Soluții de curățare pentru lentile de ochelari

Delicate, ușoare, eficiente

Lentilele murdare sunt întotdeauna un lucru deranjant. Datorită proprietăților lor Clean Coat, tratamentele moderne pentru lentile precum DuraVision® Platinum și Silver pun bazele unei întrețineri ușoare și ajută la protejarea lentilelor. Cu toate acestea, nu este posibilă evitarea curățării regulate a lentilelor, care trebuie să fie cât mai delicată, ușoară și eficientă posibil. Din acest motiv, ZEISS oferă o linie completă de soluții pentru curățarea ochelarilor care sunt delicate cu tratamentul lentilelor și ușor de utilizat: Șervețele ZEISS pentru curățarea rapidă, din mers a lentilelor, spray-ul cu soluție de curățare a lentilelor ZEISS pentru o curățare în profunzime și laveta din microfibră ZEISS pentru curățarea în profunzime, umedă cu un spray, sau uscată.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

Curățarea lentilelor, oricând, oriunde

  • Protecție optimă și îngrijire, nu doar pentru lentilele de ochelari de înaltă calitate.
  • Preveniți zgârieturile microscopice care sunt inițial invizibile, dar care treptat vă afectează vederea.
  • Curățare delicată, fără deteriorarea tratamentului lentilei.
  • Soluții de produse pentru o curățare rapidă, din mers, precum și pentru o curățare în profunzime.
  • Ușurință în utilizare.
  • Nu doar pentru ochelari: Șervețelele pentru curățarea lentilelor ZEISS pot fi folosite și pentru a curăța toate tipurile de suprafețe optice sensibile (de ex. monitoare LCD, smartphone-uri, tablete PC, laptop-uri, telefoane mobile etc.) cu ușurință și fără urme sau dungi, eliminând totodată microbii, bacteriile și ciupercile de pe ecrane.

Alegerea este în întregime a dumneavoastră.

O privire de ansamblu a soluțiilor de curățare ZEISS

Pentru o curățare rapidă: Șervețelele umede pentru curățarea lentilelor ZEISS

Pentru o curățare rapidă:

Șervețelele umede pentru curățarea lentilelor ZEISS

Acasă, la birou sau pe drum: o vedere clară oricând, oriunde. Șervețelul umed, extrem de fin pentru curățarea lentilelor este disponibil oricând și este foarte eficient. Curățare optimă, fără zgârieturi - testele o dovedesc! Șervețelele umede au o structură excepțional de fină pentru a asigura o curățare excepțional de delicată a tuturor lentilelor de ochelari, chiar și în cazul tratamentelor de înaltă calitate precum DuraVision® Platinum. Ambalate individual și delicate: acestea sunt impregnate cu o combinație unică de doi agenți activi, care sunt de asemenea folosiți pentru curățarea dispozitivelor medicale. Acești agenți inofensivi nu conțin substanțe de curățare agresive sau arome artificiale.

De asemenea, sunt ideale și pentru curățarea monitoarelor LCD, smartphone-urilor, tabletelor PC, laptop-urilor etc.

Curățare temeinică și delicată: Spray pentru curățarea lentilelor ZEISS (240 ml)

Curățare temeinică și delicată:

Spray pentru curățarea lentilelor ZEISS (240 ml)

Spray-ul pentru curățarea lentilelor ZEISS asigură curățarea temeinică și totuși delicată a lentilelor de ochelari. Pentru a vă curăța lentilele, pur și simplu pulverizați soluția de curățare pe laveta din microfibră ZEISS și apoi curățați ambele părți ale lentilei. Spray-ul nu conține substanțe de curățare agresive care ar putea deteriora lentila, tratamentele sau suprafața optică. Poate fi folosit și pentru a curăța alte suprafețe optice.
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră