Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe

Este momentul să-ți energizezi ochii obosiți.

Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe

Relaxați-vă ochii obosiți și preveniți suprasolicitarea lor ulterioară.

Acum, pentru prima dată, lentilele de ochelari vă ajută să vă relaxați ochii obosiți și să preveniți suprasolicitarea ulterioară a ochilor. După lentilele de contact, continuați cu ZEISS EnergizeMe.

 • Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  ZEISS EnergizeMe: Noile lentile de ochelari adaptate special pentru purtătorii de lentile de contact. Bucurați-vă de relaxare după purtarea lentilelor de contact.

  • Ajută la relaxarea ochilor obosiți
  • Previn suprasolicitarea suplimentară a ochilor
  • Vedere clară și precisă

  9 din 10 subiecți se simt mai relaxați și declară un nivel mai redus de suprasolicitare digitală a ochilorcu lentilele ZEISS EnergizeMe 1)

 • Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe: cui sunt destinate?

  După folosirea lentilelor de contact!

  Ochi obosiți, senzație de mâncărime? Disconfort creat de lentilele de contact? Suprasolicitare digitală a ochilor? – Cu lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe vă puteți bucura de momente relaxante după scoaterea lentilelor de contact.

  Purtarea lentilelor de contact pentru o perioadă mai lungă decât cea prescrisă amplifică iritația ochilor.

  Purtarea lentilelor de contact pentru o perioadă mai lungă decât cea prescrisă amplifică iritația ochilor.

  Munca și joaca pe calculator sau alte dispozitive digitale, precum smartphone-urile și tabletele, a devenit o realitate de zi cu zi pentru numeroase persoane. Însă, utilizarea intensivă a dispozitivelor cu monitoare, mai ales dacă purtați lentile de contact pentru o perioadă prelungită, produce și mai multă oboseală a ochilor - fenomen cunoscut și sub denumirea de disconfort cauzat de lentilele de contact și suprasolicitare digitală a ochilor.2, 3)

  Majoritatea purtătorilor de lentile de contact trec la ochelari pentru relaxarea ochilor după purtarea intensivă a lentilelor de contact. Însă, lentilele de ochelari convenționale nu sunt create pentru a asigura nivelul necesar de relaxare pentru ochii purtătorilor de lentile de contact astfel încât aceștia să-și continue activitățile zilnice.4)

  ZEISS a dezvoltat primele lentile de ochelari care satisfac cerințele speciale ale purtătorilor de lentile de contact.

  88 % dintre purtătorii de ochelari care petrec mai mult de două ore pe zi în fața dispozitivelor digitale prezintă suprasolicitare digitală a ochilor3)

  Lentilele ZEISS EnergizeMe sunt disponibile pentru toate grupele de vârstă:

  ZEISS EnergizeMe Monofocal

  ZEISS EnergizeMe Digital Lens

  ZEISS EnergizeMe Progresiv

  ZEISS EnergizeMe, un nou design de lentile dezvoltat cu tehnologia inovativă ZEISS Digital Inside și cu tratamentul de înaltă calitate ZEISS DuraVision BlueProtect, creat special pentru purtătorii de lentile de contact.

  Împreună cu profesioniștii din domeniul îngrijirii ochilor, ZEISS a efectuat cercetări pentru a dezvolta un tip de lentile de ochelari care să satisfacă cerințele purtătorilor de lentile de contact, pentru o mai bună îngrijire a ochilor.

 • Tehnologia

  Iată modul în care lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe vin în sprijinul vederii dumneavoastră

  ZEISS EnergizeMe reprezintă soluția perfectă de lentile de ochelari pentru toți cei care poartă lentile de contact mai mult de 3-5 zile pe săptămână și care doresc să-și relaxeze ochii obosiți.

  1//

  Designul ZEISS EnergizeMe

  Un design special adaptat comportamentului vizual specific al purtătorilor de lentile de contact, reducând solicitarea ochilor după scoaterea lentilelor de contact.

  • Câmpuri vizuale largi și vedere relaxantă    

   

  94 % dintre subiecți au un câmp vizual foarte larg.1)

   

  2//

  Tehnologia ZEISS Digital Inside

  Această tehnologie inovativă a fost special dezvoltată și optimizează designul lentilelor pentru citirea tipăriturilor (la 38 cm) și utilizarea dispozitivelor digitale (la 35 cm), contribuind la evitarea solicitării ochilor.

  • Vedere precisă, fără oboseală   
   
  93% dintre subiecți au o vedere dinamică foarte bună, la fel ca și cu lentilele de contact.1)
   
   

  3//

  ZEISS DuraVision BlueProtect

  Acest tratament - aplicat pe partea frontală și pe cea posterioară a lentilelor - ajută la reducerea luminii orbitoare și la prevenirea disconfortului cauzat de lumina albastră emisă de ecranele digitale și lumina artificială.

  • Reduce stresul digital și disconfortul ocular   
   
  91% dintre subiecți percep mai puțină lumină orbitoare emisă de dispozitivele digitale.1)

Lentilele dumneavoastră personalizate: Aceste produse ZEISS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

O vedere clară întreaga zi, în fiecare zi

Soluții de curățare a lentilelor de la ZEISS

Lentilele murdare sunt întotdeauna un lucru deranjant. Curățarea ochelarilor dumneavoastră ar trebui să fie pe cât mai delicată, simplă și eficientă cu putință. Din acest motiv, ZEISS vă pune la dispoziție o gamă largă de soluții de curățare a lentilelor.

O ștergere rapidă sau o curățare mai minuțioasă? ZEISS are soluția de curățare a lentilelor de care aveți nevoie

Sfaturi personalizate: găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Întrebați-vă profesionistul din domeniul îngrijirii ochilor dacă ZEISS EnergizeMe reprezintă soluția pentru dumneavoastră.

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră

1) Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe au fost testate cu succes pe un număr de 130 de purtători de lentile de contact și 14 profesioniști din domeniul îngrijirii ochilor în anul 2016 în Spania.

2) Srinivasan S and Subbaraman LN; The Science of Contact Lens Discomfort;Review of Optomotry, Aug 15 2015 Nichols JJ, Willcox MDP, Bron AJ, et al.The TFOS International Workshop on Contact Lens Discomfort: Executive Summary.Invest Ophthalmol Vis Sci. 2013;54:TFOS7–TFOS13. DOI:10.1167/iovs.13-13212

3) Patel, S., et al. „Effect of visual display unit use on blink rate and tear stability.“Optometry & Vision Science 68.11 (1991): 888-892. The Vision Council 2016 digitaleye strain report: Eyes Overexposed: The Digital Device DilemmaThe Vision Council 2015 digital eye strain report: Hindsight is 20/20/20: Protect youreyes from digital devices

4) Studiu ZEISS global efectuat pe 2.400 de purtători de lentile de contact și 40 de profesioniști din domeniul îngrijirii ochilor în S.U.A., Germania, China și Italia, 2015.