ZEISS - Profilul meu vizual –
testarea vederii într-un mod total diferit

Definiți-vă profilul vizual și găsiți soluția individualizată de lentile ZEISS

„Profilul meu vizual de la ZEISS” vă va arăta cu ce provocări se confruntă ochii dvs. în viața de zi cu zi și ce soluții de lentile ZEISS vă pot ajuta să le depășiți.

Informațiile pe care le furnizați despre stilul dvs. personal de viață, generează un profil vizual care ajută opticianul să vă ofere sfaturi optime la următoarea vizită în magazin. Pe lângă rezultatele examinării oftalmologice, veți primi o soluție de lentile ZEISS care a fost adaptată exact stilului dvs. de viață și profilului dvs. vizual.

Ochii noștri nu au fost concepuți pentru lumea modernă actuală

Există diverse motive pentru care informațiile despre stilul dvs. personal de viață și profilul dvs. vizual sunt foarte importante pentru opticianul dvs. ZEISS.

În ultimii ani, apariția de noi tehnologii și dispozitive digitale ne-a schimbat viața personală și profesională de zi cu zi. În medie, privim ecranele smartphone-urilor, tabletelor, monitoarelor sau televizoarelor timp de aproximativ cinci ore în fiecare zi. Ne uităm la telefoanele mobile de până la 80 de ori pe zi. Iar acest trend este în creștere.

Cerințele sporite impuse acum asupra ochilor noștri se extind și asupra conducerii auto. Vremea rea și lumina slabă încă reprezintă o provocare, desigur, dar iritarea cauzată de lumina orbitoare a farurilor și luminilor din trafic și utilizarea sporită a sistemelor de navigație în vehicule necesită ca ochii noștri să focalizeze constant de la apropiere la depărtare și să se concentreze în mod repetat pe ecrane de mici dimensiuni cu multe informații. Acest lucru solicită cea mai mare performanță de la ochii noștri, care – începând cu vârsta de 30 ani - poate duce la suprasolicitarea ochilor.

Fie că suntem la locul de muncă sau în timpul nostru liber, aceste progrese tehnologice nu numai că revoluționează modul în care trăim, dar ne supun ochii la stres tot mai mare - atât la locul de muncă, cât și în viața noastră privată.

Descoperiți-vă profilul vizual individual

ZEISS a dezvoltat un instrument online de analiză a vederii pe care îl puteți utiliza pentru a vă determina profilul vizual personal. Profilul meu vizual de la ZEISS determină cerințele dvs. vizuale din următoarele domenii ale vieții:

  • Mediul de lucru
  • Activitățile zilnice
  • Activitățile digitale
  • Mobilitatea
  • Activitățile de agrement

Rezultatul final este profilul dvs. vizual personal și o soluție de lentile recomandată de ZEISS, adaptată exact profilului dvs. vizual - totul gratuit și fără obligații.

Puteți apoi să duceți profilul vizual personal sub forma unei fișe imprimate sau a unui cod QR la un optician ZEISS din zona dvs. Opticianul vă va testa vederea și vă va examina ochii. Cu rezultatele profilului meu vizual și ale examinării oftalmologice, opticianul dvs. vă va sfătui și vă va recomanda soluția ZEISS care este cea mai potrivită pentru nevoile dvs.

Profilul meu vizual

Definiți-vă acum profilul vizual și găsiți soluția potrivită de lentile pentru dumneavoastră.