Precizia este specialitatea noastră

Pentru Carl Zeiss, inovația în domeniul opticii nu este rodul întâmplării

Pentru a afla care este cel mai important termen ce definește performanța și forța motrice a Carl Zeiss, e suficient să aruncăm o singură privire asupra celor peste 160 de ani de istorie a companiei: Precizia este cuvântul cheie.

Carl Zeiss a fost primul producător de lentile varifocale personalizate și particularizate.
Carl Zeiss a fost primul producător de lentile varifocale personalizate și particularizate.

Carl Zeiss este una din cele mai importante companii în domeniul inovației și tehnologiei la nivel mondial. Fabricile de producție circuite integrate pentru industria semiconductoarelor depind de chintale de lentile de înaltă performanță ZEISS pentru dispozitivele lor optice pentru litografie - creierul echipamentelor lor de producție. Industria auto și cea aeronautică își măsoară precizia produselor și componentelor lor cu ajutorul unor dispozitive furnizate de către inventatorul tehnologiei de măsurat în coordonate - Carl Zeiss.

Carl Zeiss Meditec AG este furnizorul principal la nivel mondial de tehnologie medicală pentru diagnosticarea și tratarea problemelor de vedere, precum și lider de piață în domeniul soluțiilor inovative de vizualizare pentru utilizare în neurochirurgie și chirurgia ORL.

Google Earth folosește obiective ZEISS în telescoapele sale pentru a fotografia Pământul. Prima aselenizare a fost înregistrată pentru posteritate în anul 1969 – cu obiective ZEISS. În prezent, telefoanele mobile Nokia sunt dotate cu obiective ZEISS. Este cunoscut faptul că unii câștigători ai premiului Nobel s-au bazat pe microscoapele ZEISS.

Google Earth folosește obiective ZEISS pentru telescoapele sale
Google Earth folosește obiective ZEISS pentru telescoapele sale

ZEISS a inventat tratamentul antireflex și, în anul 1935, a obținut un brevet pentru un proces de tratare care reduce reflexiile pe suprafețele din sticlă. Acest proces a fost ulterior utilizat de Carl Zeiss pentru prima oară în procesul de producere a lentilelor pentru ochelari. Carl Zeiss a fost și prima companie care a produs lentile varifocale personalizate, particularizate.

Elementul care leagă toate episoadele îndelungatei istorii a companiei este extraordinara precizie: este acuratețea reflexiei imaginilor; faptul că totul este descompus până la cel mai minuscul detaliu. Profesioniștii contează pe fiabilitatea acestor produse, la fel ca milioane de purtători de ochelari care aleg lentilele Carl Zeiss.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Testul ZEISS online de verificare a vederii Participați la testul ZEISS online pentru verificarea vederii și testați-vă calitatea vederii.

Să înțelegem vederea 27 sept. 2021

Tags: La optician

Cum se produc lentilele pentru ochelari? De la lentilele ZEISS din plastic la cele din sticlă - tot ceea ce ați dorit să aflați despre producția lentilelor de ochelari

Să înțelegem vederea 28 mar. 2018

Tags:

Recunoașterea problemelor de vedere Miopia, hipermetropia, astigmatismul, etc.: Ce fel de probleme de vedere implică cum le putem corecta?
Daltonismul, discromatopsia și discromatopsia totală Care sunt tipurile de acromatopsie și daltonism? Și cum le puteți recunoaște?

Să înțelegem vederea 29 nov. 2017

Tags:

Produse asemanatoare