Menţiuni legale & Termeni şi condiţii

Menţiuni legale

Informaţiile publicate sub numele de domeniu ZEISS pot conţine referiri la produse sau servicii care nu au fost promovate sau nu sunt disponibile în ţara dvs. Aceste informaţii nu implică faptul că ZEISS intenţionează să furnizeze aceste produse sau servicii în ţara dvs. mai târziu. Dacă este necesar, puteţi contacta reprezentanţii noştri de vânzări regionali şi ei vă vor oferi cu mare plăcere informaţii cu privire la disponibilitatea acestor produse sau servicii. Prezentarea produselor sau a serviciilor pe pagina noastră web nu constituie o ofertă de vânzare cu caracter obligatoriu.

În cazul oferirii unui program gratuit spre descărcare, ZEISS nu-şi asumă nici o responsabilitate pentru daunele rezultate în urma descărcării şi utilizării programului. Descărcarea şi utilizarea programului aparţine exclusiv de responsabilitatea utilizatorului, fără nici o pretenţie la garanţie şi răspundere, cu excepţia unei neglijenţe grave din partea ZEISS.

Pe paginile noastre afişăm şi recomandăm nenumărate link-uri la paginile unor terţi. În astfel de cazuri suntem pe deplin convinşi de natura serioasă a conţinuturilor recomandate Totuşi, ZEISS nu este responsabil de prevederile privind protecţia datelor şi de conţinuturile acestor pagini web şi nu-şi asumă nici o responsabilitate în legătură cu acestea. Aceste link-uri externe sunt simbolizate de următorul icon:

ZEISS deţine şi îşi rezervă toate drepturile ăn legătură cu conţinuturile şi înfăţişarea paginilor sale web. Proprietatea intelectuală de pe paginile noastre web şi mărcile noastre sunt protejate. Textele, imaginile şi ilustraţiile de pe paginile noastre web, cât şi înfăţişarea etc. acestora, animaţiile şi software-ul sunt protejate de drepturile de autor şi alte legi aferente. De aceea se interzice reproducerea, transmiterea sau redarea completă sau parţială a acestora fără acordul nostru prealabil şi redactat în scris. Pe această pagină web nu se oferă nici o licenţă pentru utilizarea proprietăţii intelectuale. ZEISS îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau închide oricând aceste pagini web fără vreo notificare prealabilă.

În ciuda elaborării precaute a conţinuturilor paginilor noastre web, nu ne asumăm răspunderea în privinţa corectitudinii, acurateţei, naturii complete şi accesibilităţii permanente a acestora. Pe cât este permisibil din punct de vedere legal, nu ne asumăm răspunderea pentru daunele directe sau indirecte, inclusiv pierderile de venit intervenite în urma utilizării paginii noastre web sau în legătură cu informaţiile furnizate pe această pagină web. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau completa oricând informaţiile furnizate.

© Carl Zeiss AG – Modificat ultima dată: Aprilie 2016