Lentilele de contact - micile ajutoare pentru o vedere clară.

O vedere excepțională, pe măsura înfățișării dumneavoastră unice.

Indiferent dacă se utilizează pentru sport, în vacanță sau din motive estetice: în multe situații, lentilele de contact ZEISS reprezintă o alternativă atractivă la ochelari. Lentilele de contact corectează aproape orice tip de deficiență a vederii, sunt ușor de utilizat și oferă un nivel ridicat de confort pentru purtători - și sunt chiar disponibile în culori la modă.

Lentilele de contact ZEISS.

Alternativa la ochelari.

Unice în felul lor - exact ca dumneavoastră. Indiferent dacă folosiți lentile de contact cu port zilnic, lunar, lentile de contact colorate sau căutați soluția de întreținere ideală: gama noastră cuprinzătoare de produse vă oferă o varietate largă și soluții complete de întreținere a lentilelor de contact - toate demonstrând legendara calitate ZEISS.

Lentilele de contact ZEISS sunt produse și distribuite de către firma Wöhlk.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Materiale de cea mai bună calitate și o recomandare optimă. Nu lăsați nimic la voia întâmplării.

Există trei caracteristici importante care afectează confortul în timpul purtării lentilelor de contact: calitatea lentilelor, o recomandare profesională și o îngrijire minuțioasă, utilizând soluții de curățare, păstrare și clătire de înaltă calitate. Indiferent de tipul de lentile de contact alese, acestea trebuie să fie recomandate de opticianul dumneavoastră - la fel ca și în cazul ochelarilor. Opticianul dumneavoastră vă va determina acuitatea vizuală, va analiza suprafața corneei ochiului și va verifica filmul lacrimal, astfel încât să vă poată recomanda lentilele de contact ideale pentru dumneavoastră. Mândriți-vă cu ochii dumneavoastră - pentru mult timp de acum înainte.

Lentilele de contact zilnice.

Pentru purtătorii ocazionali și pentru toți cei care doresc să se bucure de comoditate.

Bucurați-vă de curățenie maximă fără întreținerea lentilelor cu lentilele de contact cu port zilnic ZEISS Contact Day 1. Aceste lentile de contact zilnice de înaltă calitate reprezintă o alternativă confortabilă pentru viața de zi cu zi, mai ales pentru utilizare intermitentă, atunci când sunteți în vacanță, practicați sport sau efectuați sarcini speciale la muncă, de ex. în acele situații în care lentilele ochelarilor s-ar putea aburi. Practice și utile în diferite situații diferite - chiar dacă purtați lentile de contact ocazional.

De exemplu, știați că puteți purta fără probleme lentilele de contact zilnice pentru înot?

Lentilele de contact zilnice ZEISS.

Lentilele de contact lunare.

Soluția noastră pentru 30 de zile de vedere excelentă.

Ușor de utilizat, confort sporit pentru purtător. Lentilele noastre de contact ZEISS Contact Day 30 asigură o vedere excelentă - de dimineața până seara. Sunt disponibile în patru versiuni diferite:

ZEISS Contact Day 30 spheric: lentilele de contact standard, generale, ușor de purtat.
ZEISS Contact Day 30 compatic: prezintă o toleranță pe termen lung mai bună și un confort susținut la purtare - recomandate și pentru încăperi cu aer condiționat sau dacă suferiți de sindrom de ochi uscat.
ZEISS Contact Day 30 air: cu un conținut de apă peste medie și proprietăți foarte bune de umezire. Materialul din care sunt realizate aceste lentile - silicon-hidrogel - permite o oxigenare îmbunătățită a ochiului, ceea ce le face în mod special potrivite pentru activități sportive sau pentru purtarea prelungită.
ZEISS Contact Day 30 toric: lentile de contact torice pentru corectarea astigmatismului.
Lentilele de contact lunare ZEISS.

Schimbați-vă cu ușurință culoarea ochilor - cu lentilele de contact colorate.

Bucurați-vă de o nouă înfățișare cât ați clipi din ochi.

Toate lentilele de contact lunare ZEISS Contact Day 30 sunt disponibile în opt variante în una sau trei culori. Pigmenții de culoare sunt integrați în materialul polimeric.

5 sfaturi pentru purtătorii de lentile de contact

Controlul oftalmologic efectuat de un profesionist este necesar și pentru purtătorii de lentile de contact

1. Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că lentilele lor de contact trebuie să fie recomandate la fel de atent precum ochelarii. Rețineți: controlul oftalmologic efectuat de un profesionist este necesar și pentru purtătorii de lentile de contact. Vederea perfectă și toleranța excelență la purtare - acești doi factori sunt indispensabili pentru a vă putea bucura de o mai bună calitate a vieții.

Curățarea zilnică a lentilelor de contact este obligatorie!

2. Curățarea zilnică a lentilelor de contact este obligatorie! Utilizați numai soluții de curățare recomandate de către opticianul dumneavoastră pentru curățarea, păstrarea și clătirea lentilelor de contact. Schimbați zilnic soluția din cutia de păstrare a lentilelor de contact și înlocuiți cutia cu una nouă o dată la trei până la șase luni.

Spălați-vă bine pe mâini

3. Spălați-vă bine pe mâini înainte de a vă pune sau scoate lentilele de contact.

Întrebați-l pe opticianul dumneavoastră

4. Întrebați-l pe opticianul dumneavoastră dacă lentilele de contact au o permeabilitate bună a oxigenului și dacă acestea asigură un schimb optim al filmului lacrimal. Mulți purtători de lentile de contact suferă de sindromul de ochi uscat. În acest caz, lentilele de contact cu o permeabilitate ridicată a oxigenului, precum și picăturile oftalmice pot îmbunătăți confortul la purtare. Consultați-vă opticianul.

Ochelarii rămân totuși obligatorii

5. Ochelarii rămân totuși obligatorii - nu numai în caz de urgență. Din timp în timp oferiți-le ochilor dumneavoastră o pauză și purtați o pereche tradițională de ochelari. Aceleași reguli ca și pentru lentilele de contact sunt aplicabile și în acest caz: asigurați-vă, că ochelarii dumneavoastră sunt recomandați de opticianul dumneavoastră.

Explorați mai multe despre EnergizeMe - primele lentile de ochelari create pentru relaxarea ochilor obosiți după purtarea lentilelor de contact.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră