Dispozitive de ajutor vizual pentru slab-văzători pentru locul de muncă: Când vederea mai bună pur și simplu nu este suficient de bună

Lupele de precizie ZEISS pentru toți cei a căror meserie pretinde un simț acut al observației

Ochelarii telelupă sunt ideali pentru profesioniști precum medicii dentiști sau inginerii de precizie care trebuie să poată atinge precizia maximă în munca lor, chiar și cu cele mai minuscule obiecte. Însă numai soluțiile particularizate prevăzute cu cea mai înaltă precizie tehnică le pot garanta profesioniștilor că vor obține ceea ce au nevoie în munca lor de zi cu zi: o vedere precisă și relaxată până la ultimul detaliu.

Sunteți medic dentist, tehnician dentar sau medic dermatolog și efectuați proceduri chirurgicale minore în practica dumneavoastră? Sunteți un inginer electric sau de precizie, un restaurator, bijutier sau cosmetician? Atunci știți cât de important este să puteți vedea clar și confortabil până și cele mai mici detalii. Însă care sunt aspectele la care trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați dispozitive de ajutor vizual pentru slab văzători și care este cea mai recentă tehnologie?

Dimensiunea câmpului vizual este factorul cheie pentru dispozitivele de ajutor vizual pentru slab văzători folosite în aplicaţiile profesionale. Utilizatorul trebuie să poată vedea întregul câmp de acțiune. Prin urmare, dimensiunea câmpului vizual trebuie să fie optimizată pentru ochelarii telelupă și pentru lupele de cap de la Carl Zeiss Vision.

ZEISS G 2.5 TTL cu mărire 2,5x plus iluminare led şi Saphiro2
ZEISS G 2.5 TTL cu mărire 2,5x plus iluminare led şi Saphiro2

Însă Carl Zeiss Vision merge și mai departe: dispozitivul de ajutor vizual trebuie să fie personalizat în funcție de cerințele personale ale fiecărui utilizator. Noii și inovatorii ochelari telelupă G 2.5 TTL au fost prin urmare proiectați ca un sistem de tip Galilean pentru care atât ocularul dispozitivului cât și lentilele suport ale ochelarilor sunt disponibile cu prescripție. Așadar, fiecare sistem telelupă G 2.5 TTL este unic și prevăzut cu calitatea optimă ZEISS. Opticianul dumneavoastră ZEISS vă va ajusta cu precizie ochelarii telelupă conform datelor dumneavoastră de centrare. Ochelarii dumneavoastră telelupă personalizați vor fi mai apoi produși special pentru dumneavoastră pe baza acestor date. Acest lucru va asigura că veți vedea o imagine fără distorsiuni, cu un contrast ridicat.

Ochelarii ZEISS Teleloupe
Ochelarii ZEISS Teleloupe

Nu în ultimul rând, și munca relaxată, fără oboseală este foarte importantă - în ciuda sau într-adevăr din cauza utilizării unui dispozitiv de ajutor vizual. Potrivirea optimă a măririi cu distanța de lucru asigură o poziție relaxată, aproape verticală - indiferent de dimensiunea corporală și situația de lucru. Sistemele telelupă ZEISS asigură o muncă ușoară și o vizualizare excelentă a detaliilor. Rama lor specială cu brațe și bandă de fixare pe cap permite montarea perfectă a acestor sisteme pe cap.

Sistemul Saphiro2 - un sistem de iluminare cu LED este perechea ideală pentru sistemele telelupă ale Carl Zeiss Vision. Acesta asigură o iluminare fiabilă, precisă și fără umbre cu o lumină foarte puternică, asemănătoare celei naturale diurne. Mai mult decât atât, este atât de ușor încât nu îl deranjează pe purtător. Sistemul este alimentat de la un acumulator.

Listă de verificare: Criteriile de calitate pentru dispozitivele de ajutor vizual pentru slab-văzători

  • Calitate maximă a imaginii,
  • și cel mai larg câmp vizual posibil
    >> Pe măsură ce câmpul vizual scade odată cu creșterea măririi, este extrem de important ca cele mai bune dispozitive optice să fie selectate, dar cu cea mai mică putere de mărire necesară. Acesta este singurul mod de a evita oboseala rapidă a ochilor.
  • Lentile cu tratament AR pentru vizibilitate maximă
  • Sistem de iluminare ușor și puternic
  • Dispozitivele de ajutor vizual pentru slab-văzători sunt asociate unor sarcini și situații specifice și sunt optimizate pentru a satisface cerințele individuale ale utilizatorilor. Echilibrul optim între mărire și distanța de lucru este luat în calcul pentru fiecare utilizator.
  • Ușoare de utilizat, fiabile și comod de purtat.
Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

Mai multe dispozitive de ajutor vizual din linia Carl Zeiss Vision pentru specialiști

Ochelari telelupă GTX

Obiectele aflate la apropiere sunt vizualizate stereoscopic (adică în 3D) cu mărire 2x sau 2,5x. Ochelarii telelupă GTX sunt disponibili pentru mai multe distanțe fixe de lucru de la 300 la 500 mm, cu posibilitatea de a corecta miopia sau hipermetropia. Precum ochelarii cu prescripție obișnuiți, ochelarii telelupă GTX sunt ajustați de profesioniști din domeniul îngrijirii vederii.

Ochelari telelupă GTX
Ochelari telelupă GTX

Lupe de cap KS

Excepționalul confort la purtare al lupelor de cap KS este obținut prin sistemul de fixare (tip cască) ce poate fi ajustat pentru orice dimensiune și formă a capului datorită posibilităților versatile de reglare.

Lupe de cap KS
Lupe de cap KS
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Testul ZEISS online de verificare a vederii Participați la testul ZEISS online pentru verificarea vederii și testați-vă calitatea vederii.

Să înțelegem vederea 27 sept. 2021

Tags: La optician

Secretul din spatele designului perfect al lentilelor pentru ochelari Pentru furnizarea unei soluții personalizate sunt necesare o experiență bogată, calcule matematice și cunoașterea detaliată a nevoilor purtătorilor de ochelari.
Ce este o deficiență de vedere? Nu doar persoanele în vârstă sunt afectate de problemele de vedere. Acest articol discută despre ce anume oferă ajutor slab-văzătorilor, oferindu-le flexibilitate și plăcere în viață

Să înțelegem vederea 16 oct. 2017

Tags:

Lentile din plastic sau sticlă? Care este materialul potrivit pentru fiecare pacient? Informați-vă înainte de a vă cumpăra ochelari și vă veți bucura de o vedere mai bună.

Produse asemanatoare