Lentile ZEISS cu tratament AntiVirus

Distruge 99,9% din virusuri și bacterii.1

Pandemia globală de COVID-19 ne-a influențat drastic conștientizarea virusurilor și consecințele acestora. Ne concentrăm mai mult decât am făcut-o pînă acum pe prezența germenilor și pe modul în care aceștia se răspândesc.

Cu această conștientizare crescută, este posibil să fi auzit de termenul „obiecte cu atingere frecventă”. Acestea includ lucruri pe care le atingem regulat, care pot avea un impact asupra igienei noastre generale. Lentilele de ochelari sunt obiecte cu atingere frecventă care pot avea virusuri și bacterii pe suprafață. Pentru a răspunde la această problemă, ZEISS a conceput o tratament antireflex numită ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV care distruge 99,9% din virusuri și bacterii1.

1 Tratamentul antireflex ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV distruge 99,9% din virusurile și bacteriile de pe suprafețele lentilelor ochelarilor. Sursă: Testată conform ISO 21702:2019(E) pentru virusuri încapsulate și testată conform ISO 22196:2011(E) pentru bacterii gram-negative și gram-pozitive. Eficacitate dovedită după 24 de ore, conform definiției din standardele ISO.

Lentilele ZEISS cu tratamentul AntiVirus oferă:


ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum is a premium anti-reflective lens coating

O mai bună igienă a lentilelor de ochelari

DuraVision® AntiVirus Platinum este un tratament antibacterian și antiviral care luptă activ și distruge 99,9% din virusurile și bacteriile potențial dăunătoare de pe suprafața lentilelor1, contribuind la îmbunătățirea igienei lentilelor de ochelari.ZEISS AntiVirus Lenses provide full UV protection up to 400 nm.

Mai multă protecție

Lentilele ZEISS cu tratament AntiVirus oferă, de asemenea, protecție totală UV până la 400 nm, chiar și pentru lentile incolore.Aspect plăcut. Rezistență. Ușor de curățat.

Pentru cei care doresc ochelari anti-pete, aceste lentile oferă toate avantajele tratamentului nostru premium pentru lentile - ZEISS DuraVision Platinum. Tratamentul este conceput pentru a avea reflexii reduse, iar reflexul albastru pentru care ZEISS este renumit, mai puțin vizibil. Aceste lentile sunt, de asemenea, optimizate pentru rezistență ridicată la zgârieturi și sunt ușor de curățat.


Care este tehnologia din spatele tratamentului ZEISS AntiVirus?

Am dezvoltat o tehnologie care utilizează argintul antimicrobian în structura tratamentului antireflex care poate fi aplicată pe suprafața unor lentile de ochelari. Acest „tratament de încredere” este conceput cu atenție pentru a furniza un produs sigur de utilizat, care să distrugă și să inactiveze eficient virusurile și bacteriile1:

Utilizarea argintului ca agent antimicrobian

Proprietățile vindecătoare ale argintului sunt cunoscute de secole și sunt bine stabilite în știință și în medicină. ZEISS a dezvoltat tehnologia pentru a încorpora această abordare dovedită ca o altă caracteristică a tratamentului antireflex premium, astfel încât virusurile și bacteriile care ajung pe suprafața lentilelor să fie distruse și inactivate.

Depunerea în vacuum și știința materialelor

Printr-un proces special de acoperire în vacuum, argintul este depus pe suprafața lentilelor la temperaturi ridicate. ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV conține argint antimicrobian încorporat în structura tratamentului. Argintul din structura tratamentului eliberează ioni de argint (Ag+). Acești ioni de argint (Ag+) asigură o interacțiune antivirală și antibacteriană dovedită pe suprafața lentilelor.

Acest produs este testat și dovedit în conformitate cu standardele ISO stabilite pentru testare antivirală sau antibacteriană de către laboratoare externe și institute din China, Germania și Canada.

Știați că?

Bacteriile și virusurile se găsesc pe suprafețe „cu atingere frecventă”, inclusiv pe ochelari. Lentilele dumneavoastră pot fi ușor contaminate prin contact direct și prin răspândirea picăturilor:

Câteva zile sau mai mult

este durata de timp în care unele virusuri pot rămâne viabile pe suprafețe.2

72 de ore

este durata de timp în care virusul care cauzează COVID-19 poate rămâne viabil și infecțios pe plastic.3

Profilul meu vizual Definiţi-vă acum profilul vizual şi găsiţi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Găsiți un optician ZEISS în apropierea dumneavoastră