Dispozitive vizuale de mărire de la ZEISS.

Vedeți lucruri care obișnuiau să fie ascunse.

Dacă doriți să vă bucurați de cea mai bună vedere posibilă, uneori o simplă pereche de ochelari nu este de ajuns. Dispozitivele vizuale de mărire oferă un sprijin suplimentar: de la lupe pentru activitățile de zi cu zi până la soluții speciale pentru cei care suferă de deficiențe severe de vedere sau vedere redusă, cum mai este numită - și pentru utilizări profesionale.

Dispozitive vizuale de mărire de la ZEISS.

Bucurați-vă de o vedere optimă cu soluții personalizate pentru viața de zi cu zi, pentru hobbyul sau munca dumneavoastră.

Dispozitivele vizuale de mărire de la ZEISS vă ajută să obțineți cea mai bună vedere posibilă. Ele sunt ajustate cu precizie pentru ochii dumneavoastră, sunt potrivite pentru utilizarea specifică dumneavoastră și sunt confortabile și ușor de utilizat. De asemenea, ele oferă o calitate excelentă a imaginii și un câmp vizual maxim. Pe lângă produsele pentru utilizările de zi cu zi, gama noastră cuprinzătoare mai include și dispozitive vizuale de mărire care îndeplinesc cerințele speciale ale pacienților cu vedere slabă, precum și soluții pentru utilizatori profesionali, cum sunt medicii sau tehnicienii.

Căutare pentru opticieni

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Căutare pentru opticieni

Găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Lupe: soluția clasică din rândul dispozitivelor vizuale de mărire.

Lupe: soluția clasică din rândul dispozitivelor vizuale de mărire.

Performanță vizuală optimă pentru toate utilizările.

Dispozitivele de mărire ZEISS sunt disponibile în diferite versiuni: sub formă de lupe de mână, lupe de cap sau lupe de buzunar pentru a vă fi la îndemână atunci când călătoriți sau pentru utilizări speciale. Regula pentru lupe este aceeași ca și la ochelari: ele trebuie să fie adaptate utilizatorului individual și corelate cu utilizarea preconizată pentru a le asigura funcționarea cu performanțe maxime. Consultați-vă profesionistul din domeniul îngrijirii ochilor.

Pentru persoane cu deficiențe severe de vedere.

Dispozitive optimizate individual pentru o mai mare flexibilitate și pentru o mai bună calitate a vieții.

Sprijin optim în diferite situații, potrivindu-se totodată perfect nevoilor dumneavoastră speciale și cerințelor privind vederea: gama cuprinzătoare de dispozitive de mărire ZEISS pentru pacienți cu vedere slabă oferă numeroase opțiuni și soluții individualizate. Avem lentile bifocale de mărire, ochelari telescopici, telescoape monoculare de mână sau lentile de ochelari filtrante pentru persoanele care sunt deosebit de sensibile la lumina difuză sau lumina orbitoare ca urmare a unei afecțiuni retiniene. Profesionistul dumneavoastră din domeniul îngrijirii ochilor va fi bucuros să vă prezinte diferitele opțiuni.

Pentru persoane cu deficiențe severe de vedere.
Bucurați-vă de o claritate vizuală excelentă - chiar și pentru cele mai mici detalii.

Bucurați-vă de o claritate vizuală excelentă - chiar și pentru cele mai mici detalii.

Dispozitive vizuale de mărire pentru profesioniști.

Pentru activităţile unde vederea precisă joacă un rol decisiv: gama noastră largă de ochelari telelupă și lupe de cap ZEISS oferă o soluție adecvată pentru aproape toate domeniile de utilizare profesională. Disponibile cu sau fără sistem de iluminare, aceste dispozitive vizuale speciale sunt optimizate pentru a se potrivi profilului dumneavoastră vizual individual, precum și locului dumneavoastră de muncă. Alături de un câmp vizual confortabil și larg, purtătorul poate identifica până și cele mai minuscule detalii.

5 sfaturi privind dispozitivele vizuale de mărire pentru persoane suferind de deficiențe de vedere severe.

Dacă ați început să aveți probleme cu vederea, contactați-vă imediat profesionistul din domeniul îngrijirii ochilor.

1. Dacă ați început să aveți probleme cu vederea, contactați-vă imediat profesionistul din domeniul îngrijirii ochilor. Cu cât sunt problemele de vedere diagnosticate mai repede, cu atât mai mult vă va putea ajuta medicul dumneavoastră. Simptomele tipice includ dificultatea la citirea textului imprimat cu caractere mici, o acuitate vizuală redusă, tulburări de vedere cromatică, sensibilitate la lumina orbitoare, vedere încețoșată sau, mai general, vedere semnificativ limitată.

Dispozitivul vizual corect pentru dumneavoastră depinde de gravitatea deficienței de vedere.

2. Dispozitivul vizual corect pentru dumneavoastră depinde de gravitatea deficienței de vedere. Acestea pot fi prescrise de către medicul dumneavoastră oftalmolog sau pot fi ajustate de către profesionistul dumneavoastră din domeniul îngrijirii ochilor. Indiferent care sunt nevoile dumneavoastră, cel mai important este ca elementele vizuale ajutătoare să fie adaptate individual fiecărui purtător. Numai așa pot fi obținute o performanță vizuală optimă și o calitate bună a imaginii cu un câmp vizual maxim.

Ochii noștri sunt de regulă obișnuiți să focalizeze mereu asupra aceluiași punct aflat la distanță.

3. Ochii noștri sunt de regulă obișnuiți să focalizeze mereu asupra aceluiași punct aflat la distanță. Rezultatul: același ca și cum ați încorda în mod continuu același mușchi pentru o lungă perioadă de timp. Respectați regula „20-20-20” pentru a le oferi ochilor dumneavoastră un moment de respiro: priviți la un obiect aflat la 20 de metri distanță, timp de 20 de secunde, la fiecare 20 de minute pentru a vă relaxa ochii.

Nu uitați: deficiențele de vedere grave pot avea simptome foarte diferite care nu sunt întotdeauna ușor de recunoscut imediat sau de apreciat în mod corect.

4. Nu uitați: deficiențele de vedere grave pot avea simptome foarte diferite care nu sunt întotdeauna ușor de recunoscut imediat sau de apreciat în mod corect.

Nu uitați să aveți grijă de dispozitivul dumneavoastră vizual de mărire.

5. Nu uitați să aveți grijă de dispozitivul dumneavoastră vizual de mărire. Utilizați numai produse de curățare adecvate - nu mâneca sau un șervețel - pentru curățarea dispozitivului vizual de mărire. Și, nu uitați: îngrijirea corectă a lentilelor poate crește durata de viață și performanța dispozitivului vizual de mărire și vă poate asigura o vedere mai bună.

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră