ZEISS pe lentila ochelarilor

Gravarea, garanţia dvs., promisiunea noastră

Vă aşteptaţi să găsiţi o siglă pe ramele ochelarilor. Desigur, aţi ales un anumit model de la o marcă specifică. Acelaşi lucru este valabil la cumpărarea lentilelor, astfel sigla ZEISS este absolut obligatorie pe fiecare din lentilele noastre de precizie. Şi pentru dvs., este garanţia că aveţi lentilele ZEISS în faţa ochilor.

Este important pentru noi să ştiţi imediat că ochelarii au lentile ZEISS, oferind ochilor dvs. o experienţă vizuală unică. Obiectivul nostru este să fim siguri că aveţi vederea optimă - în fiecare zi, fiecare moment - pentru a vă putea bucura de tot ce vă oferă viaţa. Ne ţinem promisiunea prin cunoştinţele unice în diferitele domenii ale opticii, munca de cercetare şi pasiunea noastră pentru o vedere clară. Marca noastră, promisiunea noastră pentru calitate, pe lentilele dvs. de precizie ZEISS combină toţi aceşti factori diferiţi.

Nu vă faceţi griji: Marca ZEISS este doar pentru dumneavoastră şi persoana la care vă uitaţi, este inobservabilă dar totuşi vizibilă într-o anumită lumină şi, cel mai important, nu vă afecta vederea. Laserul folosit la gravarea lentilei este acţionat la o lungime de undă ce permite doar o foarte uşoară adâncime de penetrare. Nici măcar nu o puteţi simţi pe suprafaţa lentilei.

Nu văd "Z" de la ZEISS pe lentilele mele.

Cum pot verifica dacă am lentile ZEISS adevărate?

Veţi găsi marca ZEISS pe lentile în forma unui Z ZEISS stilizat.
În cazuri excepţionale, atunci când lentilele sunt introduse în rame, gravura Z nu mai este perpendiculară datorită personalizării lentilelor în procesul de producţie sau deoarece o parte din lentilă a fost eliminată pentru potrivirea cu ramele selectate. Dacă aceasta este situaţia, cereţi opticianului ZEISS certificatul ZEISS pentru a garanta calitatea ZEISS dovedită a lentilelor dvs.
Totuşi, dacă nu doriţi gravarea lentilelor, atunci informaţi opticianul la achiziţionarea noilor lentile ZEISS.

Aflaţi mai multe despre standardele tehnice de calitate ale ZEISS.
Înainte de părăsirea facilităţii de producţie, lentilele ZEISS sunt supuse unui proces foarte strict de inspectare ce se conformează standardelor speciale ZEISS. De aceea lentilele marcate cu ZEISS îşi merită propriul nume şi un simbol recunoscut pentru dvs. ca pacient şi pentru optician.

Gravura laser ZEISS inobservabilă pe lentilele de marcă garantează o vedere optimă confortabilă. Trei tehnologii de vârf permit oferirea unor lentile de cea mai bună calitate:

  • Tehnologiile de filtrare internă specială asigură puritatea materiilor prime.
  • Controlul calităţii extrem de strict garantează excelenţa producţiei.
  • Tehnologiile de acoperire anti-reflex inovatoare asigură o transmisie optimă a luminii.
  • Pentru lentilele de ochelari, există cerinţe minime legale evidenţiate de simbolul CE. Lentilele ZEISS sunt certificate în conformitate cu DIN EN ISO 9001/2015. Această certificare depăşeşte cerinţele minime legale şi cuprinde standarde de calitate ridicată pentru produs şi cerinţe foarte stricte pentru calificarea angajaţilor care produc lentilele de marcă.
  • ZEISS garantează prioritatea calităţii imaginii optice faţă de toate celelalte criterii ale produsului. Scopul principal al ZEISS este să se asigure că beneficiaţi de vederea perfectă.
  • Specificaţiile testelor interne depăşesc cu mult cerinţele prevăzute în standarde.
  • ZEISS se asigură că lentilele ZEISS sunt montate exclusiv de opticieni calificaţi pentru a asigura o calitate consecventă pe tot palierul.
  • Lentilele ZEISS sunt de asemenea disponibile pentru dioptrii speciale. Acestea sunt disponibile de la ZEISS cu o multitudine de culori şi acoperiri.
  • Pentru a vă oferi lentile personalizate optimizate pentru necesităţile dvs., portofoliul de lentile ZEISS este divers şi acoperitor.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră

Articole conexe

Testul ZEISS online de verificare a vederii

Să înțelegem vederea 27 sept. 2021

Tags: La optician

Recunoașterea problemelor de vedere
Secretul din spatele designului perfect al lentilelor pentru ochelari

Produse înrudite