Lentilele monofocale

De la lentile cu preț atractiv la lentile de ultimă generație

Sunteți pe deplin mulțumit de ochelarii dumneavoastră? Indiferent dacă aveți nevoie de lentile pentru citit sau pentru vederea la distanță, lentilele monofocale ajustate cu precizie sunt obligatorii. ZEISS oferă patru niveluri de calitate, variind de la lentilele sferice tradiționale până la lentilele personalizate. Tehnologia modernă ZEISS poate produce lentile extraordinar de plate și ușoare, chiar și pentru prescripțiile cu dioptrii mari. Împreună cu opticianul dumneavoastră, acum vă puteți personaliza lentilele pentru a vă satisface nevoile personale.

Lentile pentru distanță pentru miopie

Lentile de citit pentru hipermetropie

 • Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Benefits for spectacle wearers

  Lentile monofocale pentru toate cerințele

  •  Lentilele monofocale ZEISS oferă patru categorii de calitate ce corespund nevoilor dumneavoastră vizuale.
  • Optimizarea puterii lentilelor, și pentru prescripții mari, pentru ochelari ușor de purtat și confortabili și pentru o înfățișare atrăgătoare.
  • O rezistență ridicată la spargere, fiind așadar ideale pentru sport și pentru ochelarii pentru copii.
  •  O vedere mai bună pe timp de noapte: puteți comanda lentilele progresive ZEISS și cu tehnologia i.Scription® - pentru o percepție îmbunătățită a contrastului și culori mai intense.
  • Puteți alege tratamente suplimentare pentru lentile - precum tratamentul premium DuraVision Platinum®, lentilele colorate sau lentilele fotosensibile cu tehnologia PhotoFusion®.

 • Lentilele monofocale: care sunt potrivite pentru care tip de purtător de ochelari?

  Care categorie de calitate ar trebui să o alegeți și pentru care tip de situație?

  Vedere clară, aspect atrăgător și confort la purtare

  Lentilele monofocale conțin o singură putere dioptrică. În funcție de prescripția dumneavoastră, sunt disponibile diferite materiale pentru lentile, permițându-vă să alegeți cele mai subțiri și ușoare lentile posibile.

  1// ZEISS Monofocal Sph: lentilele tradiționale

  ZEISS Monofocal Sph sunt lentile sferice cu generare a imaginii într-un punct focal. Încețoșarea periferică poate fi redusă pentru a asigura o calitate înaltă a vederii. Disponibile atât din material plastic cât și din sticlă, ele pot fi folosite pentru prescripții cu orice număr de dioptrii, sub forma lentilelor pentru distanță sau pentru citit. Metodele moderne de producție permit producerea acestor lentile excepțional de ușoare. Lentilele monofocale din material plastic pot reduce greutatea ochelarilor cu până la 40% comparativ cu lentilele din sticlă.

  2// ZEISS Monofocal AS: lentilele pentru un aspect îmbunătățit

  Lentile extra curbate - nu, mulțumesc! Datorită suprafeței lor frontale asferice și simetrice din punct de vedere rotațional, lentilele ZEISS Monofocal AS sunt caracterizate printr-o curbură redusă și excelente proprietăți de redare a imaginilor. Acestea sunt în special indicate pentru purtătorii cu prescripții mari. Este posibilă producerea unor lentile care sunt cu până la 20% mai ușoare și mai subțiri, totul cu o curbură redusă în mod considerabil, pentru o pereche de ochelari atrăgători.

  3// ZEISS Monofocal Superb: mai multă libertate pentru ochii dumneavoastră

  Tehnologia freeform este cuvântul magic care face aceste lentile atât de speciale - și care vă oferă o vedere clară ca lacrima. Întreaga suprafață a lentilei este optimizată punct-cu-punct pentru a vă asigura o vedere optimă. Uitați de distorsiunile periferice - ele rămân de domeniul trecutului! Fiecare lentilă ZEISS Monofocal Superb este proiectată și produsă pentru prescripția fiecărui purtător de ochelari în parte, încorporând sfera, cilindrul, axa, prisma și baza prismei. Rezultatul: veți primi un design de lentile monofocale și mai confortabil.

  4// ZEISS Monofocal Individual: pentru o vedere personalizată

  Este posibil un nivel și mai mare de individualizare? Da. Lentilele monofocale ZEISS Monofocal Individual încorporează și mai mulți dintre parametrii individuali ai purtătorului. Aberațiile de ordin superior sunt și ele luate în calcul. Acest lucru este realizat cu ajutorul tehnologiei wavefront care permite optimizarea suprafeței lentilelor pentru a vă oferi o calitate vizuală superbă. Toți parametrii măsurați de către optician sunt încorporați în producerea lentilelor cu ajutorul tehnologiei freeform. Lentilele monofocale ZEISS Monofocal Individual garantează o toleranță la purtare excepțională. Nu există o metodă mai bună de a adapta perfect lentilele la nevoile fiecărui purtător!

 • Tehnologia

  Iată cum producem lentilele noastre mai subțiri și mai ușoare

Lentilele dumneavoastră personalizate:
Aceste produse ZEISS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Tratamentul pentru lentilele dumneavoastră: robuste, ușor de curățat, cu un excepțional tratament antireflex

ZEISS DuraVision ® Platinum și Silver

Tratamentele pentru lentile transformă lentilele din plastic în capodopere ale vieții de zi cu zi. Ele durifică lentilele din plastic, făcându-le rezistente la depunerea de murdărie și mai ușor de curățat.

Descoperiți ce pot face pentru dumneavoastră tratamentele pentru lentile Premium de la ZEISS

Dacă lucrați întreaga zi în fața calculatorului, este momentul să găsiți o nouă soluție pentru ochii dumneavoastră.

DuraVision® BlueProtect

Suntem expuși la mai multă lumină albastră ca niciodată ca urmare a surselor moderne de lumină cum sunt becurile LED și radiațiile emise de ecranele dispozitivelor. Unele persoane găsesc că această lumină albastră emisă de sisteme de iluminat și afișaje le provoacă oboseală și disconfort.

Cum funcționează DuraVision BlueProtect

O vedere clară întreaga zi, în fiecare zi

Soluții de curățare a lentilelor de la ZEISS

Lentilele murdare sunt întotdeauna un lucru deranjant. Curățarea ochelarilor dumneavoastră ar trebui să fie pe cât mai delicată, simplă și eficientă cu putință. Din acest motiv, ZEISS vă pune la dispoziție o gamă largă de soluții de curățare a lentilelor.

O ștergere rapidă sau o curățare mai minuțioasă? ZEISS are soluția de curățare a lentilelor de care aveți nevoie

Nu ați găsit produsul potrivit pentru dumneavoastră?

Sunteți un utilizator pasionat de dispozitive digitale?

Lentilele pentru mediul digital ZEISS Digital

Cine ar fi știut? Se dovedește că, în medie, privim la smartphone-ul nostru sau la alte dispozitive mobile de până la 80 de ori pe zi! Schimbarea rapidă a focalizării de la apropiere la distanță și înapoi constituie o provocare deosebită pentru ochii noștri.

Aflați mai multe despre suprasolicitarea digitală a ochilor și despre modul în care lentilele potrivite pot fi de ajutor

Conduceți mult?

ZEISS DriveSafe

Multe persoane se simt nesigure și lipsite de un sprijin adecvat din partea ochelarilor lor atunci când trebuie să conducă în condiții dificile - cum ar fi pe ploaie, pe timp de noapte sau la răsărit sau apus.

Aflați mai multe despre lentilele optimizate pentru conducerea auto și potrivite pentru utilizare zilnică

Sfaturi personalizate: găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră