Politica privind confidențialitatea datelor

Vă mulțumim pentru interesul față de compania noastră și pentru dorința de a deveni angajat al companiei ZEISS. Considerăm că este important să vă informăm cu privire la modul în care vă sunt prelucrate datele cu caracter personal în legătură cu procesul de candidare.

Vă rugăm să folosiți doar adrese private de e-mail pentru candidaturile sau pentru întrebările dvs.

Operatorul și scopul prelucrării datelor

Porcesul normal de candidare

Prin înregistrarea și trimiterea către noi a candidaturii în portalul de candidaturi ZEISS, ne puneți la dispoziție datele dvs. cu caracter personal și vă dați acordul pentru prelucrarea acestor informații ca parte a candidaturii. Aveți, de asemenea, opțiunea de a vă da consimțământul separat pentru includerea datelor dvs. în Grupul de candidați (a se vedea mai jos).

În principiu, datele dvs. vor fi utilizate numai în scopul ocupării postului specific în cadrul grupului de companii ZEISS. Operatorul pentru colectarea și prelucrarea datelor în sensul Regulamentului general privind prelucrarea datelor este compania ZEISS responsabilă pentru anunțul de angajare sau, în cazul unei candidaturi nesolicitate, compania ZEISS căreia îi trimiteți candidatura. Pentru informații mai detaliate despre entitatea corporativă specifică ZEISS, vă rugăm să accesați recruiting .oberkochen @zeiss .com. Puteți revizui, actualiza și completa în orice moment informațiile pe care le-ați furnizat în portalul de candidaturi ZEISS.

Candidatură nesolicitată

Dacă trimiteți o candidatură nesolicitată în Sistemul nostru de gestionare a candidaților, datele dvs. sunt redirecționate către compania ZEISS relevantă care corespunde setului dvs. de competențe.

Grupul de candidați

Dacă ați fost de acord ca datele referitoare la candidatura dvs. să fie redirecționate, profilul dvs. este difuzat în cazul în care acesta ar putea prezenta interes și pentru ocuparea posturilor vacante în alte companii ZEISS. În consecință, datele dvs. sunt puse la dispoziția companiilor ZEISS implicate în procesul de candidare, iar aceste companii vă pot contacta dacă sunt interesate.

Căutare activă în resurse

Dacă ceea ce citim despre dvs. în profilul dvs. este interesant și v-am contactat prin intermediul portalurilor de carieră sau similar, prima etapă pentru a ne familiariza cu dvs. este prin intermediul rețelei de socializare în cauză. Sub rezerva acordului dvs., vom include datele pe care le-am colectat de pe rețeaua de socializare în portalul nostru de aplicații și apoi vă vom trimite un link pentru ca dvs. să puteți utiliza o facilitate de acces personalizată pentru a vă completa profilul și pentru a consimți la includerea dvs. în Grupul nostru de candidați. După ce v-am colectat datele de pe rețeaua de socializare, treceți la procesul obișnuit de candidare (a se vedea mai sus).

Recomandare

Dacă aveți un profil interesant, este posibil să fi fost deja recomandat de unul dintre angajații noștri ZEISS. În acest caz, datele dvs. de contact sunt colectate mai întâi prin intermediul unui membru al personalului ZEISS, astfel încât sistemul nostru să vă poată trimite un e-mail automat, care să conțină informații și un link către profilul postului. Dacă sunteți interesat, puteți urma procedura normală de candidare. În cazul în care nu sunteți interesat și nu răspundeți la e-mail, vă vom șterge datele de contact din sistemul nostru după o perioadă maximă de două luni. Astfel, aveți suficient timp la dispoziție pentru a vă personaliza profilul pentru postul relevant sau pentru a utiliza datele pe care le-am colectat deja pentru alte posturi vacante interesante. Vă vom șterge cu plăcere datele la cerere, înainte de sfârșitul perioadei de două luni.

Tipul datelor

În timpul procedurii de candidare, vom prelucra datele pe care ni le furnizați în candidatura dvs. Aceste date includ în special:

  • Date de identificare (nume de familie, prenume, număr de identificare fiscală etc.)
  • Date de contact (adresă de e-mail, număr de telefon etc.)
  • Date privind preferințele dvs. personale (preferințe, interese etc.)
  • Date privind educația și cariera (școala/universitatea urmată, istoricul carierei)
  • Alte date relevante (certificate, fotografia dvs. etc.)

Temeiul juridic și drepturile persoanelor vizate

Datele dvs. sunt colectate în scopurile descrise mai sus (motive corespunzătoare pentru angajarea de ZEISS). Deoarece ZEISS recrutează personal nou din numeroase țări diferite, temeiul juridic pentru prelucrarea legitimă a datelor cu caracter personal este foarte variat. Veți găsi informații suplimentare privind anumite legislații naționale (de ex., drepturile persoanelor vizate în temeiul Regulamentului general privind protecția datelor) și informații generale despre prelucrarea datelor la ZEISS pe site-ul nostru web, la adresa https://www.zeiss.com/data-protection.

Dacă datele dvs. sunt prelucrate pe baza consimțământului pe care l-ați dat, vă puteți retrage consimțământul cu efect pentru viitor, la latitudinea dvs. și în orice moment, prin accesarea portalului de aplicații ZEISS sau printr-un e-mail la adresa recruiting .oberkochen @zeiss .com. Legalitatea prelucrării datelor până în momentul retragerii consimțământului dvs. nu este afectată de retragerea acestuia.

Destinatarii datelor și locul de prelucrare a datelor

Grupul ZEISS se asigură că terții, care lucrează de ex. în numele ZEISS și care sunt autorizați să acceseze aceste date, respectă drepturile și obligațiile definite în prezenta Politică de confidențialitate a datelor. ZEISS și furnizorii săi de servicii prelucrează întotdeauna datele pe servere situate în Uniunea Europeană. În cazuri excepționale, datele pot fi de asemenea prelucrate, în măsura permisă de lege, în țări din afara Europei (țări terțe).

Atunci când se redirecționează date în cadrul ZEISS Group, transferându-se către un terț (de ex., din cauza reglementărilor împotriva terorismului) sau către o țară terță și se prelucrează date prin intermediul partenerilor externi, ZEISS respectă legislația aplicabilă privind confidențialitatea datelor și securizează aceste activități cât mai bine posibil prin mijloacele disponibile privind confidențialitatea datelor, inclusiv contracte de prelucrare a datelor, clauze contractuale UE standard și convenții internaționale. Dacă cerințele locale din străinătate nu îndeplinesc nivelul de protecție menționat de Carta UE pentru drepturi fundamentale, atunci ZEISS se va strădui să mențină la un nivel minim prelucrarea datelor cu caracter personal prin mijloace corespunzătoare.

Ștergerea datelor

În principiu, suntem obligați prin lege să vă arhivăm timp de șase luni datele relevante pentru procesul de candidare. În cazul în care nu vă putem oferi un post, dar cu condiția ca dvs. să fi fost de acord cu includerea dvs. în Grupul de candidați, vă vom șterge datele în termen de cel mult doi ani de la data la care v-am refuzat candidatura. De asemenea, după șase luni, vă puteți șterge datele în orice moment în portalul candidanților ZEISS sau trimițând un e-mail la adresa recruiting .oberkochen @zeiss .com. Dacă nu ați fost de acord cu păstrarea datelor dvs., acestea vor fi șterse imediat după ce am ocupat postul vacant și/sau în termen de șase luni. În cazul în care ați fost de acord cu păstrarea datelor dvs., includem aceste date în procesele de administrare ale RU, pe care le desfășurăm în limitele impuse de lege.

Securitatea datelor

ZEISS dispune de directive corporative care sunt valabile în întreaga lume, pentru a asigura securitatea și confidențialitatea datelor; în plus, se aplică, de asemenea, reglementările privind confidențialitatea datelor din țările în care își are sediul o companie ZEISS. În plus, fiecare furnizor de servicii care vă prelucrează datele cu caracter personal în numele ZEISS se angajează să asigure confidențialitatea și să aplice aceleași măsuri de securitate stricte ca ZEISS. Asistența tehnică pentru Sistemul nostru de gestionare a candidaților este furnizată de un furnizor IT din Germania, pe care l-am selectat folosind parametrii ceruți de lege și pentru care se aplică, de asemenea, cerințele legale privind confidențialitatea datelor.

Alertă de locuri de muncă

În cazul în care creați o alertă de locuri de muncă, salvăm doar informațiile necesare pentru aceasta (adresa de e-mail și criteriile de selecție). Vă puteți înceta în orice moment implicarea în Alerta de locuri de muncă. În acest caz, vă vom șterge imediat informațiile.

Contact

Dacă aveți întrebări legate de confidențialitatea datelor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa datap rivacy @zeiss .com. Vă rugăm să trimiteți orice întrebări cu privire la procesul de candidare la adresa recruiting .oberkochen @zeiss .com.

Versiune

Vă vom informa cu promptitudine dacă există modificări semnificative ale modului în care vă prelucrăm datele. Politica de confidențialitate a datelor din luna septembrie 2021.