Pur și simplu vedeți mai bine cu lentilele progresive

Gama de lentile progresive ZEISS este soluția perfectă - chiar și pentru cei aflați la prima pereche de ochelari

Am auzit cu toții povești despre problemele cu care se confruntă cei care se obișnuiesc cu noile lor lentile progresive - amețeală, dureri de cap, dureri cervicale și oboseală ... și, desigur, riscul de a se împiedica atunci când urcă scările. Există persoane care nu se simt confortabil cu noii lor ochelari nici după câteva săptămâni de purtare. Din acest motiv, în special persoanele aflate la prima pereche de ochelari au tendința de a evita lentilele progresive. Așadar, care sunt aspectele de care trebuie să țineți cont dacă luați în considerare să vă cumpărați prima dumneavoastră pereche de lentile progresive?

Ni se întâmplă tuturor, la un moment sau altul. Ochii noștri își pierd treptat capacitatea de a citi. Dintr-o dată, nu putem nici citi texte la apropiere, nici recunoaște obiecte aflate la distanță. Este timpul pentru o nouă pereche de ochelari cu lentile progresive. Aceste lentile de ultimă generație ne permit să focalizăm clar asupra obiectelor aflate atât la distanță cât și la apropiere - precum și asupra a tot ce se află la mijloc. Acest lucru este posibil printr-un design special al lentilelor. Cu toate acestea, la fel ca și cu toate produsele avansate, diferenţele în calitate sunt imense. La urma urmei, lentilele progresive de calitate superioară pot funcționa optim numai dacă îi oferă purtătorului o vedere total relaxată și naturală, adaptată anume pentru nevoile și performanța sa vizuală.

În mod special pentru pacienții care își achiziționează prima pereche de ochelari, este important să primească lentile care le oferă o toleranță imediată la purtare și care au un raport optim calitate-preț.

ZEISS oferă patru tipuri diferite de lentile progresive, permițându-i profesionistului dumneavoastră din domeniul îngrijirii vederii să aleagă împreună cu dumneavoastră lentilele care vi se potrivesc cel mai bine. Procesul este asemănător achiziționării unui nou autoturism - puteți alege între diferite niveluri de calitate, în funcție de cât de mari sunt dioptriile pentru vederea la apropiere și distanță și de scopurile în care intenționați să vă utilizați noile lentile progresive.

Testul online ZEISS de verificare a vederii Cât de bine distingeți contrastul și culorile? Verificați-vă vederea simplu și rapid!

Soluții vizuale pentru locul de muncă după 40

Alegând lentilele progresive ZEISS, vă puteți întotdeauna aștepta la mai mult. Este acest lucru adevărat?

Cu siguranță credem acest lucru; la urma urmei, ne dorim să vă puteți bucura de o vedere relaxată și naturală datorită noilor dumneavoastră lentile - exact ca în tinerețe. Patru factori diferiți sunt importanți pentru un confort vizual maxim, iar lentilele varifocale ZEISS îi iau pe toți în calcul:

  • Cea mai rapidă acomodare cu putință și confort instantaneu (= profesioniștii o numesc toleranță spontană)
  • Tranziție lină, fără delimitări între câmpurile individuale de vizualizare
  • Claritate vizuală 20/20 la toate distanțele
  • Utilizare maximă a câmpurilor vizuale: datorită designului lor și al tranzițiilor dintre câmpurile pentru vederea la distanță și la apropiere, lentilele progresive standard sunt prevăzute cu zone de vizualizare care nu îi permit purtătorului să se bucure de o vedere optimă. Cu cât este mai bună calitatea lentilelor progresive, cu atât mai mici devin aceste zone.

Gama de lentile progresive

Totuși, indiferent de cunoștințele care stau la baza dezvoltării și producției lentilelor pentru ochelari, accentul cade întotdeauna pe dumneavoastră - persoana care efectiv poartă lentilele progresive. Fiecare persoană are propriile nevoi și obiceiuri vizuale. Acest lucru influențează așteptările pe care le aveți de la noii dumneavoastră ochelari dar și prețul pe care îl plătiți pentru ei. Cel mai important obiectiv al profesionistului dumneavoastră din domeniul îngrijirii vederii este acela de a găsi soluția perfectă pentru dumneavoastră - indiferent dacă vă doriți o pereche cu un preț atractiv, niște ochelari de marcă sau lentile personalizate.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole similare

Cei mai buni ochelari pentru condus - ajungeți la destinație în siguranță Lentilele personalizate nu numai că îmbunătățesc vederea slabă, vor contribui și la creșterea siguranței dvs. Iată ce trebuie să știți înainte să vă achiziționați ochelari de condus.
Sfaturi pentru mai mult confort la purtarea lentilelor progresive Oricine se poate obișnui rapid cu lentilele progresiv perfect ajustate.
Crearea lentilelor de ochelari pentru conducere auto O privire în culise: cum a creat ZEISS lentilele DriveSafe
Lentile pentru un condus mai relaxat Cum pot lentilele ZEISS să facă şofatul mai sigur şi mai puţin stresant.

Produse asemanatoare