Lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe

Relaxați-vă ochii obosiți și preveniți suprasolicitarea lor ulterioară.

Acum, pentru prima dată, lentilele de ochelari vă ajută să vă relaxați ochii obosiți și să preveniți suprasolicitarea ulterioară a ochilor. După lentilele de contact, continuați cu ZEISS EnergizeMe.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

ZEISS EnergizeMe: Noile lentile de ochelari adaptate special pentru purtătorii de lentile de contact. Bucurați-vă de relaxare după purtarea lentilelor de contact.

  • Ajută la relaxarea ochilor obosiți
  • Previn suprasolicitarea suplimentară a ochilor
  • Vedere clară și precisă

9 din 10 subiecți se simt mai relaxați și declară un nivel mai redus de suprasolicitare digitală a ochilorcu lentilele ZEISS EnergizeMe 1

După folosirea lentilelor de contact!

Ochi obosiți, senzație de mâncărime? Disconfort creat de lentilele de contact? Suprasolicitare digitală a ochilor? – Cu lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe vă puteți bucura de momente relaxante după scoaterea lentilelor de contact.

Purtarea lentilelor de contact pentru o perioadă mai lungă decât cea prescrisă amplifică iritația ochilor.
Purtarea lentilelor de contact pentru o perioadă mai lungă decât cea prescrisă amplifică iritația ochilor. 2

Munca și joaca pe calculator sau alte dispozitive digitale, precum smartphone-urile și tabletele, a devenit o realitate de zi cu zi pentru numeroase persoane. Însă, utilizarea intensivă a dispozitivelor cu monitoare, mai ales dacă purtați lentile de contact pentru o perioadă prelungită, produce și mai multă oboseală a ochilor - fenomen cunoscut și sub denumirea de disconfort cauzat de lentilele de contact și suprasolicitare digitală a ochilor.2, 3

Majoritatea purtătorilor de lentile de contact trec la ochelari pentru relaxarea ochilor după purtarea intensivă a lentilelor de contact. Însă, lentilele de ochelari convenționale nu sunt create pentru a asigura nivelul necesar de relaxare pentru ochii purtătorilor de lentile de contact astfel încât aceștia să-și continue activitățile zilnice.4

ZEISS a dezvoltat primele lentile de ochelari care satisfac cerințele speciale ale purtătorilor de lentile de contact.

88 % dintre purtătorii de ochelari care petrec mai mult de două ore pe zi în fața dispozitivelor digitale prezintă suprasolicitare digitală a ochilor3)

Lentilele ZEISS EnergizeMe sunt disponibile pentru toate grupele de vârstă:

ZEISS EnergizeMe Monofocal

ZEISS EnergizeMe Monofocal

ZEISS EnergizeMe Digital Lens

ZEISS EnergizeMe Digital

ZEISS EnergizeMe Progresiv

ZEISS EnergizeMe Progresiv
Împreună cu profesioniștii din domeniul îngrijirii ochilor, ZEISS a efectuat cercetări pentru a dezvolta un tip de lentile de ochelari care să satisfacă cerințele purtătorilor de lentile de contact, pentru o mai bună îngrijire a ochilor.

ZEISS EnergizeMe, un nou design de lentile dezvoltat cu tehnologia inovativă ZEISS Digital Inside și cu tratamentul de înaltă calitate ZEISS DuraVision BlueProtect, creat special pentru purtătorii de lentile de contact.

Împreună cu profesioniștii din domeniul îngrijirii ochilor, ZEISS a efectuat cercetări pentru a dezvolta un tip de lentile de ochelari care să satisfacă cerințele purtătorilor de lentile de contact, pentru o mai bună îngrijire a ochilor.

Iată modul în care lentilele de ochelari ZEISS EnergizeMe vin în sprijinul vederii dumneavoastră

ZEISS EnergizeMe reprezintă soluția perfectă de lentile de ochelari pentru toți cei care poartă lentile de contact mai mult de 3-5 zile pe săptămână și care doresc să-și relaxeze ochii obosiți.

1//

Designul ZEISS EnergizeMe

Designul ZEISS EnergizeMe

Un design special adaptat comportamentului vizual specific al purtătorilor de lentile de contact, reducând solicitarea ochilor după scoaterea lentilelor de contact.

Designul ZEISS EnergizeMe
  • Câmpuri vizuale largi și vedere relaxantă
94 % dintre subiecți au un câmp vizual foarte larg. 1
 
2//

Tehnologia ZEISS Digital Inside

Tehnologia ZEISS Digital Inside

Această tehnologie inovativă a fost special dezvoltată și optimizează designul lentilelor pentru citirea tipăriturilor (la 38 cm) și utilizarea dispozitivelor digitale (la 35 cm), contribuind la evitarea solicitării ochilor.

Tehnologia ZEISS Digital Inside
  • Vedere precisă, fără oboseală
93% dintre subiecți au o vedere dinamică foarte bună, la fel ca și cu lentilele de contact. 1
3//

ZEISS DuraVision BlueProtect

ZEISS DuraVision BlueProtect

Acest tratament - aplicat pe partea frontală și pe cea posterioară a lentilelor - ajută la reducerea luminii orbitoare și la prevenirea disconfortului cauzat de lumina albastră emisă de ecranele digitale și lumina artificială.

ZEISS DuraVision BlueProtect
  • Reduce stresul digital și disconfortul ocular
91% dintre subiecți percep mai puțină lumină orbitoare emisă de dispozitivele digitale. 1
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră