Trăind viața la maxim + o vedere lipsită de stres: Descoperiți noua gamă de lentile de ochelari pentru cei cu vârsta cuprinsă între 30 - 50 ani și care utilizează în mod regulat dispozitivele digitale

Lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital completează golul dintre lentilele monofocale și cele progresive!

E dificil să ne imaginăm viața fără dispozitive digitale și fără toate instrumentele și informațiile pe care le putem accesa cu ajutorul acestora, de la verificarea e-mailurilor cât suntem pe drum, la actualizarea statusului pe Facebook și la verificarea previziunii meteo sau a mersului trenurilor și până la trimiterea unei fotografii. Și totuși, nu doar abilitatea noastră de a fi accesibili oriunde, în orice moment a suferit o revoluție - și vederea noastră s-a schimbat.

Ochii noștri schimbă constant focalizarea de la apropiere, la semi-distanță și la distanță. Mulți din cei care utilizează intens smartphone-urile și tabletele cu vârste între 30 și 50 de ani adesea descoperă că ochii lor sunt iritați, solicitați și obosiți mai frecvent. Vederea noastră și percepția vizuală încep să se deterioreze, ochii noștri devin mai obosiți - la fel ca noi.

Cum să am nevoie deja de lentile progresive?!?

Oamenii activi și în formă, la 30 - 40 de ani, adesea nu sunt pregătiți să înceapă să poarte lentile progresive - și nu există niciun motiv pentru care ar trebui să facă asta. Iar aceasta se datorează faptului că ZEISS a dezvoltat o gamă de lentile pentru ochelari care sunt croite special pe nevoile persoanelor cu vârste între 30 - 50 de ani care folosesc dispozitive digitale. Indiferent dacă nu ați mai purtat ochelari până acum sau pur și simplu treceți de la o pereche de ochelari monofocali, lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital vă oferă o vedere confortabilă la apropiere și semi-distanță combinată cu o acuitate vizuală excelentă la toate distanțele de vizualizare. Lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital îi ajută pe cei care suferă de suprasolicitare a ochilor să obțină o vedere mai inteligentă, mai confortabilă și să depășească provocările cu care se întâlnesc zi de zi.

Adaptare facilă și disponibile la un preț rezonabil

Echipa ZEISS de dezvoltare a produsului s-a axat în mod special pe nevoile vizuale ale persoanelor care petrec timp îndelungat utilizând smartphone-uri sau tablete, luând în calcul poziția acestora, distanța dintre ochii acestora și dispozitiv și schimbarea constantă a focalizării de la o distanță de vizualizare la alta.

Ideea a fost de a crea lentile de ochelari care să permită o vedere confortabilă și relaxată întreaga zi. Rezultatul muncii lor a fost un noi design de lentile care este mult mai mult decât o lentilă monofocală și, cu toate acestea, foarte diferit de lentilele progresive. Obiectivul lor a fost nu doar de a permite o vedere confortabilă, dar și de a obține o toleranță la purtare imediată și de a asigura o acuitate vizuală excelentă la o gamă întreagă de distanțe - toate la un preț corect și rezonabil. Și au reușit.

Ce beneficii vă pot aduce lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital:

  • Lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital permit o vedere relaxată și o acuitate vizuală extraordinară atunci când folosiți smartphone-uri sau tablete, ușurându-le ochilor sarcina de focalizare.
  • Vederea confortabilă la apropiere relaxează mușchii oculari menținând totodată o focalizare clară.
  • Acomodare rapidă și ușoară, toleranță la purtare extraordinară, proces facil de adaptare, chiar și pentru ochiul neantrenat.
  • Lentilele pentru lumea digitală ZEISS Digital sunt potrivite pentru toate situațiile pe care le-ați putea întâlni pe parcursul zilei, eliminând așadar nevoia de a schimba ochelarii.

Faceți testul pentru suprasolicitarea digitală a ochilor

Uneori nu ne dăm seama cât de solicitați ne sunt ochii pe parcursul zilei. Schimbăm în mod constant focalizarea de la obiecte aflate la apropiere (cărți, smartphone), la semi-distanță (dispozitive de navigare, PC) și la distanță (când conducem) - iar ochii noștri se adaptează constant la aceste circumstanțe schimbătoare.

Odată cu înaintarea în vârstă, cristalinul și mușchii oculari își pierd treptat din elasticitate, reducând abilitatea ochilor noștri de a focaliza în mod automat clar la diferite distanțe. Solicitarea și oboseala care rezultă din aceasta duc la stres pentru noi și pentru ochii noștri.

Faceți testul de solicitare digitală a ochilor la opticianul dumneavoastră ZEISS pentru a afla cât de solicitați vă sunt deja ochii și ce puteți face pentru a aborda problema.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Întrebări frecvente pentru lentile ZEISS Digital Ce sunt lentilele ZEISS Digital?
Care este cel mai bun mod de a dezvolta lentilele de ochelari adecvate pentru stilul nostru de viaţă digital? VEDERE MAI BUNĂ l-a intervievat pe Timo Kratzer de la ZEISS Vision Care pentru a descoperi mai multe despre dezvoltarea Digital Lenses

Produse asemanatoare