Ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS.

Partenerul dumneavoastră pentru o protecție de încredere pe pârtie.

Concepuți special pentru sporturile montane de iarnă. Ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS vă protejează în mod eficient ochii de zăpadă, ploaie și vânt, precum și de radiațiile UV-A și UV-B deosebit de puternice din regiunile montane înalte. Bucurați-vă de o protecţie la modă și de o vedere perfectă - pe orice fel de vreme.

Ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS.

Protecţie perfectă și vedere bună pe orice fel de vreme.

Sporturile, precum schiul și snowboarding-ul ne supun ochii unor condiții extreme. Zăpada și gheața de pe versanți reflectă lumina soarelui, crescând în mod semnificativ cantitatea de radiații UV, în timp ce vântul rece și precipitațiile limitează vizibilitatea. Ochelarii de protecție ZEISS pentru zăpadă sunt creați special pentru provocările ridicate de sporturile montane. Bucurați-vă de o protecţie UV perfectă, o potrivire optimă, un câmp vizual mărit și un contrast intensificat, atât în condiții de lumină puternică a soarelui cât și în condiții de lumină difuză. Acești ochelari de protecție sunt extrem de robuști și ușori - cu o gamă largă de rame și culori la modă din care puteți alege.

Potrivire optimă, rezistență la șocuri.

Vedere clară garantată.

Ochelarii de protecție ZEISS pentru zăpadă sunt prevăzuți cu un vizor din policarbonat rezistent, cu un strat protector suplimentar de durificare. Banda elastică ușor de reglat este prevăzută cu o garnitură din silicon, care asigură o aderență mai bună pe cască. Pentru a garanta o compatibilitate optimă cu majoritatea căștilor, ochelarii de protecție ZEISS pentru zăpadă sunt dotați cu o componentă detașabilă în partea superioară a ramei.

Bucurați-vă de excelență fără compromisuri: vizoarele noastre garantează o vizibilitate perfectă și îi permit purtătorului să perceapă obstacolele în timp ce acesta schiază sau practică snowboarding - de ex. copaci, modificări ale terenului, movile sau stânci.

BLACK – Multilayer GREEN
BLACK – Multilayer GREEN
BLACK – Multilayer RED
BLACK – Multilayer RED
BLACK – Multilayer GOLD
BLACK – Multilayer GOLD
WHITE – Multilayer GOLD
WHITE – Multilayer GOLD

Protecţie UV eficientă - chiar și în condiții de lumină solară extremă.

Lumina soarelui este mult mai intensă în zonele montane - iar reflexiile, precum cele cauzate de zăpadă sau suprafețele cu gheață, măresc drastic acest efect. Nicăieri nu este efectul de orbire al soarelui mai puternic decât aici. Rezultatul: ochii dumneavoastră sunt expuși la o cantitate semnificativ mai mare de radiații UV-A și UV-B decât de obicei. Ochelarii de protecție ZEISS pentru zăpadă filtrează 100% aceste radiații până la o lungime de undă de 400 nanometri, oferindu-le ochilor dumneavoastră o protecţie de încredere împotriva pericolelor și posibilelor daune cauzate de lumina soarelui.

Culoarea potrivită, tratamentul oglindă ideal.

Pentru fiecare purtător și orice tip de vreme.

Colecția noastră de ochelari ZEISS de protecție pentru zăpadă cuprinde diferite modele în culori atractive pentru femei și bărbați și sunt disponibile cu lentile ușor de schimbat (ochelarii interschimbabili ZEISS). Mai multe tipuri de tratamente „oglindă” și o gamă largă de culori de înaltă performanță nu numai că oferă ochelarilor dumneavoastră de protecție un aspect modern, unic, dar și asigură o vedere ideală în toate condițiile de vreme.

Mai mult confort și flexibilitate. Ochelarii ZEISS interschimbabili încorporează un design brevetat*: inserția subțire din spumă nu numai că maximizează confortul la purtare, dar și lărgește în mod drastic câmpul vizual comparativ cu ochelarii de protecție la zăpadă clasici, cu un strat mai gros de spumă. Ochelarii de protecție interschimbabili sunt prevăzuți cu un set de două lentile: una pentru condiții de lumină redusă și una pentru condiții de lumină puternică.

*Brevet: EP2965728A1

Contrast intensificat, un efect de strălucire redus. Tratamentul optim pentru ochelarii dumneavoastră de protecție pentru zăpadă.

Contrast intensificat, un efect de strălucire redus. Tratamentul optim pentru ochelarii dumneavoastră de protecție pentru zăpadă.

Culorile speciale ale ochelarilor ZEISS de protecție pentru zăpadă vă ajută să „citiți” versanții - mai ales atunci când vizibilitatea este compromisă. Acest lucru oferă o siguranță suplimentară, chiar și la viteze mari sau în condiții de teren necunoscut. Indiferent dacă este un tratament care ține la distanță apa și praful, culoare sau oglindă - beneficiile unui tratament bun fac ca ochelarii dumneavoastră de protecție pentru zăpadă să fie pe cât de confortabili pe atât de practici: efect de strălucire cauzat de zăpadă sau suprafețele cu gheață mai redus, mai bună redare a detaliilor, contrast intensificat și protecție suplimentară împotriva luminii soarelui.

ZEISS SONAR: pentru o mai bună citire a versanților.

Mai multă siguranță și un confort vizual îmbunătățit: tehnologia noastră ZEISS SONAR vă îmbunătățește vederea pe terenuri acoperite de zăpadă, în toate condițiile de lumină. Fără tratament, este adecvată pentru condiții de lumină redusă, în timp ce un tratament oglindă este recomandat pentru lumină puternică. Culorile și contrastul sunt îmbunătățite - chiar și atunci când coborâți în viteză muntele. Curba spectrală specială a culorii acționează ca un atenuator al luminii albastre, permițând totuși pătrunderea unei părți de lumină albastră, pentru a primi toate informațiile importante din partea luminii și a mediului. SONAR vă permite să citiți mai bine versanții deoarece porțiunile neuniforme din zăpadă (movile și gropi) sunt mai ușor de identificat.

Nu doar „după schi”: lentilele de soare sau lentilele fotosensibile ZEISS.

Acest accesoriu la modă este un companion indispensabil pentru a asigura o claritate superbă a imaginii. Prezintă 100% protecție împotriva razelor UV și, la cerere, este disponibil și în varianta fotosensibilă. Lentilele pentru ochelari de soare ZEISS - cea mai bună alegere pentru ochelarii dumneavoastră de soare. Indiferent dacă aveți o prescripție medicală sau nu: gama noastră cuprinzătoare oferă tuturor, lentilele perfecte pentru ochelari de soare.

5 sfaturi pentru achiziționarea și protejarea ochelarilor de protecţie pentru zăpadă

vedere confortabilă

1. Atunci când achiziționați ochelari de zăpadă, acordați atenție dimensiunii, modului cum se așează pe față și asigurați-vă că aceștia vă oferă o vedere confortabilă. Nu vă grăbiți când îi alegeți. Testați cu atenție potrivirea și vederea și nu vă temeți să spuneți ce credeți. Atunci când achiziționați ochelari de protecție pentru zăpadă, este indicat să luați cu dumneavoastră casca sau ochelarii pe care îi purtați atunci când practicați schi sau snowboarding. Nu toate perechile de ochelari de protecție pentru zăpadă sunt potriviți pentru purtătorii de ochelari - aceștia ar putea să fie incompatibili cu casca dumneavoastră.

Protecție UV

2. Asigurați-vă că ochelarii de protecţie vă oferă cea mai bună protecție UV și culoarea potrivită pentru diferite condiții de vreme și vizibilitate.

Cerinţe

3. Așteptările pentru o pereche de ochelari de protecție pentru zăpadă sunt mari. În soare, ei trebuie să reducă lumina puternică, în timp ce în condiții de lumină difuză ei trebuie să intensifice contrastul și contururile. O simplă nuanță de culoare ori un tratament oglindă nu pot satisface toate aceste cerințe, motiv pentru care ochelarii de protecție pentru zăpadă cu lentile interschimbabile sunt cea mai bună alegere. Pentru mai multe detalii, consultați-vă opticianul.

Circulația aerului și caracteristicile anti-aburire

4. Întrebați despre circulația aerului și caracteristicile anti-aburire ale noilor dumneavoastră ochelari de zăpadă.

Aveți grijă când vă curățați ochelarii de protecție pentru zăpadă

5. Aveți grijă când vă curățați ochelarii de protecție pentru zăpadă! Nu îi curățați niciodată cu o lavetă sau cu mănușa dacă sunt umezi pe interior, deoarece acest lucru poate distruge cu rapiditate stratul anti-aburire. Scuturați întotdeauna ochelarii sau, dacă vremea e călduroasă, lăsați-i să se uște la aer - nu îi așezați pe radiator. Curățați-vă ochelarii de protecție ZEISS pentru zăpadă cu apă călduță și săpun cu pH neutru. Asigurați-vă că ochelarii nu se umezesc în interior în timp ce îi curățați. Nu folosiți solvenți organici sau șervețele umede!

Produse asemanatoare

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră