Lentile cu tehnologia i.Scription®

Și mai multă claritate, contrast și luminozitate pentru ochii dumneavoastră

„Noaptea, sunt cu desăvârșire orb.” Mulți spun asta, fără să se gândească la semnificație. Pe timp de noapte, la răsărit sau la apus, vederea multor persoane nu este atât de bună precum în timpul zilei din cauza pupilelor lor dilatate. Însă, procedura tradițională de refracție subiectivă este, de regulă, efectuată în condiții de lumină puternică, cu pupilele contractate. Numai refracția obiectivă cu ajutorul tehnologiei wavefront a ZEISS i.Profiler®plus poate măsura și performanța vizuală cu pupilele contractate. Acest lucru îi permite opticianului să analizeze profilul fiecărui ochi în parte și să vă comande lentile cu tehnologia ZEISS i.Scription®. Acestea pot îmbunătăți nu doar vedere slabă pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate redusă, ci și contrastul și claritatea vederii.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

Noua generație de optimizare a lentilelor

  • Utilizarea tehnologiei wavefront permite măsurarea tuturor aberațiilor ochilor (chiar și a aberațiilor de ordin superior).
  • Dacă este necesar, pot fi proiectate și produse lentile optimizate cu proprietăți speciale pentru vederea într-un mediu cu contrast redus, de ex. pe timp de noapte, la răsărit sau apus.
  • Rezultatul: contrast intensificat și o adâncime excepțională a câmpului.
  • Mai multă siguranță în condiții nefavorabile de lumină este, de asemenea, o posibilitate.

Tehnologie inovatoare pentru o vedere mai bună pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate redusă

Vederea pe timp de noapte și în condiții de luminozitate reprezintă o provocare deosebită pentru ochii noștri. În cazul conducerii auto pe timp de noapte, ochii noștri trebuie să facă față unui nivel mai mare de strălucire orbitoare, cum ar fi cea cauzată de mașinile care circulă din sens opus Numeroase persoane întâmpină mari dificultăți atunci când vine vorba de conducerea auto pe timp de noapte.

Știați că performanța dumneavoastră vizuală poate fi diferită atunci când conduceți noaptea, cu pupilele dilatate? Refracția obiectivă vă poate măsura performanța vizuală pe timp de noapte, permițând optimizarea ochilor cu ajutorul tehnologiei i.Scription.

O lentilă optimizată cu tehnologia i.Scription® vă poate îmbunătăți vederea pe timp de noapte

Vederea dumneavoastră cu lentile tradiționale Vederea dumneavoastră cu i.Scription®
Vederea dumneavoastră cu lentile tradiționale
Vederea dumneavoastră cu i.Scription®

Mână în mână: i.Profiler®plus și i.Scription® de la ZEISS

Refracția subiectivă, procedura efectuată de opticianul dumneavoastră pentru a vă determina prescripția, este în general efectuată în condiții de lumină naturală. Pacienții trebuie să joace un rol activ și să descrie ce văd cu diferitele lentile de probă. Pupilele lor sunt contractate din cauza condițiilor de lumină naturală. Cu alte cuvinte, doar vederea pe timp de zi a pacientului este luată în calcul în cadrul măsurătorii.

În schimb, măsurătoarea efectuată cu i.Profiler®plus este obiectivă. Pacientul privește doar în sistemul de măsurare pentru o perioadă foarte scurtă de timp. În câteva secunde, tehnologia wavefront analizează 1.500 de puncte de măsurare și generează o „hartă” a retinei ambilor ochi. Acest lucru îi permite opticianului să vă analizeze potențialul vizual pe timp de noapte, cu pupilele dilatate.

Cele 1.500 de puncte de măsură individuale sunt încorporate în fabricarea lentilelor, alături de valorile măsurate în timpul procedurii de refracție subiectivă. Este astfel posibilă producerea unor lentile personalizate cu tehnologia i.Scription, care pot îmbunătăți considerabil nu doar vederea pe timp de noapte dar și percepția contrastului și culorilor.

Refracție obiectivă cu i.Profiler
Refracție obiectivă cu i.Profiler
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră