Confort vizual sporit, mai multă siguranță.

Tratamentul pentru lentile care filtrează lumina albastră.

NOU!
Protecție totală UV

ZEISS DuraVision BlueProtect. Pentru persoanele care petrec mult timp în interior și care găsesc că lumina emisă de becurile cu LED, de televizoare sau monitoarele calculatoarele le creează o stare de oboseală sau disconfort.

DuraVision® BlueProtect de la ZEISS.

Protecţie împotriva luminii albastre pentru ochii dumneavoastră.

Sursele de lumină și ecranele moderne emit o cantitate foarte mare de lumină albastră. Deși corpul uman are nevoie de o anumită cantitate de lumină albastră pentru a-și regla ritmul circadian, prea mult din tipul „greșit” de lumină albastră, poate constitui un risc pentru sănătate și poate provoca boli oculare. Lentilele cu tratamentul ZEISS DuraVision BlueProtect sunt prevăzute cu un filtru special, care asigură o vedere confortabilă, chiar în condiții de lumină albastră în cantități crescute.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Căutare optician

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră.

Filtrează lumina albastră potențial dăunătoare.

Smartphone-urile, becurile cu LED, televizoarele, monitoarele calculatoarelor, E-reader-ele și tabletele emit niveluri ridicate de lumină albastră. Cantitățile mari de lumină albastră constituie una din cauzele suprasolicitării digitale a ochilor. Tratamentul împotriva luminii albastre DuraVision® BlueProtect reduce anumite lungimi de undă ale luminii albastre. Numeroși purtători de ochelari cu filtru DuraVision® BlueProtect au declarat un confort vizual sporit datorită acestui tratament.

Protecție permanentă. În interior și în aer liber.

Lentilele pentru ochelari de soare precum ZEISS Skylet sau lentilele fotosensibile ZEISS PhotoFusion sunt prevăzute cu protecție UV 100% pentru când vă aflați în aer liber, la soare. Pentru activități desfășurate în interior: DuraVision® BlueProtect. Acest tratament pentru lentile filtrează lumina albastră în cazul lentilelor incolore.

Pe scurt: care sunt sursele de lumină albastră?

Lumina albastru-violet ajunge la ochi din diferite surse. Este o componentă a luminii solare, dar este emisă și de ecranele telefoanelor mobile, de monitoarele calculatoarelor și de televizoare, precum și de becuri cu LED și becuri economice - cu intensități diferite.

Pe scurt: care sunt sursele de lumină albastră?
Protecție totală UV în toate lentilele incolore ZEISS. În fiecare zi. În fiecare moment.

Razele UV sunt întotdeauna prezente. Chiar și în zilele noroase. Radiațiile UV reprezintă un risc de sănătate pentru ochii dumneavoastră, dar și pentru zonele din jurul acestora. Dumneavoastră vă protejați mereu ochii, când vă aflați în aer liber? Acum toate lentilele incolore ZEISS oferă protecție totală UV!

Proprietățile speciale ale lentilelor filtrează razele UV dăunătoare și le oferă ochilor dumneavoastră o protecție de durată împotriva razelor UV.

Lentilele fotosensibile. Lentilele cu protecţie solară integrată. Elegante și practice.

O pereche de ochelari pentru toate situațiile: aceste lentile fotosensibile pot fi folosite și ca ochelari de soare. Se închid la culoare în câteva secunde în prezența razelor UV și devin incolore în doar câteva minute. Și, bineînţeles, asigură 100% protecție UV.

Face lucrul la calculator mai ușor pentru ochii dumneavoastră.

Pentru o mai bună concentrare, mai puțin stres vizual și o minte limpede.

Iată un coleg pe care vă puteți baza întotdeauna - disponibile și în varianta cu tratament DuraVision® BlueProtect: lentilele pentru birou ZEISS Office Lenses sunt optimizate special pentru monitorul calculatorului dumneavoastră. Aceste lentile ușurează sarcina ochilor dumneavoastră și vă ajută să vă bucurați de o vedere mai bună.

Preveniți suprasolicitarea ochilor cu lentilele pentru mediul digital cu tratament DuraVision BlueProtect.

Senzație de arsură sau oboseală excesivă a ochilor, dureri de cap și dureri cervicale: utilizarea frecventă a smartphone-urilor, E-reader-elor sau tabletelor duce adesea la suprasolicitarea digitală a ochilor. Lentilele Digital Lens vă pot fi de ajutor. Acestea oferă sprijin ochilor și asigură o vedere mai confortabilă printr-o zonă vizuală pentru apropiere special optimizată. Împreună cu tratamentul DuraVision® BlueProtect, această combinație previne suprasolicitarea ochilor - oferindu-vă o vedere mai bună.

5 sfaturi pentru a face față luminii albastre

Faceți pauze în mod regulat și priviți la distanță

1. Faceți pauze în mod regulat și priviți la distanță - mai ales dacă lucrați la calculator sau dacă utilizați în mod frecvent tableta sau smartphone-ul.

Lumina albastră ne reglează bioritmul.

2. Lumina albastră ne reglează bioritmul. Studiile arată faptul că lumina albastră este deosebit de importantă pentru reglarea nivelului de melatonină din corpul uman deci pentru a controla ritmul biologic circadian și starea generală de bine. Din acest motiv, trebuie să-i cereți sfatul opticianului dumneavoastră pentru metoda optimă de a filtra lumina albastră.

Prea multă lumină albastră (de ex. atunci când citiți pe tabletă) și lumină artificială puternică seara nu sunt indicate

3. Prea multă lumină albastră (de ex. atunci când citiți pe tabletă) și lumină artificială puternică seara nu sunt indicate deoarece pot cauza insomnie. Nu uitați această regulă de aur: seara, utilizați lumină caldă și evitați lumina foarte puternică. Relaxați-vă, cum ar fi la lumina lumânării.

Lumina zilei conține multă lumină albastră.

4. Lumina zilei conține multă lumină albastră. Conform mai multor studii, expunerea prelungită la lumina albastră de energie înaltă poate deteriora retina, crescând riscul de degenerescență maculară. Cea mai bună soluție: lentilele de soare cu 100% protecţie UVA și UVB, sau chiar lentilele fotosensibile de la ZEISS.

Suferiți seara de senzația de arsură la nivelul ochilor?

5. Suferiți seara de senzația de arsură la nivelul ochilor? Aveți dureri de cap, cervicale sau de spate? Cauza lor ar putea fi suprasolicitarea digitală a ochilor. Faceți un control oftalmologic la opticianul dumneavoastră ZEISS.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră