Lentilele monofocale

De la lentile cu preț atractiv la lentile de ultimă generație

Sunteți pe deplin mulțumit de ochelarii dumneavoastră? Indiferent dacă aveți nevoie de lentile pentru citit sau pentru vederea la distanță, lentilele monofocale ajustate cu precizie sunt obligatorii. ZEISS oferă patru niveluri de calitate, variind de la lentilele sferice tradiționale până la lentilele personalizate. Tehnologia modernă ZEISS poate produce lentile extraordinar de plate și ușoare, chiar și pentru prescripțiile cu dioptrii mari. Împreună cu opticianul dumneavoastră, acum vă puteți personaliza lentilele pentru a vă satisface nevoile personale.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

Lentile monofocale pentru toate cerințele

  • Lentilele monofocale ZEISS oferă patru categorii de calitate ce corespund nevoilor dumneavoastră vizuale.
  • Optimizarea puterii lentilelor, și pentru prescripții mari, pentru ochelari ușor de purtat și confortabili și pentru o înfățișare atrăgătoare.
  • O rezistență ridicată la spargere, fiind așadar ideale pentru sport și pentru ochelarii pentru copii.
  • O vedere mai bună pe timp de noapte: puteți comanda lentilele progresive ZEISS și cu tehnologia i.Scription® - pentru o percepție îmbunătățită a contrastului și culori mai intense.
  • Puteți alege tratamente suplimentare pentru lentile - precum tratamentul premium DuraVision Platinum®, lentilele colorate sau lentilele fotosensibile cu tehnologia PhotoFusion®.

Care categorie de calitate ar trebui să o alegeți și pentru care tip de situație?

Vedere clară, aspect atrăgător și confort la purtare

Lentilele monofocale conțin o singură putere dioptrică. În funcție de prescripția dumneavoastră, sunt disponibile diferite materiale pentru lentile, permițându-vă să alegeți cele mai subțiri și ușoare lentile posibile.

ZEISS Single Vision Sph: The traditional lens

1// ZEISS Monofocal Sph:

lentilele tradiționale

ZEISS Monofocal Sph sunt lentile sferice cu generare a imaginii într-un punct focal. Încețoșarea periferică poate fi redusă pentru a asigura o calitate înaltă a vederii. Disponibile atât din material plastic cât și din sticlă, ele pot fi folosite pentru prescripții cu orice număr de dioptrii, sub forma lentilelor pentru distanță sau pentru citit. Metodele moderne de producție permit producerea acestor lentile excepțional de ușoare. Lentilele monofocale din material plastic pot reduce greutatea ochelarilor cu până la 40% comparativ cu lentilele din sticlă.

ZEISS Single Vision AS: the lens for a better appearance

2// ZEISS Monofocal AS:

lentilele pentru un aspect îmbunătățit

Lentile extra curbate - nu, mulțumesc! Datorită suprafeței lor frontale asferice și simetrice din punct de vedere rotațional, lentilele ZEISS Monofocal AS sunt caracterizate printr-o curbură redusă și excelente proprietăți de redare a imaginilor. Acestea sunt în special indicate pentru purtătorii cu prescripții mari. Este posibilă producerea unor lentile care sunt cu până la 20% mai ușoare și mai subțiri, totul cu o curbură redusă în mod considerabil, pentru o pereche de ochelari atrăgători.

ZEISS Single Vision Superb

3// ZEISS Monofocal Superb:

mai multă libertate pentru ochii dumneavoastră

Tehnologia freeform este cuvântul magic care face aceste lentile atât de speciale - și care vă oferă o vedere clară ca lacrima. Întreaga suprafață a lentilei este optimizată punct-cu-punct pentru a vă asigura o vedere optimă. Uitați de distorsiunile periferice - ele rămân de domeniul trecutului! Fiecare lentilă ZEISS Monofocal Superb este proiectată și produsă pentru prescripția fiecărui purtător de ochelari în parte, încorporând sfera, cilindrul, axa, prisma și baza prismei. Rezultatul: veți primi un design de lentile monofocale și mai confortabil.

ZEISS Clever Gifts

4// ZEISS Monofocal Individual:

pentru o vedere personalizată

Este posibil un nivel și mai mare de individualizare? Da. Lentilele monofocale ZEISS Monofocal Individual încorporează și mai mulți dintre parametrii individuali ai purtătorului. Aberațiile de ordin superior sunt și ele luate în calcul. Acest lucru este realizat cu ajutorul tehnologiei wavefront care permite optimizarea suprafeței lentilelor pentru a vă oferi o calitate vizuală superbă. Toți parametrii măsurați de către optician sunt încorporați în producerea lentilelor cu ajutorul tehnologiei freeform. Lentilele monofocale ZEISS Monofocal Individual garantează o toleranță la purtare excepțională. Nu există o metodă mai bună de a adapta perfect lentilele la nevoile fiecărui purtător!

Iată cum producem lentilele noastre mai subțiri și mai ușoare

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră