Tratamente premium DuraVision

Vedeți mai bine și arătați mai bine

Tratamentele pentru lentile transformă lentilele din plastic în capodopere ale vieții de zi cu zi. Ele durifică lentilele din plastic, făcându-le rezistente la depunerea de murdărie și mai ușor de curățat. Însă povestea nu se încheie aici. Tratamentele antireflex de calitate superioară sunt la fel de importante. Încercați tratamentele premium complete DuraVision de la ZEISS. Acestea sunt disponibile în două categorii de calitate: Platinum și Silver. DuraVision Platinum prezintă toate caracteristicile de performanță ale DuraVision Silver și merge chiar un pas mai departe prin tratamentul său de durificare! Un proces special de producție face acest lucru posibil.

Loading the player...
 • Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Benefits for spectacle wearers

  Protecție, funcții suplimentare și, nu în ultimul rând, ultima tendință în materie de modă pentru ochelari

  • O vedere clară și relaxată datorită transparenței superioare a lentilelor.
  • Aspect îmbunătățit datorită unui număr mai mic de reflexii deranjante pe lentile.
  • Cel mai nou tratament antireflex pe suprafața anterioară și posterioară a lentilelor.
  • Durabilitate de excepție pentru lentile robuste și rezistente la zgârieturi.
  • Lentile ușor de curățat datorită tratamentului antistatic și Clean Coat.
 • Tratamentul premium DuraVision: cui îi este destinat?

  Lentilele premium DuraVision® - cea mai bună protecție pentru lentilele dumneavoastră ZEISS

  Tratamente ZEISS pentru toate nevoile dumneavoastră

  Lentilele trebuie să facă față unor solicitări ridicate. Stresul și efortul zilnic necesită lentile durabile, rezistente la murdărie care sunt ușor de curățat. Tratamentele premium pentru lentile de la ZEISS vă oferă toate acestea în două categorii de calitate: Silver și Platinum. Pentru oricine are nevoie de un tratament optim pentru lentile.

  1// DuraVision® Silver

  Vedeți mai bine și arătați mai bine

  DuraVision Silver este cel mai accesibil dintre toate tratamentele premium ZEISS DuraVision. Precum DuraVision Platinum, DuraVision Silver se distinge prin calitățile sale antireflex de excepție. Acest lucru vă oferă două avantaje: o vedere fără reflexii și o înfățișare îmbunătățită, deoarece persoana cu care vorbiți are o vizibilitate clară a ochilor dumneavoastră - ca și cum lentilele nici nu ar exista.

  Noua tehnologie pentru tratamentele antireflex face acest lucru posibil:

  Un nou tratament antireflex este folosit cu tratamentele premium DuraVision Silver și Platinum. Vă puteți convinge de acest lucru prin reflexia reziduală albastră observată atunci când țineți lentilele la un unghi în fața unui fundal alb. Toate lentilele cu tratament antireflex au această reflexie reziduală care, în cazul lentilelor tradiționale, are culoarea verde. Pentru tratamentele sale premium, ZEISS folosește o culoare albastră care, deși presupune un proces de fabricare mai complex, permite pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în ochii purtătorului - un avantaj clar pentru o vedere mai bună. Reflexiile sunt reduse pe ambele fețe ale lentilei cu un procent suplimentar de 20%**.

  Calități antireflex de excepție datorită reflexiei reziduală albastre

  Vedere clară

  O transmisie a luminii mai ridicată pentru o vedere și mai clară.**

  Vedere clară

  Reducerea cu 20% a reflexiilor deranjante pe fața posterioară a lentilei asigură o vedere nestânjenită.**

  O înfățișare mai bună

  Reducerea cu 20% a reflexiilor pe fața anterioară a lentilei asigură o înfățișare mai bună.**

  ** As compared with ZEISS glass lenses with standard anti-reflective coating with a green residual reflection. 

  Calități antireflex

  Comparația: fără tratament premium DuraVision® (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision® (imaginea din dreapta).

  Calități antireflex

  Reflexia reziduală de culoare albastră, mai puțin vizibilă, mărește coeficientul de transmisie a luminii a lentilelor și asigură o vedere mai clară. Aceste lentile oferă cu 20% mai puțină reflexie a luminii decât tratamentele antireflex tradiționale de la ZEISS cu reflexie reziduală de culoare verde, cum este LotuTec.

  Țin murdăria la distanță

  Comparația: fără tratament premium DuraVision® (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision® (imaginea din dreapta).

  Lentile care țin murdăria la distanță

  Tratamentul antistatic brevetat împiedică acumularea energiei statice. Murdăria și scamele nu sunt atrase de suprafața lentilelor, ceea ce înseamnă că lentilele rămân curate mai mult timp.

  Ușor de curățat

  Comparația: fără tratament premium DuraVision® (imaginea din stânga) și cu tratament premium DuraVision® (imaginea din dreapta).

  Lentile care sunt ușor de curățat

  Datorită stratului lor ultra neted Clean Coat, aceste lentile sunt extrem de ușor de curățat. Lentilele de ochelari cu un unghi larg de contact resping apa mult mai eficient.

  2// DuraVision® Platinum

  Cele mai rezistente lentile ZEISS din toate timpurile

  DuraVision Platinum prezintă toate caracteristicile tratamentului DuraVision Silver. Însă merge un pas mai departe atunci când vine vorba de durabilitate! Cu DuraVision Platinum, oferiți lentilelor dumneavoastră cel mai bun tratament de durificare produs vreodată de ZEISS.

  Pentru toți cei care-și doresc doar ce e mai bun

  Care este cea mai importantă calitate a unui tratament pentru lentile? 7 din 10 respondenți ne-au spus că rezistența la zgârieturi și durabilitatea sunt cele mai importante calități. Acest lucru nu este deloc surprinzător deoarece lentilele trebuie să țină pasul cu viețile noastre moderne și trebuie să fie suficient de durabile pentru a face față provocărilor vieții, la locul de muncă dar și în timpul liber.

  Cu DuraVision Platinum, ZEISS duce tratamentul de durificare la nivelul următor. Un proces special de fabricare face ca lentilele noastre din plastic să fie mai durabile ca niciodată. Măsurătorile interne au arătat că, cu DuraVision Platinum, ZEISS poate produce lentile care sunt de trei ori mai dure decât în trecut.

   

  Lentile mai robuste

  Comparația: fără DuraVision® Platinum (imaginea din stânga) și cu DuraVision® Platinum (imaginea din dreapta).

  Lentile mai robuste

  Lentilele ZEISS cu tratament DuraVision Platinum sunt de trei ori mai dure decât lentilele din plastic cu tratament tradițional ZEISS și cu 35% mai dure decât lentilele din sticlă cu tratament antireflex de la ZEISS.*

   

   

   

   

   

   

   

  *Lentile ZEISS cu tratament DuraVision® Platinum și cu indice de refracție 1,5 comparativ cu lentile din sticlă ZEISS Monofocal Sph 1,5 cu SUPER ET.
  Măsurat cu ajutorul testului Bayer și efectuat folosind procedura standard de operare COLTS și materiale abrazive recomandate de COLTS.

 • Tehnologia

  Iată cum facem ca tratamentul DuraVision® Platinum să fie atât de durabil

  Ionii fac toată treaba!

  Tratamentul fiecărei lentile DuraVision Platinum constă din nouă straturi ultra subțiri: primul strat, lentila de bază primește un tratament de durificare, urmat de diverse tratamente antireflex, incluzând un tratament antistatic, și, la final, stratul Clean Coat. Acest ultim strat etanșează lentila și creează o suprafață perfect netedă. Murdăria și umezeala se scurg de pe lentilele perfecte, ușor de curățat.

  Noile tratamente ultra subțiri de la DuraVision Platinum (Faceți clic pe imagine pentru o vizualizare detaliată)

  Noile tratamente ultra subțiri de la DuraVision Platinum (Faceți clic pe imagine pentru o vizualizare detaliată)

  Noile tratamente ultra subțiri de la DuraVision Platinum (Faceți clic pe imagine pentru o vizualizare detaliată)

  Însă, duritatea extremă a tratamentului DuraVision® Platinum poate fi obținută numai cu ajutorul unei tehnologii speciale. Lentilele sunt bombardate în mod repetat cu ioni speciali în timpul procesului de producție. Aceștia transferă lentilelor energia lor cinetică și compactează într-un mod optim straturile într-un singur tratament. Astfel este asigurată aderența optimă între ele a fiecărui strat individual. Rezultatul este o suprafață a lentilei care este de trei ori mai dură decât generația anterioară de lentile din plastic ZEISS.* Această suprafață foarte netedă și rezistentă este cea care face ca lentilele să fie mai durabile, mai rezistente la murdărie și mai ușor de curățat.

   

   


  *Lentilele ZEISS cu tehnologia DuraVision® Platinum 1.67 comparativ cu LotuTec 1.67.

  Tehnologia tradițională

  Secțiune microscopică a unei lentile folosind tehnologia tradițională. Tratamentele nu sunt bine compactate.

  Tehnologia DuraVision® Platinum

  Vizualizare detaliată a unei lentile cu tehnologie DuraVision® Platinum observată la microscop. Tratamentele sunt optim compactate.

 • Portofoliul de tratamente ZEISS

Lentilele dumneavoastră personalizate:
Aceste produse ZEISS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Ochelarii dumneavoastră progresivi de la ZEISS

Portofoliul de lentile progresive ZEISS

Portofoliul de lentile progresive ZEISS oferă patru niveluri de performanță și șapte tehnologii, unele dintre acestea fiind premiere mondiale. Știați că distanța de citit dintre ochii noștri și un smartphone este mult mai mică decât cea necesară pentru citire unei cărți sau a unui ziar?

Lentilele progresive sunt adevărate capodopere ale opticii. Aflați mai multe despre portofoliul de lentile progresive ZEISS

Pentru citit sau pentru vederea la distanță: lentile pentru ochelari de precizie de la ZEISS

Lentilele monofocale ZEISS

ZEISS oferă patru niveluri de calitate, variind de la lentilele sferice convenționale până la lentilele monofocale personalizate. Tehnologia modernă ZEISS poate produce lentile extraordinar de plate și ușoare, chiar și pentru prescripțiile cu dioptrii mari.

Aflați mai multe despre portofoliul de lentile monofocale de la ZEISS

O vedere clară întreaga zi, în fiecare zi

Soluții de curățare a lentilelor de la ZEISS

Lentilele murdare sunt întotdeauna un lucru deranjant. Curățarea ochelarilor dumneavoastră ar trebui să fie pe cât mai delicată, simplă și eficientă cu putință. Din acest motiv, ZEISS vă pune la dispoziție o gamă largă de soluții de curățare a lentilelor.

O ștergere rapidă sau o curățare mai minuțioasă? ZEISS are soluția de curățare a lentilelor de care aveți nevoie

Nu ați găsit produsul potrivit pentru dumneavoastră?

Căutați un tratament simplu pentru lentile pentru ochelarii dumneavoastră de rezervă?

ZEISS LotuTec®

ZEISS LotuTec este un tratament standard compus dintr-un tratament antireflex, un tratament Clean Coat care permite curățarea ușoară și un tratament de durificare standard.

Aflați mai multe despre LotuTec

Dacă lucrați întreaga zi în fața calculatorului, este momentul să găsiți o nouă soluție pentru ochii dumneavoastră.

DuraVision® BlueProtect

Suntem expuși la mai multă lumină albastră ca niciodată ca urmare a surselor moderne de lumină cum sunt becurile LED și radiațiile emise de ecranele dispozitivelor. Unele persoane găsesc că această lumină albastră emisă de sisteme de iluminat și afișaje le provoacă oboseală și disconfort.

Cum funcționează DuraVision BlueProtect

Sfaturi personalizate: găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră