Sunglasses self-tinting lenses

Lentilele fotosensibile cu tehnologia PhotoFusion. O pereche de ochelari pentru toate ocaziile.

 • Lentilele de soare fotosensibile

  Lentilele fotosensibile - un talent sofisticat, versatil

  Imaginați-vă o singură pereche de ochelari care vă satisface toate nevoile vizuale oferindu-vă totodată un confort sporit în viața de zi cu zi - iată ce caută mulți dintre purtătorii de ochelari. Lentilele fotosensibile ZEISS cu tehnologia PhotoFusion sunt foarte aproape de a vă împlini visul: acestea se adaptează într-o clipită la schimbările de lumină, se închid și se deschid la culoare foarte rapid și asigură o vedere confortabilă. Bucurați-vă în orice moment de o vedere clară, fără bătăi de cap sau nevoia de a vă schimba ochelarii. Acest lucru le face ideale pentru sport și călătorii, precum și pentru acele persoane cu ochii sensibili la lumină și pentru ochii copiilor. Iar dumneavoastră vă veți

  putea bucura de o vedere optimă fără a face niciun compromis în ceea ce privește estetica, deoarece lentilele noastre fotosensibile sunt disponibile în tradiționalele culori gri și maro.

  Bineînţeles, lentilele fotosensibile cu tehnologia ZEISS PhotoFusion oferă 100% protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB în toate nuanțele.

 • Secretul din spatele PhotoFusion

  Secretul din spatele PhotoFusion

  Molecule fotosensibile, neobosite lucrează aici! Particulele sensibile la lumină ajută lentilele să-și etaleze talentul unic: în lumina soarelui, suprafețele acestor molecule fotosensibile se măresc, cauzând întunecarea lentilelor, lucru care se întâmplă mai intens în funcție de cât de puternic este soarele și radiațiile UV. Astfel, se obține o intensitate adecvată a culorii - confortabilă - indiferent de nivelul de luminozitate. Ori de câte ori sunteți în spații închise sau nivelul de radiații UV este scăzut, moleculele se „strâng” din nou, iar lentilele se deschid la culoare, asigurând o vedere optimă în interior.
  Baza acestei transformări este o simplă reacție chimică descoperită în anii 1960, care a fost îmbunătățită în mod continuu până în prezent. Puteți recunoaște calitatea lentilelor fotosensibile după viteza cu care moleculele acționează - iar moleculele noastre sunt rapide: Lentilele ZEISS PhotoFusion se închid la culoare în numai 15 - 30 de secunde în condiții de lumină puternică sau soare; în spații interioare, ele se deschid la culoare în întregime în 5 - 10 minute.*

  *Valoarea medie pentru 1,67 și 1,6 și pentru lentile fabricate din policarbonat. Performanța depinde de material, temperatură și condițiile de lumină.

 • Opţiuni suplimentare

  Caracteristici suplimentare pentru mai mult confort, stil și siguranță

  Mai mult decât un simplu accesoriu șic. Lentile ZEISS cu un tratament oglindă.

  Mai multe informatii

  Protecție completă împotriva soarelui, vântului și nu numai: ochelari pentru sport cu lentile pentru soare extra-curbate.

  Mai multe informatii

  Pentru o vedere optimă: lentilele monofocale.

  Mai multe informatii

  Transformați-vă ochelarii progresivi într-o pereche de ochelari de soare care vă protejează ochii împotriva efectului de strălucire și radiației UV. Soluții individualizate, chiar și pentru cei aflați la prima pereche de ochelari. Lentile progresive personalizate de la ZEISS.

  Mai multe informatii

  Alegeți tratamentul pentru lentile care vi se potrivește:

  DuraVision® Premium– cel mai dur tratament pentru lentile produs de ZEISS, care oferă o rezistență maximă la zgârieturi, o protecție optimă împotriva prafului și un tratament antireflex foarte eficient.

  Mai multe informatii

 • Găsiți un optician

  Partenerul dumneavoastră pentru o vedere optimă și naturală

  Găsiți un optician în apropiere de dumneavoastră. Acesta vă va oferi informații detaliate și vă va configura o pereche de ochelari progresivi individualizați pentru a vă satisface cerințele vizuale unice..

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră