Un adevărat parteneriat

Cu ZEISS Îngrijirea vederii

Uneori există acele momente scurte, trecătoare, care sunt cele mai importante. Iar ochii ne permit să le vedem. Să vedem acel moment. Să vedem adevărul. Să vedem frumusețea lucrurilor și nenumăratele lor detalii.

Oferiți-le clienților posibilitatea unei vederi necompromise. Pentru a vedea clar orice moment din viață. Cu soluția potrivită pentru nevoile lor vizuale.

Cu ZEISS Îngrijirea Vederii vă puteți concentra asupra soluției optime pe care o puteți oferi clienților dumneavoastră, deoarece noi vă putem oferi un motor unic în domeniul opticii, soluții holistice cu inovații de top, precum și o rețea globală.

Obțineți excelența cu un motor unic în domeniul opticii.

Cu excelentele cunoștințe în numeroase domenii ale opticii dobândite pe parcursul a 170 de ani de experiență în domeniul cercetării și inovațiilor,oferim clienților dumneavoastră posibilitatea de a vedea lumea din jur. O istorie a companiei care nu numai că a marcat pietre de hotar, da a schimbat și vieți.

Brandul nostru este garanția calității

Cunoștințele noastre unice în domeniul opticii sunt incorporate în fiecare produs și serviciu ZEISS. Toți pentru un singur scop: crearea celei mai bune soluții posibile pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră.

Cele mai bune produse concepute în Germania

Ținem cont de cerințele pieței și ne folosim priceperea la identificarea celor mai bune designuri de lentile inovative și Soluțiile de Tehnică Vizuală ZEISS pentru măsurarea optimă a ochilori, refracția precisă și montajul lentilelor. Și toate acestea la cele mai înalte standarde de calitate. Pentru că știm, că pentru o performanță vizuală de excepție nu ajunge doar o lentilă excelentă. Aceasta nu poate fi perfectă, dacă nu se adaptează la fiecare purtător individual.

Viitorul opticii

Vă puteți explora potențialul la maxim cu tehnologii și soluții de ultimă generație.

Produse

Descoperiți portofoliul nostru – de la lentile de ochelari și lentile de protecție solară la tratamente, instrumente optice și soluții de curățare pentru lentile.

Suport în Afaceri individualizat în funcție de nevoile dumneavoastră, în cadrul unei infrastructuri globale și servicii personale

Vă oferim suport în crearea unor povești de succes sustenabil. Experiența ZEISS este un concept de afaceri holistic și personalizabil, care oferă o experiență extraordinară de cumpărare și de brand. În prezent există peste 120 Centre Vizuale în întreaga lume.

Intrumente și Sisteme

O nouă dimensiune a preciziei pentru afacerea dumneavoastră