Lentile Digital

Puneți capăt suprasolicitării ochilor!

Cine ar fi știut? Se dovedește că, în medie, privim la smartphone-ul nostru sau la alte dispozitive mobile de până la 80 de ori pe zi! Schimbarea rapidă a focalizării de la apropiere la distanță și înapoi constituie o provocare deosebită pentru ochii noștri. Adesea observăm acest lucru seara, sub forma oboselii sau senzației de arsură la nivelul ochilor, a tensiunii musculare sau chiar a unei dureri de cap. Până la o anumită vârstă, ochii noștri lucrează fără niciun efort și se acomodează rapid la toate distanțele. Din păcate, în jurul vârstei de 30 de ani, abilitatea ochilor noștri de a se „acomoda” - adică de a schimba focalizarea între diferite distanțe - cunoaște o deteriorare constantă. Acest lucru trece adesea neobservat. În această situație, lentilele speciale de la ZEISS pot ajuta la reducerea suprasolicitării ochilor.

Loading the player...
 • Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Care sunt beneficiile pentru dumneavoastră

  Lentilele ZEISS Digital ajută la reducea stresului și oboselii cauzate de utilizarea constantă a smartphone-urilor și a altor dispozitive digitale.

  • Acest lucru vă oferă o vedere relaxată și dinamică de-a lungul întregii zile, chiar și după o zi lungă de muncă pe smartphone sau tabletă.
  • Vă bucurați de o vedere fără stres, chiar și când trebuie să schimbați repetat și rapid focalizarea de la depărtare la apropiere și înapoi.
  • Toleranță excelentă la purtare - vă bucurați de aceeași garanție ZEISS pentru 100% toleranță.
  • Puteți purta lentilele Digital întreaga zi.
 • Lentilele Digital: cui sunt destinate?

  Cine sunt cei care au de beneficiat cu lentilele Digital?

  Din ce în ce mai multe dintre activitățile noaste sunt digitalizate. Folosirea smartphone-urilor, tabletelor și calculatoarelor pentru mai mult de cinci ore pe zi înseamnă un adevărat maraton pentru ochii noștri.

  Suferiți și dumneavoastră de aceste simptome:

  Ochi obosiți?

  ZEISS Digital Lenses

  Gât înțepenit?

  ZEISS Digital Lenses

  Dureri de cap?

  ZEISS Digital Lenses

  Care sunt cauzele suprasolicitării digitale a ochilor?

  Cu cât mai frecvent și mai îndelungat ne folosim dispozitivele digitale, în speciale smartphone-urile, cu atât mai frecvent trebuie ca ochii noștri să schimbe privirea de la depărtare la apropiere și înapoi. Mușchiul ciliar din interiorul ochiului ne refocalizează întotdeauna vederea. Pe măsură ce îmbătrânim, acesta nu mai funcționează așa cum ar trebui. Acesta este momentul în care observăm că ochii noștri obosesc tot mai mult. Seara putem observa cât de solicitați și obosiți ne sunt ochii.

  Nu facem întotdeauna imediat legătura între simptomele precum durerea de cap, durerea cervicală și ochii obosiți și utilizarea dispozitivelor digitale. Și nu ne-am gândi niciodată că dispozitivele digitale ar putea fi cauza vederii încețoșate. Însă toate acestea ar putea fi primele semne ale „Sindromului vederii la calculator“. Din păcate, în jurul vârstei de 30 de ani, abilitatea ochilor noștri de a se „acomoda” - adică de a schimba focalizarea între diferite distanțe - cunoaște o deteriorare constantă.

  Lentilele ZEISS Digital ajută funcționarea mușchiului ciliar în interiorul ochiului. Acestea excelează prin acoperirea unei câmp larg pentru vederea la distanță și oferă sprijin țintit ochilor pentru utilizarea dispozitivelor digitale. Le puteți purta întreaga zi și sunt adecvate atât pentru cei care nu sunt încă purtători de ochelari, cât și pentru cei care poartă ochelari de mult timp.

 • Tehnologia

  Iată modul în care lentilele de ochelari pentru lumea digitală vin în sprijinul vederii dumneavoastră

  Loading the player...

Lentilele dumneavoastră personalizate:
Aceste produse ZEISS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Tratamentul pentru lentilele dumneavoastră: robuste, ușor de curățat, cu un excepțional tratament antireflex

ZEISS DuraVision® Platinum și Silver

Tratamentele pentru lentile transformă lentilele din plastic în capodopere ale vieții de zi cu zi. Ele durifică lentilele din plastic, făcându-le rezistente la depunerea de murdărie și mai ușor de curățat.

Descoperiți ce pot face pentru dumneavoastră tratamentele pentru lentile Premium de la ZEISS

Dacă lucrați întreaga zi în fața calculatorului, este momentul să găsiți o nouă soluție pentru ochii dumneavoastră.

DuraVision® BlueProtect

Suntem expuși la mai multă lumină albastră ca niciodată ca urmare a surselor moderne de lumină cum sunt becurile LED și radiațiile emise de ecranele dispozitivelor. Unele persoane găsesc că această lumină albastră emisă de sisteme de iluminat și afișaje le provoacă oboseală și disconfort.

Cum funcționează DuraVision BlueProtect

O vedere clară întreaga zi, în fiecare zi

Soluții de curățare a lentilelor de la ZEISS

Lentilele murdare sunt întotdeauna un lucru deranjant. Curățarea ochelarilor dumneavoastră ar trebui să fie pe cât mai delicată, simplă și eficientă cu putință. Din acest motiv, ZEISS vă pune la dispoziție o gamă largă de soluții de curățare a lentilelor.

O ștergere rapidă sau o curățare mai minuțioasă? ZEISS are soluția de curățare a lentilelor de care aveți nevoie

Nu ați găsit produsul potrivit pentru dumneavoastră?

Nu aveți nevoie de ajutor pentru a distinge obiecte la apropiere?

Lentilele monofocale ZEISS

ZEISS oferă patru niveluri de calitate, variind de la lentilele sferice convenționale și până la lentilele personalizate - produse în mod special pentru nevoile dumneavoastră vizuale.

Aflați mai multe despre cât de aplatizate și de ușoare pot fi produse lentilele, chiar și pentru deficiențele severe de vedere.

Căutați o pereche de lentile progresive cu o toleranță la purtare excepțională?

Lentilele progresive ZEISS

Lentilele progresive sunt adevărate capodopere ale opticii. Ele oferă sprijin personalizat pentru ochii dumneavoastră, de la apropiere la depărtare, și pentru toate distanțele intermediare.

ZEISS oferă patru categorii de performanță astfel încât dumneavoastră să puteți găsi lentilele progresive care vi se potrivesc cel mai bine.

Sfaturi personalizate: găsiți un optician ZEISS în apropiere de dumneavoastră

Distribuiți acest articol prietenilor dumneavoastră