Aviz juridic

Prezentul anunț juridic se aplică acestui site web și domeniilor. Acesta nu se aplică site-urilor web și domeniilor companiilor ZEISS care, de exemplu, au modificat informațiile juridice din cauza legislației naționale. Prin urmare, vă rugăm să țineți cont de avizele juridice ale tuturor site-urilor web ZEISS pe care le vizitați sau ale tuturor programelor pe care le utilizați.

În unele cazuri, site-urile web ZEISS conțin, de asemenea, linkuri către site-urile web ale unor terțe părți, companii care nu sunt ZEISS, cărora nu li se aplică aceste avize juridice.

Informațiile publicate sub domeniile ZEISS pot conține referiri la produse și la servicii care nu au fost promovate sau puse la dispoziție în țara dvs. Astfel de informații nu implică faptul că ZEISS intenționează să ofere aceste produse sau servicii în țara dvs. la o dată ulterioară. Dacă este necesar, puteți contacta organizația noastră regională de vânzări, care va vă va oferi cu plăcere informații cu privire la disponibilitatea acestor produse și servicii. Prezentarea produselor și serviciilor de pe site-ul web nu constituie o ofertă de vânzare obligatorie.

În cazul în care software-ul este oferit pentru descărcare în mod gratuit, ZEISS nu își asumă nicio răspundere pentru daunele care rezultă din descărcarea sau din utilizarea software-ului. Descărcarea și utilizarea software-ului se realizează exclusiv pe riscul propriu al utilizatorului și fără nicio răspundere sau garanție, cu excepția cazului în care există orice intenție sau orice neglijență gravă din partea ZEISS.

În mai multe locuri, menționăm și furnizăm linkuri către site-uri web ale unor terțe părți. Facem acest lucru numai dacă suntem complet convinși de seriozitatea furnizorului în cauză. Cu toate acestea, ZEISS nu este responsabilă pentru prevederile privind protecția datelor sau pentru conținutul acestor site-uri web și nu își asumă nicio responsabilitate în această privință.

ZEISS deține și își rezervă toate drepturile asupra conținutului și asupra aspectului site-urilor sale web. Proprietatea intelectuală conținută în site-urile noastre web și în mărcile noastre este protejată. Textul, imaginile și grafica de pe site-urile noastre web și aspectul acestora etc., precum și animațiile și software-ul fac obiectul legii drepturilor de autor și al altor legi de protecție. Reproducerea, transpunerea sau redarea în întregime sau parțial a acestora este interzisă, cu excepția cazului în care s-a obținut în prealabil permisiunea noastră în scris. Acest site web nu acordă nicio licență pentru utilizarea proprietății intelectuale. ZEISS își rezervă dreptul de a modifica, de a suspenda sau de a închide site-urile web în orice moment și fără nicio notificare prealabilă.

În ciuda compilării atente a conținutului site-ului nostru web, nu ne asumăm nicio răspundere pentru corectitudinea, acuratețea, caracterul complet ale acestuia sau pentru accesul neîntrerupt la acesta. În măsura în care acest lucru este permis din punct de vedere legal, nu ne asumăm nicio răspundere pentru daune directe sau indirecte, inclusiv pentru pierderea de venituri, care rezultă din utilizarea site-ului nostru web sau în legătură cu informațiile puse la dispoziție pe site-ul web. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a completa informațiile furnizate și de a face acest lucru în orice moment.


© Carl Zeiss AG – Ultima modificare: Aprilie 2016