Lentile cu tehnologia i.Scription®

Și mai multă claritate, contrast și luminozitate pentru ochii dumneavoastră

„Noaptea, sunt cu desăvârșire orb.” Mulți spun asta, fără să se gândească la semnificație. Pe timp de noapte, la răsărit sau la apus, vederea multor persoane nu este atât de bună precum în timpul zilei din cauza pupilelor lor dilatate. Însă, procedura tradițională de refracție subiectivă este, de regulă, efectuată în condiții de lumină puternică, cu pupilele contractate. Numai refracția obiectivă cu ajutorul tehnologiei wavefront a ZEISS i.Profiler®plus poate măsura și performanța vizuală cu pupilele contractate. Acest lucru îi permite opticianului să analizeze profilul fiecărui ochi în parte și să vă comande lentile cu tehnologia ZEISS i.Scription®. Acestea pot îmbunătăți nu doar vedere slabă pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate redusă, ci și contrastul și claritatea vederii.

Loading the player...
 • Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Benefits for spectacle wearers

  Noua generație de optimizare a lentilelor

  • Utilizarea tehnologiei wavefront permite măsurarea tuturor aberațiilor ochilor (chiar și a aberațiilor de ordin superior).
  • Dacă este necesar, pot fi proiectate și produse lentile optimizate cu proprietăți speciale pentru vederea într-un mediu cu contrast redus, de ex. pe timp de noapte, la răsărit sau apus.
  • Rezultatul: contrast intensificat și o adâncime excepțională a câmpului.
  • Mai multă siguranță în condiții nefavorabile de lumină este, de asemenea, o posibilitate.

 • i.Scription: cui îi este destinată?

  Tehnologie inovatoare pentru o vedere mai bună pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate redusă

  Vederea pe timp de noapte și în condiții de luminozitate reprezintă o provocare deosebită pentru ochii noștri. În cazul conducerii auto pe timp de noapte, ochii noștri trebuie să facă față unui nivel mai mare de strălucire orbitoare, cum ar fi cea cauzată de mașinile care circulă din sens opus Numeroase persoane întâmpină mari dificultăți atunci când vine vorba de conducerea auto pe timp de noapte.

  Știați că performanța dumneavoastră vizuală poate fi diferită atunci când conduceți noaptea, cu pupilele dilatate? Refracția obiectivă vă poate măsura performanța vizuală pe timp de noapte, permițând optimizarea ochilor cu ajutorul tehnologiei i.Scription.

  O lentilă optimizată cu tehnologia i.Scription® vă poate îmbunătăți vederea pe timp de noapte

  ZEISS i.Scription

  Vederea dumneavoastră cu lentile tradiționale

  ZEISS i.Scription

  Vederea dumneavoastră cu i.Scription®

 • Tehnologia

  Mână în mână: i.Profiler®plus și i.Scription® de la ZEISS

  Refracție obiectivă cu i.Profiler<sup>&reg;</sup>

  Refracție obiectivă cu i.Profiler®

  Refracția subiectivă, procedura efectuată de opticianul dumneavoastră pentru a vă determina prescripția, este în general efectuată în condiții de lumină naturală. Pacienții trebuie să joace un rol activ și să descrie ce văd cu diferitele lentile de probă. Pupilele lor sunt contractate din cauza condițiilor de lumină naturală. Cu alte cuvinte, doar vederea pe timp de zi a pacientului este luată în calcul în cadrul măsurătorii.


  În schimb, măsurătoarea efectuată cu i.Profiler®plus este obiectivă. Pacientul privește doar în sistemul de măsurare pentru o perioadă foarte scurtă de timp. În câteva secunde, tehnologia wavefront analizează 1.500 de puncte de măsurare și generează o „hartă” a retinei ambilor ochi. Acest lucru îi permite opticianului să vă analizeze potențialul vizual pe timp de noapte, cu pupilele dilatate.

  Cele 1.500 de puncte de măsură individuale sunt încorporate în fabricarea lentilelor, alături de valorile măsurate în timpul procedurii de refracție subiectivă. Este astfel posibilă producerea unor lentile personalizate cu tehnologia i.Scription, care pot îmbunătăți considerabil nu doar vederea pe timp de noapte dar și percepția contrastului și culorilor.

Lentilele dumneavoastră personalizate:
Aceste produse ZEISS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Tratamentul pentru lentilele dumneavoastră: robuste, ușor de curățat, cu un excepțional tratament antireflex

ZEISS DuraVision® Platinum și Silver

Tratamentele pentru lentile transformă lentilele din plastic în capodopere ale vieții de zi cu zi. Ele durifică lentilele din plastic, făcându-le rezistente la depunerea de murdărie și mai ușor de curățat.

Descoperiți ce pot face pentru dumneavoastră tratamentele pentru lentile Premium de la ZEISS

Dacă lucrați întreaga zi în fața calculatorului, este momentul să găsiți o nouă soluție pentru ochii dumneavoastră.

DuraVision® BlueProtect

Suntem expuși la mai multă lumină albastră ca niciodată ca urmare a surselor moderne de lumină cum sunt becurile LED și radiațiile emise de ecranele dispozitivelor. Unele persoane găsesc că această lumină albastră emisă de sisteme de iluminat și afișaje le provoacă oboseală și disconfort.

Cum funcționează DuraVision BlueProtect

O vedere clară întreaga zi, în fiecare zi

Soluții de curățare a lentilelor de la ZEISS

Lentilele murdare sunt întotdeauna un lucru deranjant. Curățarea ochelarilor dumneavoastră ar trebui să fie pe cât mai delicată, simplă și eficientă cu putință. Din acest motiv, ZEISS vă pune la dispoziție o gamă largă de soluții de curățare a lentilelor.

O ștergere rapidă sau o curățare mai minuțioasă? ZEISS are soluția de curățare a lentilelor de care aveți nevoie

Nu ați găsit produsul potrivit pentru dumneavoastră?

Sunteți un utilizator pasionat de dispozitive digitale?

Lentilele pentru mediul digital ZEISS Digital

Cine ar fi știut? Se dovedește că, în medie, privim la smartphone-ul nostru sau la alte dispozitive mobile de până la 80 de ori pe zi! Schimbarea rapidă a focalizării de la apropiere la distanță și înapoi constituie o provocare deosebită pentru ochii noștri.

Aflați mai multe despre suprasolicitarea digitală a ochilor și despre modul în care lentilele potrivite pot fi de ajutor

Căutați o pereche de lentile progresive cu o toleranță la purtare excepțională?

Lentilele progresive ZEISS

Lentilele progresive sunt adevărate capodopere ale opticii. Ele oferă sprijin personalizat pentru ochii dumneavoastră, de la apropiere la depărtare, și pentru toate distanțele intermediare.

ZEISS oferă patru categorii de performanță astfel încât dumneavoastră să puteți găsi lentilele progresive care vi se potrivesc cel mai bine.

Sfaturi personalizate: găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră