O vedere mai bună și mai mult confort la locul de muncă

Noile lentile de ochelari ZEISS pentru birou vă oferă o vedere mai relaxată, indiferent dacă munciți la un birou, la calculator sau la o mașină de producție.

Tehnologia modernă ne conduce și ne ușurează viața, atât acasă cât și la locul de muncă. Petrecem o mare parte din timp lucrând în fața unor dispozitive și afișaje de înaltă tehnologie. Acestea ne ajută să fim mai rapizi și mai productivi. Dacă dorim să rămânem concentrați pentru perioade prelungite de timp în timp ce folosim calculatoare, smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive la locul de muncă, avem nevoie de o vedere optimă la apropiere și distanțe intermediare. Acest câmp vizual, cuprins între o jumătate de metru și patru metri, este cel mai folosit în rutina noastră zilnică. Ochelarii de citit și până și lentilele progresive sofisticate nu sunt ideale pentru acest câmp vizual. V-ați gândit vreodată să purtați ochelari care au fost special concepuți pentru munca pe care o faceți?

Pentru mulți dintre noi, lumea la locul de muncă devine tot mai rapidă și mai variată. Calculatoarele și celelalte dispozitive joacă un rol important la locul de muncă modern. Ca urmare, este esențial să rămânem productivi pentru perioade lungi de timp. Vederea noastră joacă un rol cheie, în special atunci când lucrăm în fața ecranelor și afișajelor. Ochii noștri trebuie să facă față unor solicitări în câmpurile vizuale la apropiere și semi-distanță, timp de mai multe ore pe zi.

Poate că deja purtați ochelari de citit sau lentile progresive la locul de muncă. Cu toate acestea, exemplul nostru vă arată că, purtând aceste tipuri de ochelari, puteți adopta o poziție nefirească.

Folosirea ochelarilor de citit la muncă:

Folosirea ochelarilor de citit la muncă

Ochelarii de citit sunt ideali pentru distanțe foarte mici. Pentru a putea vedea textul și imaginile bine, vă veți apropia în mod automat de ecran. Făcând aceasta, veți adopta o poziție incomodă. Acest lucru poate duce la tensiune la nivelul gâtului și spatelui.

Folosirea ochelarilor progresivi moderni la muncă:

Folosirea ochelarilor progresivi moderni la muncă

Lentilele progresive vă permit vă vedeți la toate distanțele. Partea de jos a lentilelor progresive eliberate cu prescripție medicală vă ajută să vedeți obiectele aflate la apropiere. Când lucrați în fața unui ecran, priviți prin partea de sus a lentilelor. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă ridicați capul pentru a putea vedea clar prin această parte a lentilei. Această poziție, pe perioade lungi de timp, este excesiv de solicitantă pentru gât și umeri.

Noile lentile de ochelari ZEISS pentru lucrul la birou pentru o vedere mai relaxată.

Noile lentile de ochelari ZEISS pentru lucrul la birou pentru o vedere mai relaxată.

Noile lentile de ochelari ZEISS pentru lucrul la birou au un design individualizat în funcție de nevoile dumneavoastră specifice și vă permit să adoptați o poziție relaxată. Aceste lentile de ochelari oferă un câmp vizual foarte larg la apropiere și semi-distanță (între o jumătate de metru și patru metri). Aceasta vă permite să vedeți și să munciți la potențialul maxim în câmpul de vizibilitate specific muncii dumneavoastră. Capul și gâtul vor fi într-o poziție naturală și relaxată pe parcursul întregii zile.

Vedere mai bună cu lentilele pentru lucrul la birou ZEISS Officelens în trei versiuni particularizate:

Thanks to technology developed by ZEISS for determining the maximum intermediate distance (Maximum Intermediate Distance = M.I.D.), lentilele pentru lucrul la birou ZEISS pot fi individualizate în funcție de nevoile purtătorului de ochelari. Gama noastră cuprinde modele la prețuri atractive cât și soluții croite special pentru anumite cerințe precise. Lentilele de ochelari sunt produse pe baza distanței maxime necesară fiecărui purtător pentru a vedea zi după zi la locul de muncă. Numită valoarea M.I.D., aceasta este distanța din încăpere necesară purtătorului pentru a putea vedea clar.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

Sunt disponibile trei variante diferite:

  • Lentilele pentru lucrul la birou „Near”: Cu acest design, distanța maximă la care purtătorul trebuie să poată vedea clar este setată la doi metri. Această variantă este ideală pentru persoanele care lucrează în principal la calculator sau care citesc mult.
  • Lentilele pentru lucrul la birou „Room”: Pentru aceste lentile, distanța maximă este setată la patru metri, permițându-i purtătorului să vadă la distanța de citit până la câmpul vizual de semi-distanță. Modelul „Room” este conceput pentru persoanele care, de exemplu, interacționează des cu clienții și care lucrează simultan în fața unui ecran.
  • NEW - "Book" office lens: "Book" has a strengthened focus for the reading area with a maximum distance of one meter. In comparison to reading glasses, which are generally designed for a fixed, and individualised reading distance, "Book" offers a significantly larger field of vision for a more relaxed reading experience.
  • Lentilele pentru lucrul la birou „Individual”: Această versiune este individualizată în funcție de nevoile specifice ale purtătorului. Distanța maximă optimă de vizualizare din încăpere este definită cu precizie extremă pentru purtătorul de ochelari. Pe lângă aceasta, pentru producerea acestor lentile de ochelari, sunt luate în calcul și datele de centrare ale purtătorului, distanța de lucru la apropiere și dimensiunile ramelor de ochelari.


Lentilele pentru lucrul la birou ZEISS Officelens, precum lentilele progresive și cele monofocale, sunt disponibile la opticianul dumneavoastră ZEISS în diferite modele (Officelens Plus, Officelens Superb și Officelens Individual) și cu o varietate de materiale și caracteristici.

Lentilele ZEISS pentru lucrul la birou nu sunt doar pentru muncă

Lentilele ZEISS pentru lucrul la birou nu sunt doar pentru muncă

Lentilele pentru lucrul la birou ZEISS vă ajută și să vedeți mai bine în timpul liber, indiferent dacă citiți, urmăriți programe la TV, gătiți, navigați pe web, discutați cu prietenii online sau cântați la un instrument muzical. Opticianul dumneavoastră vă va ajuta cu plăcere să selectați cea mai bună soluție din gama ZEISS de lentile pentru lucrul la birou.

Vederea la birou

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Totul este cuprins în câmpul de vizualizare în fața calculatorului sau stației de lucru De ce ochelarii speciali de citit/varifocali vă pot face munca mai ușoară

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Ochelari pentru piloți - vedere perfectă, chiar și deasupra norilor Indiferent dacă profesioniști sau amatori, piloții au nevoie de ochelari care să le permită să vadă clar, chiar și în condiții meteorologice și de lumină extreme.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Indiferent dacă sunteți medic dentist sau cosmetician - bucurați-vă de o vedere clară cu o pereche de ochelari profesioniști Unele activități cer o pereche de lentile pentru ochelari excepționale, care oferă mai multe. Tehnologia ZEISS de ultimă generație vă ajută să vedeți perfect, chiar la nivel microscopic.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Lentilele ZEISS OfficeLens - Soluția perfectă pentru vederea la locul de muncă. Echipa VEDERE MAI BUNĂ le intervievează pe Dr. Arne Ohlendorf și Monique Welscher cu privire la contextul pentru dezvoltarea noilor lentile ZEISS pentru locul de muncă

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Ochelari pentru muncă

Produse asemanatoare