Avantaje clare ca lumina zilei pentru purtătorii de ochelari

Șervețele ZEISS pentru curățarea lentilelor ochelarilor cu prescripție și a altor suprafețe optice

Mânecile cămășii, cravatele sau batistele sunt adesea la îndemână dar, în realitate, din păcate nu sunt potrivite pentru curățarea lentilelor moderne pentru ochelarii de vedere. Frecarea lentilelor cu aceste materiale dure poate cauza ușoare deteriorări, mai ales lentilelor din plastic prevăzute cu tratamente. Murdăria și urmele de zgârieturi cauzate de curățarea incorectă obturează claritatea lentilelor ochelarilor. Acestea îngreunează vizibilitatea prin ele și limitează vederea purtătorului. ZEISS oferă acum soluții profesionale de curățare care sunt perfect potrivite nevoilor lentilelor pentru ochelari de înaltă calitate.

Șervețele umede pentru curățarea lentilelor de la ZEISS, cu combinația lor unică de substanțe active asigură o curățare delicată și temeinică. Testele independente* o confirmă: șervețelele micro-fine oferă cea mai eficientă performanță de curățare - delicată fără a cauza zgârieturi comparativ cu produsele alternative. Aceste șervețele au o structură deosebit de fină care nu deteriorează suprafața lentilelor pentru ochelari moderne sau tratamentele aplicate acestora. Ele sunt pre-umezite cu o combinație specială de două substanţe active, care nu conțin substanţe de curățare agresive și arome artificiale. Ambalate individual, șervețelele sunt la îndemână în orice situație și au rezultate de durată: ele asigură o vedere mai bună și lentile cu o durată mai lungă de viață.

Fiecare pachet de șervețele pentru curățarea lentilelor ZEISS conține o descriere a modului de utilizare pentru îngrijirea optimă a lentilelor ochelarilor precum și informații suplimentare pentru o vedere mai bună. Noile șervețele de curățare de la ZEISS sunt potrivite și pentru alte suprafețe optice și afișaje LCD, precum aparate foto digitale, laptopuri, smartphone-uri și telefoane mobile.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Cum trebuie să am grijă de lentilele ochelarilor mei cu prescripție? O bună îngrijire a ochelarilor vă va ajuta să nu pierdeți nimic din vedere. Iată care sunt recomandările noastre

Produse asemanatoare