Ochelari pentru manageri - lentile și rame de calitate superioară cu un confort vizual mult personalizat

Respectabilitate, eleganță și maximă funcționalitate - ochelarii pentru persoanele aflate în poziții de conducere trebuie să satisfacă numeroase exigențe.

De la o întâlnire la birou, verificarea e-mailurilor pe un smartphone, goana înspre aeroport, o prezentare pentru client după un zbor de două ore după care din nou înapoi: alături de telefonul mobil, laptopul și servieta, ochelarii sunt adesea unul din cele mai importante obiecte din viața cotidiană a unui manager. Dorim să vă oferim câteva sfaturi despre ce anume face ochelarii pentru manageri un articol atât de avansat tehnologic.

Vedere naturală la toate distanțele datorită lentilelor progresive personalizate

Ca manager, adesea trebuie să schimbați focalizarea între câmpurile vizuale pentru vederea la apropiere și semi-distanță. De la calculatorul dumneavoastră la un document pe suport de hârtie, de exemplu, sau de la document la o persoană. Dacă aveți nevoie de corecția vederii în câmpurile vizuale pentru vederea la apropiere sau distanță sau vă interesează ochelarii cu lentile progresive, lentilele dumneavoastră pot fi la fel de personalizate precum un costum croit la comandă. Datorită noii tehnologii ZEISS, în special câmpul vizual pentru vederea la apropiere poate fi ajustat la cerințele dumneavoastră vizuale specifice. Cu cât este mai mare nivelul de adaptare a lentilelor progresive la dumneavoastră și la parametrii vizuali și cei de purtare, cu sunt atât mai compatibile . Confortul vizual maxim poate fi obținut datorită vederii naturale și relaxate cu lentilele progresive.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

Vedeți bine și arătați bine

Oferiți-vă timp pentru alegerea ramelor ochelarilor. Permiteți-i opticianului să vă explice în detaliu care rame se potrivesc personalității dumneavoastră și activității dumneavoastră profesionale. Asigurați-vă că ramele vi se potrivesc perfect, nu doar arată bine. Și ramele ochelarilor pot fi personalizate. Ar putea fi utile niște rame ușoare; la urma urmei, vă purtați ochelarii întreaga zi. Decideți dacă doriți ca noile rame să vă exprime personalitatea sau să fie cât de inobservabile cu putință.

Și lentilele joacă un rol important în aspectul ochelarilor dumneavoastră. Lentilele subțiri și ușoare care nu măresc sau micesc ochii, chiar și în cazul dioptriilor mari, sunt disponibile de la aproape toate tehnologiile moderne pentru lentile ale ZEISS, de la lentile cu dioptrii la tratamente pentru lentile.

Tratamente de înaltă performanță pentru purtătorii exigenți de ochelari

Tratamentele moderne pentru lentilele de ochelari pot face din ochelarii dumneavoastră un însoțitor de nădejde la muncă dar și la joacă. Fiind o persoană aflată adesea în atenția publicului - la conferințe, în cadrul discuțiilor cu clienții sau în timpul prezentărilor - un tratament antireflex de înaltă performanță pentru lentilele dumneavoastră este deosebit de important. Dacă lentilele nu au un tratament antireflex, strălucirea și reflexiile pot fi deranjante atât pentru purtătorul de ochelari cât și pentru persoana cu care discutați: mai întâi, pe suprafața interioară a lentilelor, ceea ce este deranjant pentru purtător și în al doilea rând pe suprafața exterioară a lentilelor, ceea ce este deranjant pentru persoana care-l privește pe purtător.

Ușurați-vă situația investind într-un tratament de calitate superioară care le va asigura ochelarilor dumneavoastră proprietăți antistatice, hidrofobe și rezistență la praf. Tratamentele CleanCoat și antistatic care sunt integrate în toate tratamentele premium LotuTec ale ZEISS, de exemplu, conferă lentilelor atât proprietăți antistatice cât și hidrofobe. Un beneficiu clar pentru dumneavoastră: pe lângă un confort vizual relaxat, și curățarea ochelarilor va fi mai ușoară. De asemenea, amprentele uleioase pot fi îndepărtate mai ușor.

Vedeți mai bine în toate condițiile de lumină

Necesitatea de a schimba mereu ochelarii de vedere cu ochelarii de soare și invers poate fi deranjantă - mai ales în călătoriile de afaceri. Tehnologiile moderne pentru lentilele fotosensibile, cunoscute sub denumirea de lentile fototropice sau fotocromatice (precum ZEISS PhotoFusion) oferă o tranziție rapidă între închiderea și deschiderea la culoare. În condiții de lumină puternică sau radiații solare, lentilele se închid la culoare precum ochelarii de soare clasici și, când vă aflați în spații interioare, se deschid în întregime la culoare. Pentru ocazii speciale, precum schiul, plimbările sau conducerea auto, este recomandat totuși să folosiți ochelari de soare, posibil chiar cu lentile polarizate.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Totul este cuprins în câmpul de vizualizare în fața calculatorului sau stației de lucru De ce ochelarii speciali de citit/varifocali vă pot face munca mai ușoară

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Ochelari pentru piloți - vedere perfectă, chiar și deasupra norilor Indiferent dacă profesioniști sau amatori, piloții au nevoie de ochelari care să le permită să vadă clar, chiar și în condiții meteorologice și de lumină extreme.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

O vedere mai bună și mai mult confort la locul de muncă Noile lentile de ochelari ZEISS pentru birou vă oferă o vedere mai relaxată, indiferent dacă munciți la un birou, la calculator sau la o mașină de producție.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Indiferent dacă sunteți medic dentist sau cosmetician - bucurați-vă de o vedere clară cu o pereche de ochelari profesioniști Unele activități cer o pereche de lentile pentru ochelari excepționale, care oferă mai multe. Tehnologia ZEISS de ultimă generație vă ajută să vedeți perfect, chiar la nivel microscopic.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Produse asemanatoare