Ochelari de protecție pentru zăpadă

„Citiți” versanții: optică de excepție combinată cu ochelari de protecție pentru zăpadă dinamici și la modă

Pârtia de schi ne așteaptă! Este anotimpul preferat al multora dintre noi. Cu toate acestea, schiul și snowboarding-ul pot fi extrem de stresante pentru ochii dumneavoastră: vânturi puternice, temperaturi scăzute, factori UV mai mari și cu până la 90% mai multe reflexii ale razelor soarelui pe terenul acoperit de zăpadă. Acest lucru poate avea un efect decisiv asupra vederii dumneavoastră, până și schiorii experimentați putând întâmpina dificultăți în menținerea unei vederi optime atunci când trec de la soare la umbră. Ochelarii de protecție pentru zăpadă de la ZEISS vă permit să vă relaxați după schi, fără ochi roșii, umezi și obosiți. Puteți alege dintr-o gamă largă de tehnologii, nuanțe și caracteristici speciale.

Beneficii pentru purtătorii de ochelari

Pentru hobbyul dumneavoastră preferat

Protecție UV de încredere: reflexiile de pe zăpadă cresc în mod semnificativ efectele radiației ultraviolete atunci când schiați la altitudini mari. Ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS au fost proiectați special pentru schiul alpin și asigură, așadar, 100% protecție împotriva razelor solare UVA și UVB de până la 380 nanometri.

Potrivire și protecție optimă: ochelarii de protecție pentru zăpadă nu trebuie să limiteze vederea unui schior. Indiferent dacă sunteți pasionat de curse, sau practicați sportul în stil liber, dacă vă plac traseele de snowboarding dificile sau doar să petreceți o zi în familie pe pârtie, ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS sunt disponibili într-o gamă largă de modele pentru bărbați și femei și includ modele cu lentile interschimbabile. Toate oferă o protecție ideală împotriva vântului, zăpezii și ploii - pe lângă protecție solară.

O vedere maximă datorită opticii ZEISS de excepție și un contrast îmbunătățit: datorită tehnologiilor speciale pentru tratamente de la ZEISS, ochelarii de protecție pentru zăpadă îi ajută pe schiori să „citească” pârtiile în toate condițiile de vreme. Acest lucru oferă o siguranță suplimentară, chiar și la viteze mari și în condiții de teren necunoscut. Diversele nuanțe speciale, filtrele de polarizare și tratamentele oglindă asigură faptul că cerințele personale ale schiorului nu sunt neglijate.

Aspectul la modă: Ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS sunt mai mult decât un accesoriu; ei sunt și un articol vestimentar care trebuie să se potrivească cu stilul personal al purtătorului. O selecție vastă de lentile dure, colorate combinate cu rame moderne vă asigură că, atunci când vine vorba de modă, nu trebuie să faceți niciun compromis.

Ideal pentru purtătorii de ochelari: o inserție tip clip-on cu prescripția dumneavoastră poate fi atașată cu ușurință la ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS, asigurând o vedere perfectă, relaxată fiecărui purtător de ochelari.

Ce face ca ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS să fie atât de speciali?

Ați auzit despre SONAR?

ZEISS SONAR* este o nuanță inovatoare de la ZEISS Sunlens din Italia. Aceasta îmbunătățește vederea în toate condițiile de lumină întâlnite pe zăpadă și intensifică luminozitatea, culorile și contrastul, chiar și la viteze mari pe pârtie. Cu alte cuvinte, face schiul mai sigur.

Spre deosebire de filtrul standard pentru lumina albastră, curba spectrală standard a ZEISS Sonar suprimă lumina albastră însă permite unei anumite porțiuni să pătrundă în ochi - porțiunea din spectrul cuprins între 380 - 500 nm. Acest lucru vă permite să recunoașteți neregularitățile din zăpadă, precum denivelările și gropile. Astfel schiul și snowboarding-ul sunt mai sigure.

Mai mult decât atât, ochelarii de protecție pentru zăpadă sunt disponibili cu ZEISS Sonar, iar modelele pentru bărbați sunt disponibile cu filtre de polarizare. Ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS POL dispun de lentile prelucrate termic cu o nuanță roșie. Aceștia asigură:

  • Efect redus de strălucire orbitoare cauzată de zăpadă și gheață
  • Nivel optim de confort vizual și confort în timpul purtării
  • Contrast îmbunătățit și vedere detaliată
  • Protecție împotriva luminii soarelui

Un plus de siguranță și mai multă distracție pentru sportul dumneavoastră preferat.

* Brevet ZEISS Sonar: PCT/EP2013/000138.

Fără ZEISS SONAR Cu ZEISS SONAR
Fără ZEISS SONAR
Cu ZEISS SONAR

ZEISS interschimbabili: modelele cu lentile interschimbabile

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră