Tratamente premium DuraVision®

Vedeți mai bine și arătați mai bine

Tratamentele pentru lentile transformă lentilele din plastic în capodopere ale vieții de zi cu zi. Ele durifică lentilele din plastic, făcându-le rezistente la depunerea de murdărie și mai ușor de curățat. Însă povestea nu se încheie aici. Tratamentele antireflex de calitate superioară sunt la fel de importante. Încercați tratamentele premium complete DuraVision de la ZEISS. Acestea sunt disponibile în două categorii de calitate: Platinum și Silver. DuraVision Platinum prezintă toate caracteristicile de performanță ale DuraVision Silver și merge chiar un pas mai departe prin tratamentul său de durificare! Un proces special de producție face acest lucru posibil.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

Protecție, funcții suplimentare și, nu în ultimul rând, ultima tendință în materie de modă pentru ochelari

  • O vedere clară și relaxată datorită transparenței superioare a lentilelor.
  • Aspect îmbunătățit datorită unui număr mai mic de reflexii deranjante pe lentile.
  • Cel mai nou tratament antireflex pe suprafața anterioară și posterioară a lentilelor.
  • Durabilitate de excepție pentru lentile robuste și rezistente la zgârieturi.
  • Lentile ușor de curățat datorită tratamentului antistatic și Clean Coat.

Lentilele premium DuraVision® - cea mai bună protecție pentru lentilele dumneavoastră ZEISS

Tratamente ZEISS pentru toate nevoile dumneavoastră

Lentilele trebuie să facă față unor solicitări ridicate. Stresul și efortul zilnic necesită lentile durabile, rezistente la murdărie care sunt ușor de curățat. Tratamentele premium pentru lentile de la ZEISS vă oferă toate acestea în două categorii de calitate: Silver și Platinum. Pentru oricine are nevoie de un tratament optim pentru lentile.

1// DuraVision® Silver

Vedeți mai bine și arătați mai bine

DuraVision Silver este cel mai accesibil dintre toate tratamentele premium ZEISS DuraVision. Precum DuraVision Platinum, DuraVision Silver se distinge prin calitățile sale antireflex de excepție. Acest lucru vă oferă două avantaje: o vedere fără reflexii și o înfățișare îmbunătățită, deoarece persoana cu care vorbiți are o vizibilitate clară a ochilor dumneavoastră - ca și cum lentilele nici nu ar exista.

Noua tehnologie pentru tratamentele antireflex face acest lucru posibil:

Un nou tratament antireflex este folosit cu tratamentele premium DuraVision Silver și Platinum. Vă puteți convinge de acest lucru prin reflexia reziduală albastră observată atunci când țineți lentilele la un unghi în fața unui fundal alb. Toate lentilele cu tratament antireflex au această reflexie reziduală care, în cazul lentilelor tradiționale, are culoarea verde. Pentru tratamentele sale premium, ZEISS folosește o culoare albastră care, deși presupune un proces de fabricare mai complex, permite pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în ochii purtătorului - un avantaj clar pentru o vedere mai bună. Reflexiile sunt reduse pe ambele fețe ale lentilei cu un procent suplimentar de 20%**.

Calități antireflex de excepție datorită reflexiei reziduală albastre

Vedere clară

O transmisie a luminii mai ridicată pentru o vedere și mai clară.**

Vedere clară

Reducerea cu 20% a reflexiilor deranjante pe fața posterioară a lentilei asigură o vedere nestânjenită.**

O înfățișare mai bună

Reducerea cu 20% a reflexiilor pe fața anterioară a lentilei asigură o înfățișare mai bună.**

**Comparativ cu lentilele din sticlă ZEISS cu un tratament antireflex standard cu o reflexie reziduală de culoare verde.

Comparația: fără tratament premium DuraVision (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision (imaginea din dreapta).
Comparația: fără tratament premium DuraVision (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision (imaginea din dreapta).

Calități antireflex

Reflexia reziduală de culoare albastră, mai puțin vizibilă, mărește coeficientul de transmisie a luminii a lentilelor și asigură o vedere mai clară. Aceste lentile oferă cu 20% mai puțină reflexie a luminii decât tratamentele antireflex tradiționale de la ZEISS cu reflexie reziduală de culoare verde, cum este DuraVision Chrome.

Comparația: fără tratament premium DuraVision® (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision® (imaginea din dreapta).
Comparația: fără tratament premium DuraVision® (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision® (imaginea din dreapta).

Lentile care țin murdăria la distanță

Tratamentul antistatic brevetat împiedică acumularea energiei statice. Murdăria și scamele nu sunt atrase de suprafața lentilelor, ceea ce înseamnă că lentilele rămân curate mai mult timp.

Comparația: fără tratament premium DuraVision® (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision® (imaginea din dreapta).
Comparația: fără tratament premium DuraVision® (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision® (imaginea din dreapta).

Lentile care sunt ușor de curățat

Datorită stratului lor ultra neted Clean Coat, aceste lentile sunt extrem de ușor de curățat. Lentilele de ochelari cu un unghi larg de contact resping apa mult mai eficient.

2// DuraVision® Platinum

Cele mai rezistente lentile ZEISS din toate timpurile

DuraVision Platinum prezintă toate caracteristicile tratamentului DuraVision Silver. Însă merge un pas mai departe atunci când vine vorba de durabilitate! Cu DuraVision Platinum, oferiți lentilelor dumneavoastră cel mai bun tratament de durificare produs vreodată de ZEISS.

Pentru toți cei care-și doresc doar ce e mai bun

Care este cea mai importantă calitate a unui tratament pentru lentile? 7 din 10 respondenți ne-au spus că rezistența la zgârieturi și durabilitatea sunt cele mai importante calități. Acest lucru nu este deloc surprinzător deoarece lentilele trebuie să țină pasul cu viețile noastre moderne și trebuie să fie suficient de durabile pentru a face față provocărilor vieții, la locul de muncă dar și în timpul liber.

Cu DuraVision Platinum, ZEISS duce tratamentul de durificare la nivelul următor. Un proces special de fabricare face ca lentilele noastre din plastic să fie mai durabile ca niciodată. Măsurătorile interne au arătat că, cu DuraVision Platinum, ZEISS poate produce lentile care sunt de trei ori mai dure decât în trecut.

Comparația: fără DuraVision® Platinum (imaginea din stânga) și cu DuraVision® Platinum (imaginea din dreapta).
Comparația: fără DuraVision® Platinum (imaginea din stânga) și cu DuraVision® Platinum (imaginea din dreapta).

Lentile mai robuste

Lentilele ZEISS cu tratament DuraVision Platinum sunt de trei ori mai dure decât lentilele din plastic cu tratament tradițional ZEISS și cu 35% mai dure decât lentilele din sticlă cu tratament antireflex de la ZEISS.*

 

*Lentile ZEISS cu tratament DuraVision® Platinum și cu indice de refracție 1,5 comparativ cu lentile din sticlă ZEISS Monofocal Sph 1,5 cu SUPER ET. Măsurat cu ajutorul testului Bayer și efectuat folosind procedura standard de operare COLTS și materiale abrazive recomandate de COLTS.

Iată cum facem ca tratamentul DuraVision® Platinum să fie atât de durabil

Ionii fac toată treaba!

Tratamentul fiecărei lentile DuraVision Platinum constă din nouă straturi ultra subțiri: primul strat, lentila de bază primește un tratament de durificare, urmat de diverse tratamente antireflex, incluzând un tratament antistatic, și, la final, stratul Clean Coat. Acest ultim strat etanșează lentila și creează o suprafață perfect netedă. Murdăria și umezeala se scurg de pe lentilele perfecte, ușor de curățat.

Noile tratamente ultra subțiri de la DuraVision Platinum
Noile tratamente ultra subțiri de la DuraVision Platinum

Însă, duritatea extremă a tratamentului DuraVision® Platinum poate fi obținută numai cu ajutorul unei tehnologii speciale. Lentilele sunt bombardate în mod repetat cu ioni speciali în timpul procesului de producție. Aceștia transferă lentilelor energia lor cinetică și compactează într-un mod optim straturile într-un singur tratament. Astfel este asigurată aderența optimă între ele a fiecărui strat individual. Rezultatul este o suprafață a lentilei care este de trei ori mai dură decât generația anterioară de lentile din plastic ZEISS.* Această suprafață foarte netedă și rezistentă este cea care face ca lentilele să fie mai durabile, mai rezistente la murdărie și mai ușor de curățat.

*Lentilele ZEISS cu tehnologia DuraVision® Platinum 1.67.

Tehnologia tradițională

Secțiune microscopică a unei lentile folosind tehnologia tradițională. Tratamentele nu sunt bine compactate.

Tehnologia DuraVision® Platinum

Vizualizare detaliată a unei lentile cu tehnologie DuraVision® Platinum observată la microscop. Tratamentele sunt optim compactate.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră