Dispozitive vizuale de mărire

Când ochelarii nu mai sunt suficienți

Uneori, ochelarii nu mai sunt suficienți. ZEISS vă oferă o gamă largă de dispozitive vizuale de mărire. Acestea vin nu doar în sprijinul persoanelor cu deficiențe de vedere oferindu-le lupe ajustate individual, ochelari telescopici sau telescoape de mână monoculare, dar și în sprijinul acelor persoane care trebuie să poată observa cele mai mici detalii în munca lor, cum sunt dentiștii, bijutierii, cosmeticienii sau medicii chirurgi. Pentru aceste domenii de utilizare, ZEISS oferă ochelari telelupă ajustați individual și lupe de cap, cu sau fără sisteme de iluminare, care permit munca precisă, confortabilă, ireproșabilă până la ultimul detaliu.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

O vedere bună pentru activitățile și provocările vieții de zi cu zi

  • Soluții vizuale individualizate pentru pacienții cu deficiențe de vedere, adaptate la cerințele lor vizuale personale din viața de zi cu zi și la potențialul lor vizual rămas - de ex. pierderea vederii din cauza bolilor retinei care necesită soluții speciale ce depășesc posibilitățile ochelarilor sau lentilelor de contact standard.
  • Soluții vizuale individualizate destinate profesioniștilor pentru care o vedere bună pur și simplu nu este suficientă în profesia lor de înaltă calificare - cum sunt medicii și inginerii. Adesea, chiar și câteva fracțiuni de milimetru pot determina succesul sau eșecul.
  • Gama de produse include diferite sisteme optice pentru utilizare de mână, în timp ce altele sunt concepute pentru a fi integrate în sau atașate de ochelari - cu sau fără sisteme de iluminare.
  • Le asigură tuturor purtătorilor de ochelari cea mai bună performanță vizuală, folosind un dispozitiv vizual de mărire.
  • Manevrare ușoară, adaptată fiecărei situații.
  • Calitate excelentă a imaginii și un câmp vizual maxim.

Dispozitivele vizuale de mărire: cui sunt destinate?

O privire de ansamblu a liniei de produse și a domeniilor de utilizare ale acestora

VisuCard și lupele de buzunar
VisuCard și lupele de buzunar

Pentru toți utilizatorii: lupele

VisuCard și lupele de buzunar

Ideale pentru utilizare în aer liber: dimensiunile lor reduse permit distingerea a până și celui mai mic detaliu, oricând, oriunde. Datorită puterii lor dioptrice mari, lupele VisuCard și lupele de buzunar de la ZEISS sunt indicate pentru persoanele cu deficiențe severe de vedere.

Lupele de cap L / LC

Pentru toți utilizatorii: lupele

Lupele de cap L / LC

Lupele de cap de la ZEISS permit o activitate nestingherită, ele fiind pur și simplu atașate la ochelarii de corecție normali ai purtătorului sau fixate pe cap cu o bandă de fixare. Sunt în special adecvate pentru situațiile care necesită o putere mică de mărire.
Lentilele bifocale cu putere de mărire

Dispozitivele vizuale de mărire ZEISS pentru persoanele cu deficiențe de vedere

Lentilele bifocale cu putere de mărire

O putere mai mare în secțiunea inferioară a ochelarilor de mărire transformă acești ochelari bifocali în ochelari bifocali de mărire. Secțiunea pentru vederea la distanță a lentilelor permite orientarea în mediul înconjurător, în timp ce secțiunea pentru mărire permite cititul și munca la apropiere. Performanță ridicată și ușurință în utilizare.

Ochelarii telescopici

Dispozitivele vizuale de mărire ZEISS pentru persoanele cu deficiențe de vedere

Ochelarii telescopici

Ochelarii telescopici sunt utilizați pentru a recunoaște mai bine obiectele din afara câmpului vizual pentru vederea la apropiere. Atunci când la ochelarii telescopici este atașată o lupă sub forma unei lentile cu clips, aceștia devin ochelari telelupă și pot fi utilizați pentru munca la distanță redusă. Avantajul ochelarilor telelupă comparativ cu cei pentru mărire îl reprezintă distanța de lucru considerabil mai mare în câmpul vizual pentru apropiere.

Telescoapele monoculare de mână

Dispozitivele vizuale de mărire ZEISS pentru persoanele cu deficiențe de vedere

Telescoapele monoculare de mână

Telescoapele de mână sunt folosite pentru recunoașterea fără dificultăți a detaliilor din câmpul vizual pentru distanță, fiind așadar ajutoare importante pentru mobilitatea în exterior. În funcție de model, focalizarea continuă de la distanță la apropiere oferă posibilități de utilizare foarte flexibile, de ex. pentru citirea indicatoarelor orare cu mersul autobuzelor sau trenurilor și a indicatoarelor stradale sau pentru admirarea vitrinelor magazinelor.

Ochelarii telelupă

Dispozitivele vizuale de mărire pentru profesioniști

Ochelarii telelupă

Combinația de proprietăți optice și tehnice optime, gradul maxim de personalizare și excelentul confort la purtare reprezintă trăsătura definitorie a ochelarilor telelupă ZEISS pentru profesioniști. Aceștia sunt adaptați cu precizie la nevoile fiecărui purtător: toate ametropiile prezente, datele personale de centrare, puterea necesară de mărire și distanța de lucru sunt luate în calcul pentru fiecare sistem.

Lupele de cap

Dispozitivele vizuale de mărire pentru profesioniști

Lupele de cap

Lupele de cap cu sistem optic binocular tip Kepler sunt în special indicate pentru utilizatorii care au nevoie de o calitate și o mărire extrem de ridicate a imaginii. Sistemul optic este disponibil într-o gamă largă de puteri de mărire și distanțe de lucru astfel încât fiecare utilizator să poată selecta lupe adaptate în mod specific nevoilor sale individuale.

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră