material plastic cu o mare putere de refracție. Odată cu această nouă dezvoltare, producătorii au putut fabrica ochelari subțiri și ușori. O altă caracteristică unică a lentilelor marca ZEISS este aceea că grosimea sticlei poate fi adaptată modelului ramei.

Lentile progresive particularizate

În anul 2000, Carl Zeiss a fost prima companie care a reușit să adapteze și să producă lentilele progresive în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Această nouă generație de lentile progresive particularizate oferă beneficii cum sunt o vedere relaxată la apropiere dar și la distanță datorită câmpului de vizualizare deosebit de larg, făcând acești ochelari deosebit de confortabili. Pentru a le permite și utilizatorilor care preferă modele de rame aplatizate la modă să se bucure de aceste beneficii, lentilele progresive particularizate sunt disponibile și în variantele „Short-Design”.

În anul 2007, compania a lansat o altă invenție revoluționară: The i.Profiler®. Folosind o tehnologie de ultimă generație, acest instrument reunește profile vizuale individuale. Acesta permite optometriștilor să analizeze parametri care nu erau luați în calcul în trecut. Pe baza acestor parametri și a rezultatelor testelor de vedere suplimentare, lentilele de precizie ZEISS pot fi măsurate cu o acuratețe absolută și calculate în mod optim.

Carl Zeiss Vision își dorește să vă răsfețe ochii din prima secundă în care aceștia privesc lentilă ZEISS, astfel încât să vă puteți bucura de toate beneficiile unei vederi perfecte.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Cum puteți găsi un optician bun? Tot ce este important - de la primul consult până la ajustarea lentilelor
Lista de verificare pentru cumpărarea unei noi perechi de ochelari Ochelari pentru apropiere și distanță, ochelari progresivi, ochelari pentru sport, ochelari de citit sau pentru locul de muncă: ce trebuie să știți?
Oare pot perechea greșită de ochelari sau lumina proastă să vă afecteze vederea? Vă vom spune ce se întâmplă atunci când ochii dumneavoastră trebuie să muncească prea mult

Sănătate + prevenire 16 oct. 2017

Tags: La optician

Întrebări pentru următoarea consultaţie

Sănătate + prevenire 16 oct. 2017

Tags: La optician

Produse asemanatoare