Lentilele de contact

Alternativa la ochelari

ZEISS are întotdeauna disponibilă o alternativă pentru ochelari: lentilele de contact. Este disponibilă o gamă variată de lentile de contact pentru numeroase domenii de utilizare și cerințe cosmetice. Lentilele de contact zilnice sunt perfecte atunci când sunteți în vacanță și doriți să vă mișcați nestingheriți - în plus, ele le oferă ochelarilor dumneavoastră o pauză! Ușurința în manipulare și confortul excelent la purtare sunt factorii decisivi atunci când purtați lentile de contact lunare. Doriți să vă schimbați culoarea ochilor? Lentilele de contact colorate lunare ZEISS Contact Day 30 sunt disponibile în opt variante în una sau trei culori. Pigmenții de culoare sunt integrați în materialul polimeric.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

Este alegerea dumneavoastră!

  • În situațiile în care ochelarii de dovedesc a fi un impediment, lentilele de contact sunt prima alegere: lentile de contact zilnice sau lunare, în funcție de nevoile dumneavoastră.
  • Lentilele de contact duc doar la o ușoară mărire sau micșorare a dimensiunii imaginii.
  • Purtătorul are o vedere periferică clară, neafectată de marginile ochelarilor săi.
  • Lentilele de contact nu se aburesc.
  • O gamă variată de lentile de contact ZEISS este disponibilă pentru numeroase domenii de utilizare și cerințe cosmetice.

Lentilele de contact: cui sunt destinate?

ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

Lentile zilnice - lentile noi în fiecare zi

ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

Lentilele de contact zilnice sunt soluția flexibilă dacă doriți să purtați lentile de contact. Cu lentilele de contact ZEISS Contact Day 1, vă bucurați în fiecare zi de lentile de contact noi, curate pentru corecția sferică. Aceste lentile nu sunt o soluție pe termen lung, dar vă vor oferi un confort extraordinar la purtare și o vedere excelentă pentru perioade scurte de utilizare, de exemplu atunci când sunteți în vacanță, sau pentru aplicații speciale la locul de muncă, unde aburirea lentilelor poate cauza probleme. Și totul fără nevoia de a curăța lentilele.

Lentilele de contact ZEISS Contact Day 1 sunt caracterizate de o suprafață anterioară și posterioară asferică și un design extra-subțire care asigură o centrare optimă. Designul și proprietățile materialului din care sunt realizate garantează o manipulare ușoară, făcându-le lentilele de contact perfecte pentru purtătorii ocazionali sau cei care poartă pentru prima dată lentile de contact, după o perioadă scurtă de exercițiu.

Lentilele de contact lunare - 30 de zile de confort la purtare și o calitate vizuală excelentă

Lentile de contact ZEISS Contact Day 30 Air, compatic, sferic sau toric

De la prima oră a dimineții, până târziu în noapte, lentilele de contact Day 30 asigură un excelent confort la purtare și o calitate vizuală superioară. Gama de produse disponibile este variată:

  1. „spheric” - lentilele standard cu o gamă largă de parametri pentru utilizare zilnică.
  2. „compatic” - pentru proprietăți biocompatibile speciale, cu un nivel ridicat de retenție a apei și rezistență la depuneri, pentru toleranță pe termen lung și un confort excepțional la purtare - chiar și în încăperi cu aer-condiționat.
  3. „air” reprezintă nivelul maxim de confort la purtare, datorită unor proprietăți echilibrate ale materialului (modul 0,42 și Dk/t 76). Conținutul ridicat de apă asigură un modul scăzut și proprietăți foarte bune de umezire. Materialul din care sunt realizate lentilele „air” - silicon-hidrogel - asigură o oxigenare foarte bună a ochiului, ceea ce le face ideale pentru situațiile care necesită niveluri ridicate de oxigen, de ex. activitățile sportive sau purtarea prelungită.
  4. „toric” sunt lentilele torice pentru corecția astigmatismului.

Vă doriți mai multă culoare în viața dumneavoastră?

ZEISS Contact Day 30 Easy Wear

Multe persoane visează să aibă o altă culoare a ochilor. Lentilele de contact lunare colorate de la ZEISS fac acest lucru posibil. Aceste lentile sunt disponibile în opt variante în una sau trei culori. Pigmenții de culoare sunt integrați în materialul polimeric.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră