Tratamente pentru lentilele de ochelari

– Arătați bine în timp ce vă bucurați de o vedere mai confortabilă.

NOU!
Protecție totală UV

Tehnonogie înaltă pentru ochii dumneavoastră. Tratamentele pentru lentile vă ajută să vă bucurați de cea mai confortabilă vedere posibilă, făcând totodată întreținerea lentilelor mai ușoară și protejându-vă ochelarii de zgârieturi. Cu tratamentul potrivit, lentilele din material plastic devin cu adevărat universale.

Tratamente premium pentru lentile ZEISS DuraVision®.

Pentru o vedere optimă și un confort maxim.

Un tratament profesional pentru lentile oferă numeroase beneficii. Durifică suprafața lentilei, făcând-o mai rezistentă la deteriorare, reduce reflexia luminii pe suprafață și face lentilele mai rezistente la murdărie și mai ușor de curățat. Tratamentele premium DuraVision® de la ZEISS combină optim aceste caracteristici și îndeplinesc cele mai exigente standarde.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Cea mai bună protecție împotriva zgârieturilor. Mai rezistente ca niciodată.

Cel mai dur tratament pentru lentile produs vreodată la ZEISS - și cea mai bună protecție împotriva zgârieturilor. Acest lucru garantează un confort vizual de durată, o vedere remarcabilă și o durată de viață a ochelarilor cât mai lungă cu putință.

protecție împotriva zgârieturilor protecție împotriva zgârieturilor

De trei ori mai rezistente datorită tehnologiei cu ioni.

Știința la lucru. În timpul procesului de fabricație al tratamentului nostru premium DuraVision®, lentilele sunt bombardate cu ioni speciali. Acest lucru duce la o compactare a straturilor superficiale, asigurând o duritate excepțională și făcându-le de până la trei ori mai rezistente decât lentilele din material plastic cu tratamente ZEISS standard. Pe lângă acestea, mai există un avantaj suplimentar: suprafața durificată este deosebit de netedă, înseamnă că lentila are o rezistență crescută la murdărire și este mult mai ușor de curățat.

Vedeți mai bine, arătați mai bine. Cu tratamentul antireflex perfect.

Pentru a vă putea oferi o vedere clară și perfectă, lentilele necesită un tratament antireflex. Reflexia luminii - cum este cea de pe suprafețe reflectorizante, lămpi, carosabil umed sau trafic în condiții de noapte - este redusă la minim, iar lentilele rămân clare. Acest lucru sporește confortul purtătorului și conferă ochelarilor un aspect mai estetic pentru oricine vă privește: lentilele ZEISS cu tratamente premium DuraVision® prezintă o reducere a reflexiilor de peste 20% - atât pe suprafața din anterioară cât și cea posterioară a lentilei*. Astfel, ochii dumneavoastră au un aspect natural - fără reflexii deranjante - în interior sau în aer liber, pe timp de zi sau noapte.

*Comparativ cu lentilele de ochelari ZEISS cu un tratament antireflex standard cu o reflexie reziduală de culoare verde

tratamentul antireflex perfect tratamentul antireflex perfect

Fără reflexii deranjante. Doar o vedere clară - pur și simplu.

Lentilele cu tratament antireflex tradițional prezintă o reflexie reziduală de culoare verde, cauzată de procesul de producție. Însă culoarea verde nu reduce într-un mod optim reflexiile: mai puțină lumină trece prin lentilă, conducând la mai multe reflexii pe suprafața acesteia. Lentilele cu tratamentele premium DuraVision® prezintă o reflexie reziduală de culoare albastră care rezultă dintr-un proces de fabricație semnificativ mai avansat. Aceasta mărește transmisia luminii și reduce în mod eficient reflexiile suprafețelor, făcând lentilele să pară și mai transparente - aproape ca și cum ar fi invizibile - eliminând complet reflexiile.

Rezistente la praf și apă, mai puțin sensibile la depunerea murdăriei și mai ușor de curățat.

Vedere clară de durată. Tratamentul ultra-neted Clean Coat este antistatic și hidrofug, stratul antistatic împiedică depunerea de praf și scame - menținând lentilele curate pentru mai mult timp și făcându-le mai ușor de curățat.

Rezistente la praf și apă Rezistente la praf și apă
Protecție totală UV în toate lentilele incolore ZEISS. În fiecare zi. În fiecare moment.

Razele UV sunt întotdeauna prezente. Chiar și în zilele noroase. Radiațiile UV reprezintă un risc de sănătate pentru ochii dumneavoastră, dar și pentru zonele din jurul acestora. Dumneavoastră vă protejați mereu ochii, când vă aflați în aer liber? Acum toate lentilele incolore ZEISS oferă protecție totală UV!

Proprietățile speciale ale lentilelor filtrează razele UV dăunătoare și le oferă ochilor dumneavoastră o protecție de durată împotriva razelor UV.

Confort vizual sporit în condiții de lumină artificială. Preveniți oboseala și suprasolicitarea digitală a ochilor.

Indiferent dacă vorbim de un smartphone, un bec cu LED, un monitor, un televizor, o tabletă sau un E-reader: sursele moderne de lumină emit mai multă lumină albastră decât înainte. Pentru mulți dintre noi, această lumină este neplăcută și stresantă. ZEISS DuraVision BlueProtect vă poate ajuta - acesta este un filtru special pentru lumina albastră din lentilă, conceput special pentru a împiedica radiațiile periculoase.

Un efect de strălucire mai puțin deranjant în timpul conducerii auto datorită unui tratament special pentru lentile - bucurați-vă de o mai mare siguranță pe timp de noapte.

Probabil cea mai importantă caracteristică de siguranță din mașina dumneavoastră. Lentilele cu tratamentul DuraVision® DriveSafe reduc efectul de strălucire deranjant, în special cel cauzat de lumina puternică a farurilor moderne în timpul conducerii auto pe timpul nopții. Aceasta reduce riscul de accidente fără a afecta performanțele lentilelor la conducere auto - luminile din trafic sunt în continuare observate în mod natural.

Less irritating glare when driving thanks to a special lens coating – enjoy greater safety at night.
Un aspect extraordinar cu un confort mai mare - și pentru ochelarii de soare.

Un aspect extraordinar cu un confort mai mare - și pentru ochelarii de soare.

Aceștia arată elegant și oferă o vedere excelentă, confortabilă - lentilele de soare cu tratament oglindă DuraVision® Mirror reduc reflexiile reziduale deranjante datorită unui tratament special aplicat pe suprafața posterioară a lentilei și a unui un strat oglindă - disponibil în cele mai în vogă culori - pe suprafața anterioară.

5 sfaturi pentru a asigura longevitatea ochelarilor dumneavoastră

If you've started having trouble with your vision, get in touch with your optician immediately.

1. Nu lăsați nimic la voia întâmplării atunci când alegeți tratamentul pentru lentilele dumneavoastră. Rugați-l pe opticianul dumneavoastră să vă explice în detaliu avantajele și dezavantajele fiecărui tratament în parte.

Alegeți un tratament performant pentru lentile atunci când cumpărați ochelari pentru copii, deoarece micile zgârieturi și reflexiile afectează ochii acestora.

2. Alegeți un tratament performant pentru lentile atunci când cumpărați ochelari pentru copii, deoarece micile zgârieturi și reflexiile afectează ochii acestora.

Curățați-vă în mod regulat ochelarii folosind produse de curățare a lentilelor de calitate care nu vor deteriora lentilele.

3. Curățați-vă în mod regulat ochelarii folosind produse de curățare a lentilelor de calitate care nu vor deteriora lentilele.

Deși vă este la îndemână, nu vă curățați ochelarii cu mâneca, tricoul sau batista. Motivul pentru aceasta: ele conțin particule de praf microscopice care, în timp, vă pot zgâria lentilele.

4. Deși vă este la îndemână, nu vă curățați ochelarii cu mâneca, tricoul sau batista. Motivul pentru aceasta: ele conțin particule de praf microscopice care, în timp, vă pot zgâria lentilele.

Pe timpul nopții, puneți-vă ochelarii într-un toc special.

5. Pe timpul nopții, puneți-vă ochelarii într-un toc special. Ochelarilor dumneavoastră nu le plac temperaturile extrem de ridicate sau extrem de scăzute. Căldura generată într-o mașină, într-o zi toridă de vară, de exemplu, este încă un lucru care trebuie evitat. Același lucru este valabil și pentru saună sau sistemul de încălzire de acasă.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră