Lentile Digital

Puneți capăt suprasolicitării ochilor!

Cine ar fi știut? Se dovedește că, în medie, privim la smartphone-ul nostru sau la alte dispozitive mobile de până la 80 de ori pe zi! Schimbarea rapidă a focalizării de la apropiere la distanță și înapoi constituie o provocare deosebită pentru ochii noștri. Adesea observăm acest lucru seara, sub forma oboselii sau senzației de arsură la nivelul ochilor, a tensiunii musculare sau chiar a unei dureri de cap. Până la o anumită vârstă, ochii noștri lucrează fără niciun efort și se acomodează rapid la toate distanțele. Din păcate, în jurul vârstei de 30 de ani, abilitatea ochilor noștri de a se „acomoda” - adică de a schimba focalizarea între diferite distanțe - cunoaște o deteriorare constantă. Acest lucru trece adesea neobservat. În această situație, lentilele speciale de la ZEISS pot ajuta la reducerea suprasolicitării ochilor.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

Lentilele ZEISS Digital ajută la reducea stresului și oboselii cauzate de utilizarea constantă a smartphone-urilor și a altor dispozitive digitale.

  • Acest lucru vă oferă o vedere relaxată și dinamică de-a lungul întregii zile, chiar și după o zi lungă de muncă pe smartphone sau tabletă.
  • Vă bucurați de o vedere fără stres, chiar și când trebuie să schimbați repetat și rapid focalizarea de la depărtare la apropiere și înapoi.
  • Toleranță excelentă la purtare - vă bucurați de aceeași garanție ZEISS pentru 100% toleranță.
  • Puteți purta lentilele Digital întreaga zi.

Cine sunt cei care au de beneficiat cu lentilele Digital?

Din ce în ce mai multe dintre activitățile noaste sunt digitalizate. Folosirea smartphone-urilor, tabletelor și calculatoarelor pentru mai mult de cinci ore pe zi înseamnă un adevărat maraton pentru ochii noștri.

Suferiți și dumneavoastră de aceste simptome:

Ochi obosiți?

Gât înțepenit?

Dureri de cap?

Care sunt cauzele suprasolicitării digitale a ochilor?

Cu cât mai frecvent și mai îndelungat ne folosim dispozitivele digitale, în speciale smartphone-urile, cu atât mai frecvent trebuie ca ochii noștri să schimbe privirea de la depărtare la apropiere și înapoi. Mușchiul ciliar din interiorul ochiului ne refocalizează întotdeauna vederea. Pe măsură ce îmbătrânim, acesta nu mai funcționează așa cum ar trebui. Acesta este momentul în care observăm că ochii noștri obosesc tot mai mult. Seara putem observa cât de solicitați și obosiți ne sunt ochii.

Nu facem întotdeauna imediat legătura între simptomele precum durerea de cap, durerea cervicală și ochii obosiți și utilizarea dispozitivelor digitale. Și nu ne-am gândi niciodată că dispozitivele digitale ar putea fi cauza vederii încețoșate. Însă toate acestea ar putea fi primele semne ale „Sindromului vederii la calculator“. Din păcate, în jurul vârstei de 30 de ani, abilitatea ochilor noștri de a se „acomoda” - adică de a schimba focalizarea între diferite distanțe - cunoaște o deteriorare constantă.

Lentilele ZEISS Digital ajută funcționarea mușchiului ciliar în interiorul ochiului. Acestea excelează prin acoperirea unei câmp larg pentru vederea la distanță și oferă sprijin țintit ochilor pentru utilizarea dispozitivelor digitale. Le puteți purta întreaga zi și sunt adecvate atât pentru cei care nu sunt încă purtători de ochelari, cât și pentru cei care poartă ochelari de mult timp.

Iată modul în care lentilele de ochelari pentru lumea digitală vin în sprijinul vederii dumneavoastră

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră