Lentilele progresive ZEISS

Unice în felul lor, acum mai mult ca niciodată. Unice în felul lor - exact ca dumneavoastră.

Vedere naturală cu lentilele progresive.

Se întâmplă aproape tuturor, mai devreme sau mai târziu. Majoritatea oamenilor observă acest lucru până la vârsta de 45 de ani: textul cu caractere mici dintr-o dată devine greu de descifrat, cititul în condiții de lumină slabă solicită în mod neobișnuit ochii sau simbolurile și textul de pe ecranul smartphone-ului apar încețoșate - toate acestea sunt simptome ale prezbitismului, adică pierderea treptată odată cu vârsta a capacității de a focaliza obiecte aflate în apropiere. Este un proces normal prin care cristalinul își pierde din elasticitate, devenind incapabil de a focaliza în mod corespunzător asupra obiectelor aflate la diferite distanțe. Cea mai bună soluție: lentilele progresive.

Filozofia din spatele lentilelor progresive ZEISS

Filozofia din spatele lentilelor progresive ZEISS urmează un simplu principiu privind calitatea: cu cât este perechea de lentile progresive mai precis ajustată purtătorului, cu atât mai bună și mai naturală devine vederea acestuia. Lentilele progresive ZEISS sunt adaptate special obiceiurile dumneavoastră vizuale, trăsăturilor feței și stilului dumneavoastră de viață. Un număr incredibil de factori sunt implicați în crearea unei lentile progresive. Pentru a garanta un produs de înaltă calitate, nu ne rezumăm doar la a utiliza instrumente de înaltă precizie pentru a măsura ochii pacientului și pentru montarea ochelarilor. Utilizăm și o vastă bază de date cu informații ale purtătorilor, ceea ce ne permite să creăm niște lentile extrem de precise, chiar și atunci când datele măsurate ale unei anumite persoane nu sunt disponibile. Această tehnologie ne permite să producem o pereche de ochelari progresivi pentru fiecare pacient, care îndeplinește cu exactitate nevoile vizuale specifice ale acestuia. Cei 170 de ani de experiență în diferite domenii optice precum microscopia, macroscopia și obiective pentru camere, precum și evoluția continuă a produselor noastre pe baza celor mai recente cercetări științifice asigură atingerea unei calități de neegalat.

Indiferent dacă este prima dumneavoastră pereche de ochelari, dacă treceți de la ochelarii de citit la cei progresivi sau dacă până acum ați avut nevoie de ochelari numai pentru vederea la distanță: colaborând îndeaproape cu opticianul dumneavoastră, vă puteți configura noua pereche de ochelari progresivi pe baza celor patru categorii de calitate și a celor șapte tehnologii ZEISS - o procedură la fel de complexă precum achiziționarea unui autoturism.

 

Lentilele progresive - mici opere de artă

Toate lentilele progresive ZEISS sunt prevăzute cu Tehnologia Precision. Această tehnologie se bazează pe următorii trei piloni și garantează cea mai bună și cea mai inovativă experiență vizuală pentru ochii dumneavoastră:

  • Clear Optics – Precizia ZEISS: o vedere clară, naturală.
    Datorită unei simulări extrem de complexe a interacțiunii dintre ochi și lentilă, putem optimiza în mod selectiv fiecare punct individual prin care purtătorul de ochelari privește prin ochelarii săi. Acest lucru garantează o vedere optimă pe întreaga suprafață a lentilelor.
  • Dynamic Optics – Filozofia designului ZEISS:
    vedere confortabilă și dinamică bună, permițându-i purtătorului să focalizeze rapid la orice distanță și în orice direcție. Lentilele sunt optimizate pentru interacțiunea ideală a ambilor ochi, oferind un domeniu de vizualizare mai larg și potențial îmbunătățit pentru vederea tridimensională.
  • Thin Optics – estetica lentilelor ZEISS.
    Pentru un echilibru optim între optica de precizie și lentilele subțiri, ușoare.
Standard design
Individual design

Cea mai bună vedere cu putință, pe timpul nopții și în condiții de lumină redusă

Următoarea generație în optimizarea lentilelor - exact ca o amprentă a ochiului dumneavoastră: dacă este necesar, opticianul dumneavoastră poate solicita fabricarea lentilelor progresive folosind tehnologia specială ZEISS i.Scription®.

Beneficiul: folosind așa-numita tehnologie „wavefront” - un proces special de analiză - fiecare caracteristică specifică a ochilor purtătorului poate fi înregistrată și integrată în designul lentilelor, asigurând cea mai bună vedere cu putință pe timpul nopții și în condiții de lumină redusă, precum și un contrast intensificat și o percepție îmbunătățită a culorilor la lumina zilei.

Știați că: și în cazul în care aveți prescripție medicală mai mare sau deficiențe de vedere speciale, este posibilă fabricarea unor lentile estetice, subțiri și ușoare care să vă satisfacă nevoile? Acestea pot fi produse fie din plastic, fie din sticlă - alegerea vă aparține. Beneficiul: o pereche de ochelari mai ușori este mult mai confortabil de purtat.

Tehnologie de ultimă generație pentru lentile progresive individualizate și inovative

Lentilele progresive ZEISS sunt disponibile în patru categorii de calitate diferite - toate sunt ajustate pentru a vă îndeplini cerințele individuale și profilul vizual unic. Clasa imediat superioară include toate beneficiile claselor anterioare.

Tehnologia Digital Inside® și lentile progresive ZEISS Precision Pure

Utilizarea constantă a dispozitivelor digitale creează noi provocări pentru ochii noștri: smartphone-urile și tabletele presupun o distanță de citit mai redusă decât cărțile sau altă presă scrisă, ducând la schimbarea frecventă și rapidă a focalizării: de la zona vizuală pentru apropiere la cea pentru depărtare și invers - de ex. de la un smartphone la un ziar și înapoi. Această schimbare a focalizării solicită ochii zi de zi și poate duce la senzația de arsură la nivelul ochilor, stres vizual sau chiar la dureri de cap și dureri cervicale. Lentilele progresive ZEISS încorporează schimbările din comportamentul dumneavoastră vizual prin intermediul unei zone vizuale pentru apropiere special optimizată. Tehnologia ZEISS Digital Inside® permite fabricarea unor lentile progresive concepute să vă ajute să treceți în mod confortabil de la o distanță de vizualizare la alta, oferindu-vă o vedere confortabilă pe termen lung - precum și o pereche de ochelari progresivi care a evoluat pentru a face față provocărilor lumii digitale.

Tehnologiile pentru lentile progresive ZEISS Precision Plus, Adaptation Control și FrameFit®+

Tendințele modei sunt într-o continuă schimbare - mai ales atunci când vine vorba de rame. Formele, dimensiunile și stilurile se schimbă de la un sezon la altul. În același timp, un aspect este mai important decât orice pentru purtătorii de lentile progresive: obișnuința, adică doresc să privească prin ochelarii lor în același mod în care au făcut-o dintotdeauna. Cu lentilele progresive ZEISS Precision Plus și tehnologia Adaptation Control și FrameFit®+, purtătorul își poate coborî privirea pentru a vedea prin zona de vizualizare la apropiere exact cum făcea cu vechea pereche de ochelari, făcând perioada de acomodare inutilă și garantând cea mai bună toleranță la purtare. Acest lucru este valabil atât în cazul în care aveți nevoie de rame noi, dar și atunci când aveți nevoie de o prescripție medicală nouă. Profitați de gama largă de rame de ochelari - de la exotic la exclusivist. Și nu uitați: o vedere mai bună înseamnă un aspect mai bun. Aceste lentile sunt perfecte pentru toți cei care iubesc să-și schimbe înfățișarea.

Lentilele progresive ZEISS Precision Superb și tehnologia FaceFit – asigură o vedere optimă încorporând anatomia feței purtătorului.

Mai mulți factori de bază afectează toleranța la purtare și calitatea ochelarilor progresivi. Unul din acești factori este asigurarea îmbinării armonioase a ramei de ochelari, lentilelor și purtătorului. Fără a mai menționa distanța pupilară (PD), forma feței și postura - nu există două persoane identice, ceea ce face și mai importantă încorporarea anatomia feței purtătorului în fabricarea perechii de ochelari progresivi. Cum privește purtătorul prin ochelari? Care este distanța pupilară a purtătorului? Care este poziția ramei de ochelari pe nas? În spatele urechilor? Printr-o ajustare computerizată, precisă folosind tehnologia ZEISS Precision Superb și FaceFit, performanțele unei perechi de ochelari progresivi sunt și mai mult optimizate - îmbunătățind vederea în condiții de lumină redusă și asigurând cea mai bună vedere tridimensională posibilă.

Lentile progresive ZEISS Progresiv Individual 2 - tehnologiile IndividualFit® și Luminance Design®

Cea mai bună soluție pentru toți purtătorii de ochelari progresivi. Lentilele progresive ZEISS Individual 2 incluzând tehnologiile IndividualFit® și Luminance Design® sunt adaptate perfect atât fizionomiei purtătorului cât și stilului de viață al acestuia. Hobbyurile și locul nostru de muncă dictează modul în care vedem în viața de zi cu zi și determină ce trebuie să poată face designul lentilelor. De exemplu, un atlet are obiceiuri vizuale diferite față de un arhitect sau un polițist. Tehnologia ZEISS IndividualFit® include această condiție și încorporează toate tehnologiile menționate mai sus în profilul vizual de zi cu zi al purtătorului: care este distanța vizuală predominantă a acestuia? Vederea purtătorului se schimbă mai des de la zona de vizualizare la apropiere la cea de distanță sau între zonele de apropiere și semi-distanță?

Pe lângă aceasta, cantitatea de lumină se modifică pe parcursul zilei, iar dimensiunea pupilelor noastre se modifică și ea în consecință. Tehnologia Luminance Design® asigură optimizarea în funcție de dimensiunea pupilei, care se modifică în funcție de luminozitate. Pe lângă claritate, aceasta intensifică și contrastul și reduce distorsiunile periferice obișnuite, comune lentilelor progresive tradiționale. Rezultatul: cel mai bun posibil design de lentile progresive datorită tehnologiei de ultimă generație și consultului minuțios efectuat de opticianul dumneavoastră - incluzând vedere excelentă pe timp de noapte și un confort vizual fără precedent pe timpul zilei.

Opțiuni suplimentare

Transformați-vă ochelarii progresivi într-o pereche de ochelari de soare prevăzuți cu protecție împotriva radiației UV și împotriva efectului de strălucire. Perfecți pentru vară.

Lentile pentru ochelarii de soare

O singură lentilă pentru toate activităţile în aer liber.

Ochelari pentru toate situațiile: lentile progresive fotosensibile. Trecere de la incolor la colorat în timp record.

Lentilele progresive asigură o vedere îmbunătățită pe timp de noapte și în condiții de lumină redusă, precum și un contrast și culori intensificate pe timp de zi.

Lentilele ZEISS i.Scription

Vedere mai clară și mai luminoasă, cu contrast îmbunătățit - chiar și pe timp de noapte.

Lentile progresive cu zone de vizualizare special optimizate pentru confort și siguranță îmbunătățite în timpul condusului.

Lentilele DriveSafe

Ajungeți la destinație în siguranță și fără stres.

Lentile progresive pentru atleți - protecție perfectă și vedere optimă, chiar și în zonele periferice, cu acești ochelari sport.

Ochelari de soare pentru activități sportive.

Protejați-vă ochii în timp ce vă bucurați de o vedere clară, până la periferia lentilelor.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră