Educație

Un factor cheie pentru succesul în afaceri

Desigur, toți suntem experți în domeniul nostru de specialitate, însă cu toții avem nevoie de formare continuă pentru a actualiza cunoștințele noastre, pentru a cunoaște noi tehnologii, produse sau standarde industriale pentru a ne dezvolta și menține abilitățile de vânzare și consultanță. 

Potrivit lui Winston Churchill “Efortul continuu – nu forţa sau inteligenţa – este cheia pentru a descătuşa potenţialul nostru.” În calitate de partener de afaceri, vă vom ajuta în eforturile dumneavoastră de a vă descătușa potențialul pentru a avea și mai mult succes. Oferindu-vă cursuri de formare profesională prin ZEISS Academy Vision Care și prin prezentarea de informații științifice pe teme legate de optică, vă oferim o gamă largă de programe de formare pentru a vă satisface nevoile specifice. 

ZEISS Academy Vision Care

Sinonim cu educația profesională

Sunteți în căutarea unor informații generale referitoare la fenomenele optice sau știința optică? Doriți să obțineți informații detaliate despre produse? Doriți să primiți instrucțiuni privind modul de utilizare a aparatelor de măsurare? Aveți nevoie de niște sfaturi în legătură cu vânzările? Indiferent ce căutați în ceea ce privește educația profesională, noi încercăm să vă oferim o ofertă de formare cât mai atractivă.

Seminars and Training for Eyecare Professionals ZEISS Academy Vision Care
ZEISS Academy Vision Care

Scopul nostru, în calitate de partener de afaceri este, să vă asigurăm toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua consulturi, consilieri și vânzări cu succes și prin urmare, pentru a satisface cerințele clienților dumneavoastră. Scopul nostru final îl constituie succesul dumneavoastră în afaceri și am dori să vă sprijinim cu toate cunoștințele profesionale necesare pentru a atinge acest scop.

Folosindu-ne de vasta noastră experiență în industria optică, prin consultarea experților noștri științifici, precum și prin luarea în considerare a experienței și nevoilor de zi cu zi a profesioniștilor de îngrijire a vederii de pe tot globul, v-am dezvoltat un pachet cuprinzător de formare profesională.

ZEISS Academy Vision Care Seminarii

Seminarii on-site

Bucurați-vă de toate avantajele seminariilor on-site ținute de către instructorii noștri calificați pe anumite subiecte actuale, foarte relevante. Combinând secțiunile de cursuri profesionale cu sesiuni hands-on pentru a lucra suficient de mult la un anume material, vă oferim noi abordări și competențe pentru munca dumneavoastră de zi cu zi Și dacă mai aveți întrebări? Trainerii noștri vor fi bucuroși să răspundă la orice întrebare individuală care apare în timpul seminarului.

Rezervați seminarul dumneavoastră personal din catalogul nostru de seminarii.

ZEISS Academy Vision Care Webinarii

Webinarii digitale

Nu aveți timp să călătoriți și să luați parte la seminarii on-site? În webinariile noastre digitale se combină comoditatea de a participa direct din magazinul dumneavoastră la acestea și formarea de calitate superioară. Interacțiunile cu trainerii și timpul alocat pentru întrebări creează un mediu de învățare deschis, pentru a vă oferi toate răspunsurile la întrebările dumneavoastră.

Dumneavoastră decideți ce subiecte sunt deosebit de relevante pentru dumneavoastră și alegeți dintre ofertele noastre de webinarii ZEISS aici:

ZEISS Academy Vision Care Formare online

Formare online

Cunoștințe la îndemână, oriunde și oricând - acesta este ceea ce vă oferă programul de formare ZEISS Academy Vision Care. Alegeți dintr-o gamă largă de subiecte profesionale, luați parte ori de câte ori vă convine la formările noastre, explorați sesiunile de formare , extrem de interactive și la urmă veți primi un certificat oficial care va atesta participarea dumneavoastră cu succes la acestea.

Sunteți curios? Înregistrați-vă prin utilizarea numărului dumneavoastră de client ZEISS: