Lentilele DriveSafe

În sfârșit, o experiență a conducerii auto mai relaxată!

Există ceva captivant în legătură cu conducerea unei mașini. Cu toate acestea, multe persoane se simt nesigure și lipsite de un sprijin adecvat din partea ochelarilor lor în condiții dificile - cum ar fi pe ploaie, pe timp de noapte sau la răsărit sau apus. Lentilele progresive tradiționale, în special, nu sunt recomandate pentru conducerea auto. Folosind un design optimizat al lentilei alături de un tratament special, ZEISS DriveSafe vă oferă lentile pentru utilizare zilnică, cu funcții speciale care fac din conducerea auto o experiență mai relaxată. Aveți încredere în tehnologiile ZEISS pentru o vedere optimă în timpul conducerii auto.

Loading the player...
 • Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Benefits for glasses wearers

  Lentilele ZEISS DriveSafe sunt un vis devenit realitate pentru numeroși conducători auto.

  •  You can wear DriveSafe lenses like normal glasses for the entire day and benefit from these features for a safe driving experience.
  •  A more relaxed feeling when driving thanks to better vision in the challenging light conditions caused by low light or bad weather.
  •  Reduced discomfort glare for drivers who are frequently irritated by oncoming car lights and the scattered light from street lamps.
  •  For progressive lens wearers: optimum vision comfort when looking at the road, the dashboard, the rear-view mirror and the side mirrors.
 • Lentilele DriveSafe: cui sunt destinate?

  Pentru toți cei care își doresc o experiență mai relaxată a conducerii auto

  O vedere optimă în timpul conducerii auto este importantă pentru toți, indiferent dacă ne aflăm la volan frecvent sau doar ocazional. Pentru multe persoane, conducerea auto pe vreme nefavorabilă și în condiții dificile este inconfortabilă și stresantă. Așteptările de la perechea optimă de ochelari pentru conducerea auto sunt foarte asemănătoare.

  Șoferii care poartă ochelari își doresc:

  1. o vedere mai bună în condiții meteorologice nefavorabile, pe timp de noapte sau la răsărit sau apus
  2. lumină orbitoare redusă
  3. mai puține probleme de vedere la schimbarea focalizării

  Lentilele DriveSafe răspund acestei nevoi pentru lentilele monofocale și progresive. Secretul constă în aceea că ochelarii cu lentile DriveSafe sunt destinați utilizării zilnice și pot fi purtați întreaga zi.

  O vedere mai bună în condiții meteo nefavorabile, la răsărit sau apus

  Loading the player...

  Nivel redus de strălucire orbitoare produsă de farurile autovehiculelor care circulă din sens opus

  Loading the player...

  ZEISS DriveSafe și Thierry Neuville

 • Tehnologia

  Glasses for everyday use with a ton of know-how

  1//

  Tehnologia ZEISS Luminance Design™

  LentileleZEISS DriveSafe prezintă un design optimizat al lentilelor care ia în consideraredimensiunea pupilei ochiului în condiții de lumină redusă. Există un modelpentru lentilele monofocale și unul pentru cele progresive. Rezultatul: o
  vedere îmbunătățită și nerestricționată la conducerea auto în condiții de
  iluminare redusă.

  2//

  Tratamentul pentru lentile ZEISS DuraVision DriveSafe

  Cu DriveSafe, ZEISS a folosit un nou tratament special pentru a lua în calcul numeroasele situații diferite întâlnite în timpul conducerii auto, când ochii noștri se confruntă cu strălucirea orbitoare. Tratamentul ZEISS DuraVision® DriveSafe reflectă parțial lungimile de undă din zona spectrală vizibilă, de înaltă energie a spectrului de lumină albastră, inclusiv lungimea de undă de 450 nm. Prin urmare, tratamentul ZEISS DuraVision® DriveSafe reduce efectul de strălucire orbitoare cu până la 64%* comparativ cu tratamentele antireflex premium.

  *Cu DuraVision DriveSafe, un număr cu 64% mai mic de șoferi de teste au raportat probleme cu efectul de strălucire orbitor, comparativ cu celelalte tratamente antireflex premium.

  3//

  Design ZEISS DriveSafe pentru lentilele progresive

  ZEISS oferă un design special pentru a face conducerea auto cu lentile progresive mai confortabilă și mai sigură. Zonele vizuale optimizate permit focalizarea mai rapidă a privirii între șosea, tabloul de bord și oglinzile retrovizoare sau laterale. Mișcările orizontale ale capului sunt reduse. În același timp, zona vizuală pentru vederea la apropiere este concepută astfel încât ochelarii DriveSafe să poată fi purtați întreaga zi - sunt potriviți și pentru alte activități, chiar și pentru citit.**

  •   Lumină puternică = Vederea cu pupile contractate în timpul zilei: adâncime mare a câmpului, percepție spațială nerestricționată
   Lumină puternică = Vederea cu pupile contractate în timpul zilei: adâncime mare a câmpului, percepție spațială nerestricționată
  • Fără lumină (întuneric) = Vedere nocturnă cu pupile mărite: adâncime limitată a câmpului
   Fără lumină (întuneric) = Vedere nocturnă cu pupile mărite: adâncime limitată a câmpului
  • Lumină redusă = Vedere în condiții de luminozitate redusă cu dimensiuni variabile ale pupilei: condiții dificile cauzate de variațiile în adâncimea câmpului
   Lumină redusă = Vedere în condiții de luminozitate redusă cu dimensiuni variabile ale pupilei: condiții dificile cauzate de variațiile în adâncimea câmpului
  Condițiile de lumină slabă amplifică strălucirea orbitoare și reflexiile

  Condițiile de lumină slabă amplifică strălucirea orbitoare și reflexiile

  O zonă de progresie cu până la 43% mai mare** care vă permite să schimbați cu ușurință focalizarea între bord și oglinzi în combinație cu un interval de distanțe cu până la 14% mai mare pentru o vizualizare mai largă a șoselei.

  O zonă de progresie cu până la 43% mai mare** care vă permite să schimbați cu ușurință focalizarea între bord și oglinzi în combinație cu un interval de distanțe cu până la 14% mai mare pentru o vizualizare mai largă a șoselei.

  ** Sursa: ZEISS, împreună cu partenerul său extern FKFS, a investigat comportamentul vizual al conducătorilor auto într-un amplu studiu de conducere în condiții reale, folosind tehnologie avansată de urmărire a ochilor și capului.


  Institutul de Cercetare a Ingineriei Auto și a Motoarelor Stuttgart este o fundație independentă asociată cu Universitatea din Stuttgart. Fondat în 1930, FKFS a devenit unul din cele mai mari și mai importante institute de cercetare din domeniul ingineriei auto, deservind nume foarte mari din rândul producătorilor și furnizorilor de autovehicule.

Lentilele dumneavoastră personalizate:
Aceste produse ZEISS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Aveți nevoie de ochelari pentru sport?

Lentilele sport ZEISS

Profesioniști sau amatori, cicliști sau jucători de golf, înotători sau jucători de tenis: o vedere bună este esențială și nu există doi sportivi exact la fel.

Lentilele curbate cu prescripție de la ZEISS sunt produsul a decenii de experiență.

Condiții de lumină extreme și reflexii - nicio problemă

ZEISS SkyPol

Vă sunt cunoscute neplăcutele reflexii atunci când conduceți un autoturism sau practicați un sport? Mulți pasionați de sporturi acvatice au foarte mare încredere în lentilele polarizate.

Lentilele cu un filtru de polarizare fac acest lucru posibil.

O vedere clară întreaga zi, în fiecare zi

Soluții de curățare a lentilelor de la ZEISS

Lentilele murdare sunt întotdeauna un lucru deranjant. Curățarea ochelarilor dumneavoastră ar trebui să fie pe cât mai delicată, simplă și eficientă cu putință. Din acest motiv, ZEISS vă pune la dispoziție o gamă largă de soluții de curățare a lentilelor.

O ștergere rapidă sau o curățare mai minuțioasă? ZEISS are soluția de curățare a lentilelor de care aveți nevoie

Nu ați găsit produsul potrivit pentru dumneavoastră?

Căutați o pereche de lentile progresive cu o toleranță la purtare excepțională?

Lentilele progresive ZEISS

Lentilele progresive sunt adevărate capodopere ale opticii. Ele oferă sprijin personalizat pentru ochii dumneavoastră, de la apropiere la depărtare, și pentru toate distanțele intermediare.

ZEISS oferă patru categorii de performanță astfel încât dumneavoastră să puteți găsi lentilele progresive care vi se potrivesc cel mai bine.

Sunteți un utilizator pasionat de dispozitive digitale?

Lentilele pentru mediul digital ZEISS Digital

Cine ar fi știut? Se dovedește că, în medie, privim la smartphone-ul nostru sau la alte dispozitive mobile de până la 80 de ori pe zi! Schimbarea rapidă a focalizării de la apropiere la distanță și înapoi constituie o provocare deosebită pentru ochii noștri.

Aflați mai multe despre suprasolicitarea digitală a ochilor și despre modul în care lentilele potrivite pot fi de ajutor

Sfaturi personalizate: găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră