Contact lensesMADE BY ZEISS

Lentilele de contact

Alternativa la ochelari

ZEISS are întotdeauna disponibilă o alternativă pentru ochelari: lentilele de contact. Este disponibilă o gamă variată de lentile de contact pentru numeroase domenii de utilizare și cerințe cosmetice. Lentilele de contact zilnice sunt perfecte atunci când sunteți în vacanță și doriți să vă mișcați nestingheriți - în plus, ele le oferă ochelarilor dumneavoastră o pauză! Ușurința în manipulare și confortul excelent la purtare sunt factorii decisivi atunci când purtați lentile de contact lunare. Doriți să vă schimbați culoarea ochilor? Lentilele de contact colorate lunare ZEISS Contact Day 30 sunt disponibile în opt variante în una sau trei culori. Pigmenții de culoare sunt integrați în materialul polimeric.

 • Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Beneficii pentru purtătorii de ochelari

  Este alegerea dumneavoastră!

  • În situațiile în care ochelarii de dovedesc a fi un impediment, lentilele de contact sunt prima alegere: lentile de contact zilnice sau lunare, în funcție de nevoile dumneavoastră.
  • Lentilele de contact duc doar la o ușoară mărire sau micșorare a dimensiunii imaginii.
  • Purtătorul are o vedere periferică clară, neafectată de marginile ochelarilor săi.
  • Lentilele de contact nu se aburesc.
  • O gamă variată de lentile de contact ZEISS este disponibilă pentru numeroase domenii de utilizare și cerințe cosmetice.    

  ZEISS contact lenses are produced and distributed by the firm Wöhlk.

 • Lentilele de contact: cui sunt destinate?

   

  Lentile zilnice - lentile noi în fiecare zi

  ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

  ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

  Lentilele de contact zilnice sunt soluția flexibilă dacă doriți să purtați lentile de contact. Cu lentilele de contact ZEISS Contact Day 1, vă bucurați în fiecare zi de lentile de contact noi, curate pentru corecția sferică. Aceste lentile nu sunt o soluție pe termen lung, dar vă vor oferi un confort extraordinar la purtare și o vedere excelentă pentru perioade scurte de utilizare, de exemplu atunci când sunteți în vacanță, sau pentru aplicații speciale la locul de muncă, unde aburirea lentilelor poate cauza probleme. Și totul fără nevoia de a curăța lentilele.

  Lentilele de contact ZEISS Contact Day 1 sunt caracterizate de o suprafață anterioară și posterioară asferică și un design extra-subțire care asigură o centrare optimă. Designul și proprietățile materialului din care sunt realizate garantează o manipulare ușoară, făcându-le lentilele de contact perfecte pentru purtătorii ocazionali sau cei care poartă pentru prima dată lentile de contact, după o perioadă scurtă de exercițiu.

   

  Lentilele de contact lunare - 30 de zile de confort la purtare și o calitate vizuală excelentă

  Lentile de contact ZEISS Contact Day 30 Air, compatic, sferic sau toric

  Lentile de contact ZEISS Contact Day 30 Air, compatic, sferic sau toric

  De la prima oră a dimineții, până târziu în noapte, lentilele de contact Day 30 asigură un excelent confort la purtare și o calitate vizuală superioară. Gama de produse disponibile este variată:
   
  1. „spheric” - lentilele standard cu o gamă largă de parametri pentru utilizare zilnică.
  2. „compatic” - pentru proprietăți biocompatibile speciale, cu un nivel ridicat de retenție a apei și rezistență la depuneri, pentru toleranță pe termen lung și un confort excepțional la purtare - chiar și în încăperi cu aer-condiționat.
  3. „air” reprezintă nivelul maxim de confort la purtare, datorită unor proprietăți echilibrate ale materialului (modul 0,42 și Dk/t 76). Conținutul ridicat de apă asigură un modul scăzut și proprietăți foarte bune de umezire. Materialul din care sunt realizate lentilele „air” - silicon-hidrogel - asigură o oxigenare foarte bună a ochiului, ceea ce le face ideale pentru situațiile care necesită niveluri ridicate de oxigen, de ex. activitățile sportive sau purtarea prelungită.
  4. „toric” sunt lentilele torice pentru corecția astigmatismului.

   

  Vă doriți mai multă culoare în viața dumneavoastră?

  ZEISS Contact Day 30 Easy Wear

  ZEISS Contact Day 30 Easy Wear

  Multe persoane visează să aibă o altă culoare a ochilor. Lentilele de contact lunare colorate de la ZEISS fac acest lucru posibil. Aceste lentile sunt disponibile în opt variante în una sau trei culori. Pigmenții de culoare sunt integrați în materialul polimeric.

Lentilele dumneavoastră personalizate:
Aceste produse ZEISS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Pentru citit sau pentru vederea la distanță: lentile pentru ochelari de precizie de la ZEISS

Lentilele monofocale ZEISS

ZEISS oferă patru niveluri de calitate, variind de la lentilele sferice convenționale până la lentilele monofocale personalizate. Tehnologia modernă ZEISS poate produce lentile extraordinar de plate și ușoare, chiar și pentru prescripțiile cu dioptrii mari.

Aflați mai multe despre portofoliul de lentile monofocale de la ZEISS

Ochelarii dumneavoastră progresivi de la ZEISS

Portofoliul de lentile progresive ZEISS

Portofoliul de lentile progresive ZEISS oferă patru niveluri de performanță și șapte tehnologii, unele dintre acestea fiind premiere mondiale. Știați că distanța de citit dintre ochii noștri și un smartphone este mult mai mică decât cea necesară pentru citire unei cărți sau a unui ziar?

Lentilele progresive sunt adevărate capodopere ale opticii. Aflați mai multe despre portofoliul de lentile progresive ZEISS

Căutați un tratament simplu pentru lentile pentru ochelarii dumneavoastră de rezervă?

ZEISS LotuTec®

ZEISS LotuTec este un tratament standard compus dintr-un tratament antireflex, un tratament Clean Coat care permite curățarea ușoară și un tratament de durificare standard.

Aflați mai multe despre LotuTec

Sfaturi personalizate: găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră