Lentilele ZEISS i.Scription

– Bucurați-vă de o vedere mai clară și mai luminoasă, un contrast intensificat și culori mai intense - chiar și pe timpul nopții sau la asfințit.

NOU!
Protecție totală UV

Lentilele de ochelari cu tehnologia ZEISS i.Scription® sunt individualizate până la cel mai mic detaliu pentru a se potrivi ochilor dumneavoastră și pentru a vă oferi o vedere mai clară, mai luminoasă cu un contrast îmbunătățit. Bucurați-vă de o vedere mai clară, îmbunătățită - mai ales pe timp de noapte sau la asfințit.

Lentile cu tehnologia i.Scription®

Vedere mai clară și mai luminoasă, cu contrast îmbunătățit - chiar și pe timp de noapte.

Bucurați-vă de o calitate vizuală de excepție. În cazul lentilelor prevăzute cu tehnologia ZEISS i.Scription, profilul vizual individual al purtătorului este analizat în mod obiectiv folosind un sistem special de măsurare automatizată: sistemul ZEISS i.Profilerplus. Acest profil poate fi încorporat în designul și producția lentilelor, permițând corecția unor defecte de vedere nedetectate până atunci. Rezultatul: o vedere mai clară pe timp de noapte și la asfințit, un efect de strălucire redus (de ex. de la farurile autovehiculelor care circulă din sens opus), culori mai intense și un contrast îmbunătățit.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

O vedere mai clară pe timp de noapte.

Mulți purtători de ochelari se confruntă cu o vedere slabă în timpul nopții sau la asfințit deoarece condițiile de lumină redusă cauzează dilatarea pupilelor. Ca urmare, profunzimea câmpului vizual este redusă iar vederea spațială este limitată, în timp ce reflexiile și contrastul redus obosesc ochiul. Tehnologia i.Scription® încorporează în designul lentilelor dilatarea pupilelor purtătorului în timpul nopții, contribuind la îmbunătățirea performanței vizuale în condiții de lumină redusă.

Fără tehnologie i.Scription Cu tehnologie i.Scription
Fără tehnologie i.Scription
Cu tehnologie i.Scription

Analiză a ochilor în doar câteva secunde. La fel de detaliată precum o amprentă.

Pentru producerea lentilelor cu tehnologia ZEISS i.Scription, ochii dumneavoastră sunt analizați nu doar cu testul standard - refracția subiectivă efectuată de medicul dumneavoastră oftalmolog - dar și în mod obiectiv, folosind un sistem automat de măsurare: sistemul ZEISS i.Profilerplus. Spre deosebire de procedurile standard, acest aparat măsoară vederea și în condiții de pupilă dilatată și, cu ajutorul tehnologiei wavefront, vă generează profilul vizual individual în doar câteva secunde. Rezultatul final: profilul dumneavoastră vizual este la fel de unic precum amprenta dumneavoastră, asigurând identificarea corectă a defectelor de vedere obișnuite (de ex. miopia și hipermetropia) dar și a altor aberații de ordin superior - defecte care influențează în mod semnificativ calitatea vederii pe timp de noapte și la asfințit.

Analiză a ochilor în doar câteva secunde. La fel de detaliată precum o amprentă.

Mai mult confort vizual, mai multă siguranță.

Optimizate și ajustate cu precizie maximă.

Lentilele i.Scription® pot fi optimizate și individualizate și mai mult pentru ochii dumneavoastră, în timpul producției. Această tehnologie permite producerea unor lentile de precizie cu cele mai bune proprietăți de corecție a vederii. Acestea permit îmbunătățirea confortului vizual, nu numai pentru purtătorii de ochelari cu probleme de vedere noaptea, și oferă un grad mai ridicat de securitate în condiții de lumină redusă. Convingeți-vă singuri.

Protecție totală UV în toate lentilele incolore ZEISS. În fiecare zi. În fiecare moment.

Razele UV sunt întotdeauna prezente. Chiar și în zilele noroase. Radiațiile UV reprezintă un risc de sănătate pentru ochii dumneavoastră, dar și pentru zonele din jurul acestora. Dumneavoastră vă protejați mereu ochii, când vă aflați în aer liber? Acum toate lentilele incolore ZEISS oferă protecție totală UV!

Proprietățile speciale ale lentilelor filtrează razele UV dăunătoare și le oferă ochilor dumneavoastră o protecție de durată împotriva razelor UV.

Lentilele fotosensibile. Lentilele cu protecţie solară integrată. Elegante și practice.

O pereche de ochelari pentru toate situațiile: aceste lentile fotosensibile pot fi folosite și ca ochelari de soare. Se închid la culoare în câteva secunde în prezența razelor UV și devin incolore în doar câteva minute. Și, bineînţeles, asigură 100% protecție UV.

Zgârieturile și murdăria nu au nicio șansă. Mai robuste ca niciodată.

Tratamentele de înaltă performanță pentru lentile fac ca acestea să fie extrem de rezistente la zgârieturi sau la depunerea statică a particulelor de praf. Beneficiul: lentilele rămân curate pentru mai mult timp și se curăță mult mai ușor. Vedeți mai bine, arătați mai bine - datorită, celui mai nou tratament antireflex ZEISS pentru lentile.

5 sfaturi pentru o vedere mai bună

If you've started having trouble with your vision, get in touch with your optician immediately.

1. Vederea slabă reprezintă unul dintre cele mai mari riscuri în timpul conducerii auto. Dacă conduceți, este recomandat să efectuați controale regulate la opticianul dumneavoastră - cel puțin o dată la doi ani.

La fiecare vizită la opticianul dumneavoastră, nu uitați să discutați despre nevoile dumneavoastră personale în ceea ce privește vederea. Spuneți-i opticianului dumneavoastră dacă șofați mult sau dacă vă confruntați cu probleme speciale de vedere în timpul condusului pe timp de noapte sau la asfințit. Acesta vă va putea ajuta.

2. La fiecare vizită la opticianul dumneavoastră, nu uitați să discutați despre nevoile dumneavoastră personale în ceea ce privește vederea. Spuneți-i opticianului dumneavoastră dacă șofați mult sau dacă vă confruntați cu probleme speciale de vedere în timpul condusului pe timp de noapte sau la asfințit. Acesta vă va putea ajuta.

Purtați-vă noii ochelari în mod regulat

3. Purtați-vă noii ochelari în mod regulat - începând din momentul în care îi primiți. În acest mod vă veți putea obișnui cu ei mai repede. Dacă, după 14 zile, nu v-ați acomodat în întregime cu noii dumneavoastră ochelari, se impune un nou control la opticianul dumneavoastră. Acesta va fi bucuros să vă ajute.

Dacă simțiți că ochelarii dumneavoastră nu sunt 100% centrați, aceștia trebuie să fie corectați și verificați de către opticianul dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de tot ceea ce vă pot oferi ochelarii dumneavoastră.

4. Dacă simțiți că ochelarii dumneavoastră nu sunt 100% centrați, aceștia trebuie să fie corectați și verificați de către opticianul dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de tot ceea ce vă pot oferi ochelarii dumneavoastră.

Curățarea lentilelor

5. Deși ar putea fi la îndemână, nu vă curățați ochelarii cu mâneca, tricoul sau batista. Motivul pentru aceasta: ele conțin particule de praf microscopice care, în timp, vă pot zgâria lentilele. Pentru curățarea ochelarilor, vă sugerăm soluția de curățare ZEISS.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră