Lentile minerale pentru purtătorii de lentile progresive: lentile pentru fani

Continuarea dezvoltării portofoliului ZEISS de lentile progresive minerale - de ce acestea sunt un articol indispensabil

Datorită proprietăților precum greutatea redusă și rezistența ridicată, lentilele din material plastic au depășit treptat lentilele minerale - dacă este să ne luăm după cifrele din vânzări. Cu toate acestea, noi la ZEISS, acordăm aceeași importanță dezvoltării continue a portofoliului nostru de lentile minerale. La urma urmei, lentilele confecționate din acest material au și ele beneficiile lor. Portofoliul ZEISS de lentile progresive se află în centrul atenției aici. La urma urmei, primele lentile pentru ochelari din lume au fost confecționate din sticlă minerală. Create de artizani asirieni în cel de-al VIII-lea secol Î.Hr., lentilele din sticlă erau la fel de perfecte pentru purtătorii de ochelari ca și în prezent, datorită proprietăților optice excelente.

Locul dumneavoastră de muncă sau hobbyul dumneavoastră vă expune în mod deosebit la praf și murdărie? Sunteți un mare admirator al purității și performanței optice a lentilelor minerale? Sau acordați o mare importanță durabilității lentilelor dumneavoastră? Lentilele minerale ZEISS ar putea fi soluția pentru dumneavoastră.

Lentilele din plastic sunt evident prima alegere pentru ochelarii pentru sport sau cei pentru copii, deoarece sunt mai ușori și solizi. Însă nu e nicio coincidență faptul că dispozitivele optice de precizie, precum aparatele foto, microscoapele și lentilele pentru telescoape, dar și ecranele tactile ale smartphone-urilor moderne sunt fabricate din sticlă minerală. Sticla asigură o suprafață netedă și rezistentă la zgârieturi, extrem de durabilă, ajutând la prevenirea formării de zgârieturi pe lentile în medii cu mult praf.

În plus, indicii de refracție mari permit producerea unor lentile mai subțiri, mai netede, oferindu-vă o înfățișare mai atractivă și ochilor dumneavoastră un aspect mai natural - chiar și cu dioptrii mari.


Principalele beneficii ale lentilelor minerale dintr-o privire:

  • Excelentă performanță optică
  • O mai mare duritate a suprafeței
  • Rezistență ridicată la zgârieturi
  • Durabilitate extraordinară


Din păcate, numeroși producători de lentile pentru ochelari nu mai investesc în dezvoltarea portofoliilor lor de lentile minerale. Însă fanii lentilelor minerale nu trebuie să-și facă griji, deoarece acum ei se pot bucura de portofoliul ZEISS de lentile minerale optimizate. Lentilele progresive ZEISS Individual, care, datorită tehnologiei freeform, pot fi personalizate întocmai precum un costum croit la comandă, sunt acum disponibile în toate combinațiile posibile în ceea ce privește ramele de ochelari, lentilele de ochelari și dioptriile. Mai mult decât atât, lentilele progresive ZEISS din sticlă minerală pot fi acum particularizate pentru câmpurile vizuale pentru vederea la semi-distanță și apropiere. Pentru a vă oferi o vedere clară, mai ales noaptea, la răsărit și apus, opticianul dumneavoastră ZEISS vă poate particulariza lentilele minerale cu optimizarea i.Scription®.

Ce face lentilele minerale atât de durabile?

Ce face lentilele minerale atât de durabile?
Diagramă schematică a moleculelor din interiorul unei lentile minerale (1.6) - stânga - comparativ cu moleculele nestructurate ale unei lentile din plastic - dreapta.

Secretul lentilelor minerale constă în puternica legătură în interiorul materialului și în densitatea structurii 3D a moleculelor. Aceasta garantează o durată lungă de viață deoarece suprafața dură, netedă împiedică formarea zgârieturilor de la bun început.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

ZEISS redefinește lentilele progresive! Solicitările la care este supusă vederea noastră au crescut fenomenal în ultimii ani. VEDERE MAI BUNĂ discută cu Laura Rocha despre modul în care noul Portofoliu ZEISS de lentile progresive ia în calcul aceste provocări.

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Ochelari varifocali cu ceva în plus Există perechea perfectă de ochelari varifocali pentru orice ocazie: pentru meseria dumneavoastră? pentru hobbyul sau sportul preferat?

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Lentilele progresive - mici opere de artă Designul perfect al sticlei creează ajutorul vizual personalizat ideal pentru persoanele cu probleme de vedere

Muncă 16 oct. 2017

Tags: Lentile multifocale

Produse asemanatoare