Momentul când stabilești noi obiective.

Acesta este momentul pentru care muncim noi.

Un nivel mult mai înalt, decât standardele industriale – acesta este nivelul la care se află ZEISS.

Timp de peste 170 de ani ZEISS a fost un veritabil centru de putere în domeniul opticii. Cu cele patru divizii ale sale, ZEISS deține cunoștințe excelente în diverse domenii ale sistemelor optice, care permit clienților săi și pionierilor din domeniul tehnicii să stabilească repere istorice prin folosirea celor mai bune echipamente. Acest progres constant a permis companiei să realizeze numeroase performanțe tehnice și a avut întotdeauna un rol motric în dezvoltarea întregului Grup ZEISS: pentru a oferi permanent produse de vârf și inovatoare, care ridică din ce în ce mai mult ștacheta în industria optică.

ZEISS Îngrijirea vederii integrează în fiecare produs al său cunoștințele de afaceri valorificate la Grupul ZEISS, dând lumii darul viziunii clare, fără nici un compromis și stabilind noi standarde în industria lentilelor de ochelari.

Vreți să aflați mai multe despre domeniile în care venim în ajutorul clienților noștri cu produse și servicii optice?

Îngrijirea vederii / Produse de consum

Îngrijirea vederii / Produse de consum

ZEISS Produse de consum oferă obiective excepționale pentru camere video și foto, în timp ce binoclurile noastre aduc obiectele îndepărtate mai aproape de dumneavoastră și le arată mai clar. ZEISS Îngrijirea vederii focusează asupra lentilelor de ochelari de calitate superioară.

Tehnologie de cercetare și de calitate

Tehnologie de cercetare și de calitate

ZEISS Metrologie industrială oferă o tehnologie de măsurare fiabilă, de înaltă calitate și servicii tehnologice deosebite. Divizia Microscopie asigură accesul la o lume invizibilă a celor mai mici structuri.

Tehnologie de fabricare a semiconductorilor

Tehnologie de fabricare a semiconductorilor

ZEISS Tehnologie de fabricare a semiconductorilor oferă sisteme optice avansate de litografie pentru a crea structuri de cale de circuit ultra-fine pe microcipuri tot mai mici și mai rapide.

Tehnologie medicală

Tehnologie medicală

ZEISS Tehnologie medicală permite medicilor din întreaga lume să-și ajute pacienții în recăpătarea vederii, ca să se bucure de tot ceea ce are viața mai bun de oferit.